Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu
Black Friday header 1240 x 520

Aanbiedingen op ebikes en accessoires

Flinke korting tijdens Black Friday

Vanaf vrijdag 26 t/m maandag 29 november 2021 is het zo ver: Black Friday bij QicQ! Zoek jij een nieuwe speed pedelec of elektrische fiets? Dan is dit dé kans om te profiteren van een waanzinnig Black Friday korting! Er komen Black Friday aanbiedingen op ebikes van Stromer, QonQer, Klever en bijpassende accessoires om je e-bike helemaal mee af te maken. Wees er snel bij, alle deals zijn geldig zo lang de voorraad strekt.

Stromer Black Friday aanbiedingen

Klanten vragen ons de afgelopen weken regelmatig of er Black Friday aanbiedingen komen voor Stromer. We kunnen nu eindelijk een tipje van de sluier oplichten: de Stromer ST5 en ST1 kun je  tijdens Black Friday en tot en met Cyber Monday met een prachtige korting aanschaffen. Wat dat gaat worden dat is natuurlijk nog even geheim. Maar houd deze pagina de komende tijd in de gaten. Of meld je nu aan voor de nieuwsbrief. Op die manier weet je zeker dat je de aanbiedingen niet misloopt.

Klever: An offer you can’t refuse

Klever is trouw partner van QicQ, samen hebben we een mooie aanbieding op touw gezet. Alle voorraad modellen gaan met een flinke korting de deur uit! Heb je bijvoorbeeld een Klever X Alpha op het oog, houd dan de site goed in de gaten. Hier alvast wel een tipje van de sluier,  € 1000,- korting op de X Speed Original, tijdens het Black Friday weekend. Dat belooft wat!

Neem een e-bike abonnement: QonQer

QonQer is een upcoming stoer Nederlands e-bike merk, met prijzen die beginnen vanaf € 1850,-. En ook  QonQer wordt een Black Friday knaller. Je kunt een QonQer e-bike kunt kopen en leasen, maar je kunt je ook abonneren op een QonQer. Heb je de e-bike niet meer nodig omdat je van baan verandert of gaat verhuizen, dan zeg je gewoon het abonnement op. De QonQer is te krijgen met verschillende accu’s, en alle modellen hebben een super krachtige achterwielmotor. En als je de e-bike wilt kunnen tracken en tracen, dan is dat een extra optie die je erbij kunt nemen. Het abonnement is vanaf € 89//maand, maar je voelt ‘m al aankomen….tijdens Black Friday t/m Cyber Monday wordt dit abonnement in een beperkte oplage nog veel aantrekkelijker. Je hoeft je geen zorgen te maken over een verzekering, of bijkomende kosten voor onderhoud: dit zit in het abonnement inbegrepen. Dus houd de Black Friday pagina in de gaten voor meer informatie.

Stromer ST5 abs

Stromer ST5 aanbieding 364 x 262

vanaf €10.807,-

Stromer ST1 Sport

Stromer-st1

vanaf €5.168,-

7,5% korting, zo kom je de winter door met AGU regenkleding

Goed nieuws voor iedereen die van plan is deze winter door te blijven fietsen, op alle fietskleding en accessoires kan je tijdens Black Friday gebruikmaken van 7,5% korting! Bekijk bijvoorbeeld ons assortiment van AGU regenkleding. Kwalitatieve fietskleding, die goed beschermt tegen het koude en regenachtige winterse weer. Wil je dit jaar op tijd een cadeau scoren voor de feestdagen? Kijk dan eens naar de luxe Spurcycle fietsbel, daar maak je iedere fietser blij mee! Bij het afrekenen gebruik je vanaf 26 november ‘BLACK-FRIDAY-2021‘ als kortingscode in het winkelmandje. Daarna zal de korting over de bestelde accessoires berekend worden. De code is geldig t/m maandag 29 november.

Plan nu alvast je testrit

Plan nu alvast een testrit op je droom speedpedelec. Zo weet je wat je zo bestelt, en kun jij zonder zorgen als een van de eerste online je bestelling plaatsen.  Bij de winkel in Amsterdam in het Westerpark ben je van harte welkom voor een proefrit, kom langs of maak online een afspraak.

Service tot in de puntjes verzorgd

Ook na Black Friday staat QicQ voor je klaar. Zodra jij de fiets hebt besteld, nemen wij contact op om een aflever moment met je af te stemmen. Wij leveren de nieuwe fiets zo snel mogelijk gratis aan huis af. De eerste servicebeurt zit in de prijs inbegrepen, deze kan je binnen 3 maanden bij ons inplannen. En voor  speed pedelecs regelen wij de RDW- en kentekenregistratie helemaal GRATIS.

Houd de Black Friday pagina in de gaten op onze webshop, hier zullen de komende tijd alle aanbiedingen te zien zijn. De speciale tarieven gelden vanaf Black Firday (26 november) en lopen t/m Cyber Monday (29 november). De kortingsprijzen zijn geldig zo lang de voorraad strekt!

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kunt gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week