Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-stromer2

Redenen genoeg.

Review: Benen & Billen als een God

Woon werk verkeer op de Stromer.

Ieder jaar ga ik drie weken wandelen. Met bepakking, heuvel op heuvel af, zo’n 7 uur per dag. Na een dag of vier ben ik van de stress af, heb ik geen spierpijn meer en voel ik me koning in Frankrijk, al heb ik daar nog nooit gelopen. Dat heerlijke gevoel ebt weg als ik weer aan het werk ben en dat wilde ik veranderen. Wat heeft dit met de Stromer te maken? Alles, of in ieder geval veel.

Riese & Müller Roadster vario speed pedelec

rm-roadster

vanaf €5.279,-

QonQer Too

qonqertoo

vanaf €2.290,-

Stromer ST3 Sport

Stromerst3-product

vanaf €6.630,-

Ik woon in Baarn en werk in Amsterdam, ieder dag was het aansluiten op die vermaledijde A1. Half slaperig kwam ik aan op mijn werk en op de terugweg was het al niet anders. Maar 80 km op een dag fietsen met een speed pedelec, iedereen verklaarde me voor gek. In mei heb ik de Stromer een maand gehuurd, ik moest weten of het haalbaar was en of ik het echt leuk vond. Leuk?

Het is fantastisch, heerlijk, euforisch ben ik, wind wapperend door de haren, frisse lucht, fit aan komen op je werk en zelfs de regen interesseert me geen moer. Droge kleren aan, een borstel door je haar, klaar. Twee uur en veertig minuten fiets ik nu op een dag. Want de Stromer is nu van mij. Ik voel me gelukkiger, sterker en energieker dan ooit en…heb billen en benen als een jonge godin. Wat wil je nog meer.

Mariska van der Klis

Stromer testen?

Snappen we. Als bovenstaande Stromer ervaring jouw nieuwsgierig heeft gemaakt, kan je bij QicQ gratis een Stromer proberen. Vul simpelweg onderstaand formulier in en dan zorgen wij dat de Stromer én koffie klaarstaan.

Weet je nog niet welke Stromer je wilt uitproberen? Doe dan eens onze e-bike keuzehulp. Door vijf vragen te beantwoorden weten wij welke e-bike het beste bij jou past.

Laden...

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week