Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-stormer3

Gekozen door Stromer

Dealer of the year (2017): QicQ

De medewerkers van QicQ streven naar perfectie. Dat mag je dan ook zeker verwachten van een retailer die volledig is toegewijd aan het Zwitserse premium high speed e-bike merk Stromer. Met deze geweldige onderscheiding van Stromer wordt onze extra inzet beloond.

Wij bedanken onze klanten voor hun vertrouwen in QicQ als conceptstore van Stromer. Samen werken wij hard, zodat jullie en toekomstige klanten met veel plezier zullen kunnen en blijven genieten van jullie Stromers.

QicQ Stromer Conceptstore Nederland België

QonQer Too

qonqertoo

vanaf €2.290,-

Stromer ST5

Stromerst5-product

vanaf €9.828,-

Stromer ST3 Sport

Stromerst3-product

vanaf €6.630,-

Stromer Conceptstore

QicQ is dé Stromer conceptstore van Nederland en België. Je kan ons vinden in het bruisende Westerpark van Amsterdam. Laat je verrassen door de fantastische prestaties van het merk. Een van onze medewerkers informeert je graag over de mogelijkheden, met een lekker kopje koffie of thee natuurlijk!

Prijzende Stromer service

Start bij QicQ voor een gratis testrit en goed advies. Enthousiast? Wij helpen je vervolgens om te bepalen of je beter kunt een elektrische fiets leasen of kopen. Ben je ondernemer of zzp’er? Dan weten we ook alles over de Kia, MIA en Vamil zakelijke fietsenregeling. Dit kan grote fiscale voordelen opleveren. Heb je een Stromer besteld? Dan leveren wij deze aan huis bij je af. We geven je een uitgebreide uitleg en stellen de fiets volledig voor je af. Onderhoud? We halen de Stromer speed pedelec of ebike bij je op en je krijgt altijd tijdelijk Stromer in bruikleen. Want je kunt de Stromer straks echt niet langer dan een dag missen.

 

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week