Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-big-img

Onze minister zei het nog; fietsen gewoon doen.

Fietsen in de pandemie; doen

Helmplicht high speed e-bike

Sinds 1 januari 2017 gelden er nieuwe regels voor de speed pedelecs. Zo dien je bijvoorbeeld een speciale speed pedelec helm te dragen met goedkeuring. Wij zijn blij met de helmplicht en adviseren iedereen altijd een helm te dragen. Veiligheid voor alles, zoals het hoort!

QonQer Too

qonqertoo

vanaf €2.290,-

Stromer ST3 Sport

Stromerst3-product

vanaf €6.630,-

De high speed e-bike helm

Er zijn twee verschillende normeringen voor de high speed e-bike helm. Zo kan je kiezen tussen de Kali Java en de Cartoni Vigor helmen. Deze helmen zijn voorzien van een ECE 22.05 goedkeuring en zijn zijn ook geschikt voor de bromfiets.

Er zijn ook fabrikanten, zoals Abus, die speciale helmen aanbieden voor de speed pedelec met een NTA 8776 goedkeuring. Zo heeft Abus de Abus Pedelec+ helm op de markt gebracht in de kleuren, zilver, blauw en zwart. De helmen bieden extra bescherming bij de slapen en op het achterhoofd. Daarbij zijn de helmen voorzien van een extra absorberen schuimlaag aan de binnenzijde. Er is ook aan comfort en gemak gedacht bij de ontwikkeling van de high speed e-bike helm. De helm is namelijk voorzien van 8 ventilatiegaten, een regenhoes die mooi is weggewerkt in de helm en een led-lampje aan de achterzijde van de helm. Ideaal dus voor op de high speed e-bike!

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week