Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu
Tiny Werkplaats-01-1240-x-520 (1)

Chef werkplaats e-bikes

Werken bij QicQ Service Center

Zelf je team samenstellen en samen sleutelen aan topmerken e-bikes en speed pedelecs. Dat ga je bij QicQ in Amsterdam doen. Je bent een ondernemende chef. Dat belonen we graag met een mooi salaris, passend bij jouw werkervaring. Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil je 10% meer verdienen dan je nu doet? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Je begint de dag met een dag start. Samen met de Happy Customer Manager overleg je wat er vandaag gedaan moet worden. Samen met de monteurs neem je de planning door en verdeel je het werk. Tijd om storingen op te lossen, diagnoses te stellen en reparaties en onderhoud uit te voeren aan e-bikes en speed pedelecs. Bij vragen en problemen help je jouw monteurs mee naar het vinden van de oplossing.

Naast het zelf mee sleutelen en het inspireren van jouw team kijk en acteer je als een ondernemer. Alle ideeën, goed of fout, zijn welkom. Je werkt in een platte organisatie en kan daarom direct met jouw ideeën aan de slag. Zo zorg je voor blije klanten en collega’s.

Werken bij QicQ

‘Zoveel mogelijk mensen, zo vaak mogelijk uit de auto en op de fiets, met een glimlach!’ dat is ons motto. Bij ons werk je aan mobiliteitsservice, we zijn namelijk geen traditioneel fietsenbedrijf. Vrijdagmiddag borrels, etentjes en uitjes, maken de super goede werksfeer compleet. Je bent van harte welkom om een keer de sfeer zelf te ervaren.

Functie-eisen

Je een topmonteur met leidinggevende ervaring. Dat hoeft niet als fietsenmaker te zijn. Een mechanische of auto technische achtergrond is namelijk ook een mooi uitganspunt. Verder zien we dat je:

  • Een afgeronde technische mbo 3 opleiding op zak hebt
  • Beschikt over soortgelijke werkervaring
  • Goede kan communiceren
  • Verantwoordelijkheid neemt
  • Positief in het leven staat

Tot slot vind je het leuk om aan een team te bouwen de groei van QicQ en je eigen ambities.

Arbeidsvoorwaarden

QicQ biedt je een fulltime baan waar je aan top merken en de ambities van jou en het bedrijf sleutelt. Je kunt rekenen op:

  • Een mooi salaris! Als jij de geschikte chef bent, maken wij jou blij!
  • Super goede werksfeer.
  • QicQ jaarcontract met uitzicht op een vast contract
  • Reiskosten vergoeding of een speed padelec van de zaak
  • 24 vakantiedagen

Natuurlijk krijg je korting op alles wat we verkopen en staat er altijd echt lekkere koffie binnen handbereik.

Verder vinden we het belangrijk dat je jezelf kan ontwikkelen. Daarom mag je trainingen en opleidingen volgen, we horen graag welke. Doorgroeien is echt mogelijk. Je collega Tommy is 8 jaar geleden als fietsenmaker begonnen en is nu General Manager. QicQ groeit! Dus waarom jij niet?

Begint het al een beetje te kriebelen bij je? Zie jij jezelf als de nieuwe chef werkplaats bij QicQ? Wij zien benieuwd naar je motivatie en cv en zien nu al uit naar een kennismakingsgesprek. Voor meer vragen neem contact op via info@qicq.n of bel 020 705 23 50

Riese & Müller Delite HS

Riesemuller Delite 364 x 262

vanaf €7.019,-

Riese & Müller Delite

Riesemuller Delite 364 x 262

vanaf €6.609,-

Desiknio 11 Speed Urban

Desiknio Urban 11S Copper Brown 364

vanaf €4.195,-

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kunt gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week