Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-wahoo

Altijd de weg weten?

Wahoo Elemnt Roam - dit wil je

Wahoo Roam ervaringen

Wij zijn razend enthousiast over de Elemnt Roam. De gps van Wahoo. Wielrenners zullen Wahoo herkennen van de hartmeters TICKR X en de indoor trainer KICKR die door team Ineos (voorheen Sky) werden gebruikt en nu door de ploeg van Sagan.

Als je geen wielrenner of triatleet bent is de Wahoo roam een prachtige gps. Je kunt de Wahoo roam eenvoudig met verschillende apps koppelen waarmee je onder andere routes kunt uitzetten.

Komoot

Je kunt de Wahoo Roam met allerlei apps koppelen, maar vooral gebruiken voor mooie tochten. Of je nu een Android of een iPhone hebt, download de app Wahoo Elemnt. Met deze app kun je routes uitzetten en ze via bluetooth naar de gps, de Elemnt Roam sturen. Voor het plannen van mooie routes kun je ook een extra app gebruiken, namelijk Komoot.

Komoot vinden wij heerlijk intuïtief werken. Je kunt kiezen op wat voor wegen je wilt fietsen. Geschikt voor moutainbike, toerfiets, racefiets en zelfs e-bike. Om niet in alle details te verzanden, zelfs een niet kenner heeft binnen 5 minuten zijn weg gevonden in de app en zet de mooiste routes uit. Wil je alle kaarten van de wereld ontsluiten dan ben je eenmalig € 30 kwijt. Het is zeker de moeite waard. Je kunt ook gratis beginnen, maak via komoot.com een account aan en begin alvast met het plannen van je route.

QonQer Sport

bicycle-img2

vanaf €1.850,-

Komoot op je mobiel

Als je de uitgezette route ook op je telefoon en de ROAM wilt hebben, word je gevraagd om te betalen. Het werkt allemaal super simpel en je kunt er snel mee aan de slag. De Elemnt Roam heeft een duidelijk en helder kleurenscherm waarop je je route kunt zien. En dankzij de turn-by-turn aanwijzingen hoor je bij elke afslag, ruim van te voren, een piepje. Heb je geen ervaring met deze producten en wil je wel de lusten maar niet de lasten? Dan helpen we je graag.

Bestel je Elemnt Roam bij QicQ en wij loodsen je stap voor stap door het proces. Na 10 minuten is alles ingesteld en kun je direct aan een mooie tocht beginnen.

De Elemnt Roam wordt geleverd met twee houders voor op het fietsstuur die makkelijk te monteren zijn. Wat is er nu leuker dan tochten maken over paden en wegen die je nog niet kent? Koop hem nu!

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week