Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
fietsers in landschap NL

QicQ werkt samen met Hellorider

Lease fiets van de zaak

Als je bij de Rijksoverheid werkt kun je meedoen aan een pilot om op kosten van je werkgever een (elektrische) fiets of speed pedelec te leasen. Er zijn twee lease categorieën: woon je 1-15 kilometer van je werk dan kun je een (elektrische) fiets tot maximaal € 2500 uitkiezen. Woon je verder dan 15 kilometer van je werk dan is dit budget € 4500. In deze laatste categorie heeft QicQ een aantal mooie fietsen voor je. Je kunt deze rechtstreeks bestellen bij QicQ, wij handelen dan alles af voor je met Hellorider. Of je kiest QicQ en je fiets via de site van Hellorider. In beide gevallen zijn we straks ook je aanspreekpunt voor onderhoud. Wel zo fijn want dat doen we ook aan huis. By the way door heel Nederland bezorgen we gratis. Dus ook in Groningen, Den Haag, Utrecht en Amsterdam

Als de pilot een succes is kunnen hopelijk straks alle medewerkers kiezen voor een lease fiets van de zaak. Dat zou een mooie boost om de Co2 uitstoot te verminderen. Met elkaar gaan we het doen!

Specialized Turbo Vado SL 4.0

Specialized turbo vado sl 4

vanaf €3.299,-

Riese & Müller Roadster vario e-bike

rm-roadster

vanaf €4.569,-

Klever B Eco

klever-b-eco

vanaf €3.149,-

Speciale aanbieding exclusief voor deelnemers aan het lease programma van de Rijksoverheid

Stromer ST1 met 618 wh accu voor € 4499,- (zo lang de voorraad strekt)

Je kunt deze speed pedelec ook online bij ons bestellen als je meedoet aan het lease programma, bestel online.

In het assortiment van QicQ zitten meer interessante fietsen die voor de regeling in aanmerking komen. Een paar voorbeelden van elektrische fietsen waaruit je kunt kiezen.

Vado 4.0 Sl
Klever B-ec0
Klever B-comfort
Riese en Müller Cruiser touring

Hoe gaat het in zijn werk?

Met Lease Elke Fiets is het mogelijk om met een pincode een fiets uit te zoeken die bij ons in de winkel of in de shop staat. Als het goed is heb je zo’n pincode ontvangen. Door bij ons direct te bestellen is je keus waarschijnlijk groter dan via het portaal van Hellorider, wat een beknopte selectie is waaruit gekozen kan worden. Wij regelen alles verder voor je tot en met de uitlevering van je elektrische fiets of speed pedelec. En ook daarna, het onderhoud van je fiets is bij ons in goede handen.

 

 

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week