sluiten
STROMER SUPER DEALS
Spetterende Stromer Deals

tot €3300 korting
o.a. Stromer ST5 ABS
DE LAATSTE EXEMPLAREN

Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles waarvan je niet weet dat je wilt weten

E-bike blog

stromer-st2-vrouw

Gratis testweek op een speed pedelec op Internationale Vrouwendag

Vrouwen lijken huiverig om op een snelle speed pedelec te fietsen. Wij denken dat als mensen het zelf proberen, hun bezwaren als sneeuw voor de zon verdwijnen. Daarom. Alleen op Internationale Vrouwendag 2024 kunnen vrouwen zich bij QicQ inschrijven om gratis een hele week een speed pedelec te testen.

stromer-st3-pinion-header

Stromer ST3 Pinion ABS - Speedpedelec van 2024

Stromer ST3 Pinion ABS is door de koninkijke RAI Vereniging uitgeroepen tot Speedpedelec van het jaar 2024. QicQ is niet alleen Stromer Retailer of the Year maar al 10 jaar dé Stromer Concept Store in Nederland. En ook bij ons staat deze speed pedelec met stip op 1 in onze Top 10 speed pedelec 2024.

fietsers in landschap NL

Hellorider dealer: lease een fiets van de zaak

QicQ is een trotse dealer van Hellorider in Amsterdam. Mag jij van je werkgever een leasefiets uitzoeken bij Hellorider? Bij QicQ kun je direct een nieuwe elektrische fiets of speed pedelec uitzoeken. Wij komen die gratis bezorgen, in heel Nederland.

elektrische-fiets-schoonmaken-800x370

Elektrische fiets schoonmaken

Het is voor de meeste mensen niet hun favoriete klus: je elektrische fiets schoonmaken maar het loont wel echt de moeite. Niet alleen omdat je e-bike daarna weer mooi blinkt en er nog mooier uitziet dan-ie al deed, maar hij gaat ook veel langer mee. En met al die elektronica is het nog belangrijker om het schoonmaken niet te laten versloffen. Wat moet je zeker wel doen en wat absoluut niet? We vertellen het je in deze blog.