Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-ebikes

Milieuvriendelijk, wij zeggen Stromer.

Solaroad: Fietspad gemaakt van Zonnepanelen

Vandaag werd het eerste fietspad wat zonne-energie kan opwekken in gebruik werd genomen en feestelijke geopend door Minister Kamp van economische zaken.

De Minister mocht als een van de eerste een ritje maken over dit 70 meter lange technologische hoogstandje, uiteraard doe je dit dan op een speed pedelec. Het fietspad gemaakt van panelen met daarin zonnecellen bedekt met 1 centimeter glas, zal verder uitgebreid worden tot 100 meter en om te beginnen drie huishoudens van groene stroom voorzien.

Klever B Speed Plus

Klever_b_speed_plus_product

vanaf €5.349,-

Stromer ST5 ABS

ST5 ABS

vanaf €10.328,-

Stromer ST3 Sport

Stromerst3-product

vanaf €6.630,-

Voor zo’n milieuvriendelijke opening heb je natuurlijk een innovatieve fiets nodig. Vandaar dat wij een aantal van onze Stomers hadden meegenomen, zodat de volksvertegenwoordiger even in stijl kon genieten van dit stukje nieuwe infrastructuur. Na een kort ritje op de STROMER ST1 zei de Minister over het nieuwe fietspad:

“Wat een weg als dit op moet leveren is dat uiteindelijk wanneer je met je auto over de weg heen rijdt dat het zonlicht in de weg wordt opgevangen dat daar elektriciteit mee gemaakt wordt en dat die elektriciteit doorgegeven wordt aan je auto en dat je gewoon op die elektriciteit kunt rijden dat is de droom voor de verre toekomst die we graag willen realiseren ” Aldus Minister Kamp.

Nu weten u en ik dat wanneer je twee keer met je ogen knippert op een STROMER je 70m verder bent. De Minister had ons dan ook beloofd het rustig aan te doen en niet harder dan 45 kilometer per uur te fietsen. “Anders was het zo lastig filmen, ziet u?”.

Na het ritje kon de minister alleen nog maar glimlachen. Vanwege de grote stap in zonne-energie? Natuurlijk! Maar wellicht ook vanwege de FUN van een stromer? Wij denken van wel!

Weet u nog niet hoe het voelt een Stromer EBIKE te rijden? Kom dan langs voor een proefrit.

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week