Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
verende-zadelpen

Zeg vaarwel tegen verassings-hobbels

Verende zadelpen; deze wil je hebben

Hoewel we in Nederland het wegdek goed onder controle hebben én weinig bergen en heuvels kennen is een hobbel-vrije fietsrit toch verre van een garantie. Een verende zadelpen kan deze hobbels opvangen en je dus tóch de illusie van de hobbel-vrije rit geven.

QicQ is gespecialiseerd in de elektrische fietsen en speed pedelecs. Juist bij fietsen met zulke snelheden is een verende zadelpen geen overbodige luxe. Tommy legt je haarfijn uit wat de voordelen van een verende zadelpen zijn en hoe je ‘m installeert.

Redshift Verende Stuurpen

redshift_stuurpen

€179,90

Redshift Verende Zadelpen

€234,95

QonQer Too Gravel

QGravel-product

vanaf €2.490,-

Verende zadelpen voor comfort

Of je nou een elektrische fiets, racefiets, speed pedelec of fixie rijdt; de verende zadelpen geeft je meer comfort, beloofd. We beperken ons in dit artikel tot het product dat wij aanraden. Dat is de Redshift Shockstop verende zadelpen, een verende zadelpen van hoge kwaliteit tegen een -in vergelijk- voordelige prijs.

Je kan de verende zadelpen zelf instellen tot een verstelbare weerstand. Je houdt hierbij rekening met je gewicht en de mate vering die jijzelf fijn vindt. Hier is geen vaste duimregel voor, comfort is tenslotte iets persoonlijks.

Redshift verende zadelpen

De Redshift shockstop is opgebouwd door middel van een veer in de vorkbuis die de klappen opvangt wanneer jij over de onaangename hobbels heenrijdt. Een van de voordelen van een Redshift Shockstop in vergelijk met andere verende zadelpennen is dat je met een Redshift recht oplaag veert, waar je met de meeste andere zadelpennen naar achteren veert.

Door de verschillende veren kan je de jouw persoonlijke comfort afstellen. Deze stel je af door verschillende meegeleverde (kleuren) veren met elkaar te combineren, zoals Tommy in de video hierboven laat zien.

Nog meer comfort?

Kan geregeld worden! Naast een schokdemper voor het zadel, maakt Redshift ook een vergelijkbare schokdemper voor het stuur. De Redshift verende stuurpen. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem vooral contact op, of start een live-chat rechtsonder in je scherm.

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week