Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
Low Car Diet header

Speciaal voor deelnemers aan het Low Car Diet

Korting op aanschaf van een e-bike

Laat jij tijdens het Low Car Diet de auto staan en wil je met de elektrische fiets naar kantoor? Dan ben je bij QicQ aan het juiste adres. QicQ en Stromer zijn partner van het Low Car Diet 2021, bij ons kan je terecht voor de beste service en mooiste e-bikes. Deelnemers krijgen mooie kortingen bij aanschaf of lease van een nieuwe elektrische fiets of speed pedelec en sparen voor korting op accessoires.

Kortingsactie voor deelnemers aan het Low Car Diet

Ben jij overtuigd dat de elektrische fiets jouw nieuwe vervoersmiddel wordt? Kijk dan op onze webshop voor ons complete aanbod. Dankzij een breed assortiment, zit er voor iedereen een geschikte fiets tussen. Met veel e-bikes op voorraad, fiets jij na bestelling al binnen enkele dagen rond op je nieuwe, groene duurzame vervoersmiddel! Alle deelnemers krijgen ook nog een hele mooie korting op de lease en aanschaf van een nieuwe fiets. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.

Stromer ST1 Sport

Stromer-st1

vanaf €4.628,-

QonQer Too

qonqertoo

vanaf €2.290,-

Stromer ST2 Comfort SE

Stromer ST2 Ivory Cream SE 364 x 262

vanaf €7.149,-

Een speed pedelec of e-bike testen tijdens het Low Car Diet

Liever eerst testen voordat je over gaat tot aanschaf? Dat is ook mogelijk! Gedurende het Low Car Diet biedt QicQ een speciaal tarief om een maand Stromer speed pedelec, of andere e-bike te testen. Voor slechts € 150,- rijd jij een maand lang op een fantastische elektrische fiets. Ben je overtuigd en ga je over tot aanschaf, dan verrekenen we dit bedrag met de factuur.

Meld je aan voor een testperiode op één van de e-bikes van QicQ. Gebruik onderstaande contactformulier en geef aan welk merk en model je wilt testen. Een van onze medewerkers zal zsm. contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je de modellen eerst zien om te bepalen welke elektrische fiets je graag wilt testen? Kijk ook eens op onze e-bike keuzehulp Kom dan langs bij onze showroom in het Westerpark in Amsterdam. Ons team staat je graag te woord en kan je verder op weg helpen bij de aanschaf van een elektrische fiets.

Direct een proefrit boeken? Vul het formulier hieronder in en dan zien we je graag bij ons in Amsterdam verschijnen!

Laden...

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week