Kies een categorie
Naar de shop

Naar het werk zonder auto!

Nog nooit was het zó leuk!

Welkom bij de speciale pagina voor alle ABN AMRO medewerkers die graag een e-bike of speed pedelec willen kopen of leasen.

Hier vind je alle informatie over de koop en lease mogelijkheden van de aangeboden e-bikes en high speed e-bikes. Voor advies op maat neem contact op met info@qicq.nl of bel direct met +31 (0)20 705 23 50.

Wil je eerst een proefrit maken? Lees hier hoe je dat kunt aanvragen.        

Vraag een Offerte op maat Proefrit maken

Bij zowel koop als lease maak je aanspraak op de fietsregeling van de ABN AMRO. Altijd mobiel en zonder zorgen met een Stromer, Riese & Müller of QonQer:

  • Exclusieve prijs voor ABN AMRO medewerkers
  • De e-bike wordt op het werk of thuis bezorgd
  • Onderhoud op locatie mogelijk
  • Gratis vervangende leenfiets bij onderhoud

Testweek

Meld je aan voor een testweek* op één van de e-bikes van QicQ. Gebruik hiervoor het onderstaande contactformulier en geef aan dat je graag een Stromer, Riese & Müller of QonQer wilt testen.

Wil je de modellen eerst zien, kom dan langs bij QicQ in het Westerpark in Amsterdam. Het team van QicQ staat je graag te woord en beantwoordt al je vragen. Als je enthousiast bent kun je jezelf direct aanmelden voor een testweek.

*Speciale aanbieding voor medewerkers van de ABN Amro. Vraag naar de voorwaarden,

Reserveer een testweek
Testweek ABN Medewerker

Low speed: QonQer e-bike

QonQer inclusief 508Wh accu + spatbord/bagagedrager: € 2080

36 maanden 

1e termijn € 359 + daarna 35 termijnen van € 59

(casco diefstal verz. en pechhulp t.w.v. € 9/maand)

Geen kilometerbeperking!


Nieuwe QonQer leasen na afloop contract

Je levert de QonQer in en kiest een nieuwe QonQer. De aanbetaling wordt met maximaal € 300 verminderd. Is je nieuwe fiets in dezelfde prijsklasse als de oude leasefiets dan betaal je dus niet opnieuw de aanbetaling.


Optie tot overname (geen verplichting) einde leaseperiode:

36 maanden: minimaal € 175- maximaal € 275

Meer weten stuur een mail

High speed: Stromer ST1 2020

Stromer ST1  inclusief 618Wh accu (2020): € 4590

36 maanden 

1e termijn € 932,00  + daarna 35 termijnen van € 132,00

(Inclusief kenteken, WA, casco diefstal verz. en pechhulp t.w.v. €22,38 /maand)

 

24 maanden 

1e termijn € 964,00  + daarna 23 termijnen van € 164,00 

(Inclusief kenteken, WA, casco diefstal verz. en pechhulp t.w.v. €25,09 /maand)

 

Nieuwe Stromer leasen na afloop contract

Je levert de Stromer ST1 in en kiest een nieuwe fiets (mag ook ander model). De aanbetaling wordt met maximaal € 800,00 verminderd. Is je nieuwe fiets in dezelfde prijsklasse als de oude leasefiets dan betaal je dus niet opnieuw de aanbetaling.

 

Optie tot overname (geen verplichting) einde leaseperiode:

36 maanden: minimaal € 350  - maximaal € 650 

24 maanden: minimaal € 660 - maximaal € 920

 

Extra Onderhoudscontract

Je kunt er ook voor kiezen om een extra onderhoudsabonnement af te sluiten.  Zie voor de tarieven: http://www.qicq.nl/lease#16-onderhoud-en-accessoires.

 
Meer weten

Stromer ST3 leasen

Prijs € 6990  36 maanden 
1e termijn € 1388 + daarna 35 termijnen van € 188 (Inclusief kenteken, WA, casco diefstal verz. en pechhulp t.w.v. € 27,19/maand)

Nieuwe Stromer leasen na afloop contract Je levert de Stromer in en kiest een nieuwe fiets (mag ook ander model). De aanbetaling wordt met maximaal € 1200 verminderd. Is je nieuwe fiets in dezelfde prijsklasse als de oude leasefiets dan betaal je dus niet opnieuw de aanbetaling.

Optie tot overname (geen verplichting) einde leaseperiode: 36 maanden: minimaal € 550 - maximaal € 975 Extra Onderhoudscontract Je kunt er ook voor kiezen om een extra onderhoudsabonnement af te sluiten.

Zie voor de tarieven: http://www.qicq.nl/lease#16-onderhoud-en-accessoires.

Offerte op maat
Stromer ST3 leasen

Welke e-bike kies ik?

Woon- werkafstand: 0-10 km
Voor deze afstand heb je meer dan voldoende aan een 25 km e-bike. Voordeel: goedkoper, geen helm, geen kenteken. Ons advies: Stromer ST1X met 618 Wh accu 25 km, R&M 25 km of de QonQer 25 km.

Woon- werkafstand: 10-30 km
De Stromer ST1, ST1X met 814 Wh accu en de Riese & Müller modellen lenen zich uitstekend voor deze afstanden. 

Woon- werkafstand: > 30 km
Kijk dan naar een Stromer ST3 of een ST5. Afhankelijk van de afstand die je gaat afleggen kan je kiezen tusen de 814 Wh en 983 Wh accu. De ST5 is het neusje van de zalm, voor de échte liefhebber.

Vragen of advies nodig? Laat je adviseren door QicQ, we helpen je graag verder: +31 (0) 20 70 52 350

Welke speed pedelec

ABN AMRO actueel

Stromer ST3 high speed ebike

Stromer ST3

De Stromer ST3 is direct uit voorraad leverbaar.

Dit model is nog strakker dan zijn voorgangers en rijdt als een stabiele tank waar je op kan vertrouwen. De ST3 is uitstekend geschikt voor langere afstanden. 

Test een week!

Wil je een e-bike of speed pedelec voor één week testen?
Dat kan! Vraag bij QicQ een testweek aan. 

Aanmelden voor een Stromer test week kan per mail: info@qicq.nl

Onbezorgd leasen

Lease 36 maanden

Alle leasecontracten lopen 36 maanden. Maar wat als je eerder wilt stoppen, omdat je van baan verandert of gaat verhuizen?

Je hebt de mogelijkheid om kostenloos het leasecontract over te dragen aan een collega.

De aanvraag

  • Kies een QonQer of Stromer uit naar keuze 
  • Vul het onderstaande contactformulier volledig in (email-adres van ABN AMRO!)
  • QicQ neemt binnen 24 uur contact op om de wensen door te spreken
  • Zodra de overeenkomst getekend retour is gezonden neemt QicQ contact met je op over de te verwachten levertijd (3-21 dagen)
  • De fiets wordt op het werk of thuis afgeleverd
De high speed ebike

Bestel NU

Veel gestelde vragen

Ik vind een andere helm beter bij mij passen, kan dat?

Ja hoor geen probleem. Indien bijvoorbeeld de Kask helm die je op het oog hebt € 199 kost, dan betaal je het verschil met € 150,- bij aanvang van de lease. In dit voorbeeld dus € 49,-. Voor elke andere helm die je uitkiest tot en met € 150 hoef je niet bij te betalen. Je krijgt echter geen geld terug indien je een helm uitkiest die goedkoper is. Helaas ;-(

Kan ik eerder stoppen dan 36 maanden?

Ja dat kan! Nadat je aangegeven hebt dat je eerder wilt stoppen met de lease heb je drie maanden de tijd om de fiets over te dragen aan een collega. Wij zullen de fiets ook actief aanbieden op deze pagina aan alle ABN AMRO medewerkers. Gedurende die drie maanden betaal je wel gewoon het lease bedrag.

Mocht er niemand te vinden zijn binnen ABN AMRO die de leasefiets met het resterende termijn wil overnemen betaal je 40% van de resterende leasetermijnen met een minimum van drie leasetermijnen.

Is de fiets na 36 maanden mijn bezit?

Wij bieden een operational lease contract aan. Dat betekent dat de fiets aan het einde van het lease termijn eigendom is van de leasemaatschappij. Je hebt de optie om de fiets over te nemen, maar niet de verplichting. Je kunt natuurlijk ook weer verder leasen met een splik splinter nieuwe fiets.

Wat als ik een probleem krijg met mijn Accu?

Ook hier geen zorgen. Stromer geeft standaard een garantie van 2 jaar op de accu, maar via het ABN AMRO lease programma van QicQ wordt de accu ook in het derde jaar kostenloos vervangen.

Heb ik een rijbewijs nodig?

Ja, voor de high speed ebike heb je een bromfiets of een autorijbewijs nodig.

Voor de gewone elektrische fiets heb je geen rijbewijs nodig.

Accu gebruik

De accu is het meest waardevolle stukje van de fiets. Wij adviseren om de accu droog en op kamertemperatuur te houden. ABN AMRO heeft per locatie speciale oplaad- en stal punten gemaakt, zodat u niet elke keer de accu mee hoeft te nemen.

Mocht u thuis de fiets niet binnen kunnen stallen, dan adviseren wij om met nat weer, erge hitte en vrieskou de accu mee naar binnen te nemen. 

De verschillende accu's hebben een andere actieradius. De actieradius is sterk afhankelijk van de weersomstandigheden, het wegdek, de bereider en het aantal stoplichten onderweg. De accu blijft het meest optimaal werken bij een huiskamertemperatuur. 

Ik weet niet wat ik moet kiezen

Wanneer je twijfelt welk model je moet kiezen, adviseren wij je graag persoonlijk. Je kunt ons even bellen op 020- 70 52 350 of mailen naar info@qicq.nl

Wij geven je graag advies welke Stromer het beste bij je past.

Een ST1 of een ST3?

De ST3 heeft een sterkere accu, daarmee is de actieradius van de fiets groter dan van een ST1.
Daarnaast ondersteunt de motor iets krachtiger en soepeler dan van een ST1. Vooral voor diegenen die woon-werk van > 30 km willen afleggen, adviseren wij een ST3. Mocht men nog verder willen fietsen dan is er ook nog de optie om een 983 Wh accu aan te schaffen. Deze heeft ongeveer 15% meer actiradius dan de 814 Wh accu. Deze accu's passen ook in de nieuwe ST1.

Welke framemaat heb ik nodig?

Ben je onder de 1.75cm dan raden wij een 17" model aan. Ben je tussen de 1.75 cm en 1.93 cm dan raden wij een 20" aan en mocht je groter dan 1.93cm zijn dan raden wij het 22" model aan. 

Twijfel je en vind je een andere maat fiets lekkerder fietsen, kies dan vooral voor het model wat je het fijnste vindt fietsen.

Er is ook een optie tot een stuurpen waardoor je wat rechtop zit.

Wat kost een kenteken?

De kosten voor het tenaamstellen van de fiets en het maken van een kentekenplaat zijn € 157,50 Deze kosten zijn in de lease al verrekend en komen alleen bij de aanschafprijs wanneer u een Stromer koopt.

Is er een helmplicht?

Ja, vanaf januari 2017 is er een helmplciht voor het berijden van een high speed e-bike.  

Veiligheid

Wanneer je op een elektrische fiets stapt moet je rekening houden met het overige verkeer. Omdat je een stille, snelle fietser bent hoort het overige verkeer je vaak niet aankomen. 

Zeker wanneer je op een high speed e-bike zit moet je anticiperend deelnemen aan het verkeer.

Draag een helm en goede kleding. Wees alert op natte en gladde wegdelen en de onoplettenheid van het overige verkeer.