Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
blog-stromer

Ooievaars en een geweldig humeur.

Stromer ST1X Review: Sylvia

Waar de liefde voor Stromer begon

In het voorjaar van 2016 had ik een ernstig ongeluk te paard, waarbij mijn beide benen zwaar beschadigd raakten. Na een jaar revalideren waren mijn klachten helaas nog steeds niet helemaal verdwenen. Het advies van de traumachirurg: fietsen, zoveel mogelijk! Maar het kwam er te weinig van. Met een fulltime baan reisde ik dagelijks 30km heen in de auto, zat 8,5 uur op kantoor en reed met een verfrommeld brein en weinig energie weer terug naar huis.

Toen ik begin 2017 voor het eerst een speed pedelec op tv zag was ik direct verkocht. Na enkele weken research kwam ik steeds weer uit op Stromer. Er was geen twijfel mogelijk. Ik heb meerdere dealers benaderd, maar met de mensen van QicQ klikte het meteen. De ST1-X die ik op het oog had was bij QicQ op direct uit voorraad leverbaar, en deze staat hier sinds maart 2017 te glimmen.

Stromer als ideaal alternatief

Ik gebruik mijn Stromer voor woon-werkverkeer: twee a drie keer per week fiets ik 30 kilometer enkele reis door het Friese platteland. Dat is een afstand waar ik, gezien mijn gebrek aan conditie sinds het ongeluk, nooit op een normale fiets of elektrische fiets aan begonnen was. Dankzij de hoge snelheid die ik met de Stromer kan halen kost de rit me nauwelijks extra reistijd, en zo veel of zo weinig inspanning als ik zelf wil. De auto laat ik makkelijk staan, die mis ik niet.

Stromer ST5

Stromerst5-product

vanaf €9.828,-

Stromer ST3 Sport

Stromerst3-product

vanaf €6.630,-

Stromer ST2 Sport

Stromerst2-product

vanaf €6.128,-

Hazen, ooievaars en roofvogels

Inmiddels staat er dik 1000 kilometer op de teller van mijn Stromer ST1 en ik voel me geweldig. ’s Ochtends geniet ik tijdens mijn tocht van de ontwakende natuur: hazen in het hoge gras, broedende ooievaars, roofvogels in de lucht. Met een uitstekend humeur arriveer ik op kantoor. En hoe mijn dag ook verloopt; tijdens de terugrit op de Stromer glijdt alles van me af. Ik ben nu anders moe, fijner moe. Ik voel me niet langer verfrommeld, maar juist heerlijk voldaan.

Ervaar de voordelen van een Stromer

Ik denk dat de speed pedelec in de nabije toekomst veel zal gaan betekenen voor forenzen met een woon-werk afstand van rond de 10 a 40km. Je ontwijkt files, het is beter voor het milieu, het is ontzettend leuk en het effect op je gezondheid is niet geld uit te drukken. Ik kan iedereen alleen maar aanraden om het eens te proberen. Als het Stromer-gevoel je eenmaal te pakken heeft, dan weet je precies waarover ik het nu heb.

“On a Mission”
Sinds ik op mijn ST1-X rondrijd ben ik “on a mission”. Want ik geloof erin dat de speed pedelecs de wereld gaan veroveren, met Stromer als één van belangrijkste de pioniers voorop. Mede daarom heb ik een online forum opgericht voor (aspirant-)Stromer rijders. En dat werkt! Binnen vier weken meldden zich meer dan 80 leden aan, die ruim 700 berichten plaatsten in 80 onderwerpen. Op www.stromerforum.nl is een zeer levendige community ontstaan, waar Stromer-bezitters en geïnteresseerden met elkaar van gedachten kunnen wisselen over fietstechniek, kleding, navigatie of action camera’s, regelgeving en natuurlijk de Stromer bikes zelf.

Echt waar: mijn Stromer ST1 x is goed voor het milieu, bevordelijk voor mijn gezondheid en uitstekend voor mijn humeur!

Dit blog is geschreven door Sylvia van Gaal.

Stromer testen?

Snappen we. Als bovenstaande Stromer ervaring jouw nieuwsgierig heeft gemaakt, kan je bij QicQ gratis een Stromer proberen. Vul simpelweg onderstaand formulier in en dan zorgen wij dat de Stromer én koffie klaarstaan.

Weet je nog niet welke Stromer je wilt uitproberen? Doe dan eens onze e-bike keuzehulp. Door vijf vragen te beantwoorden weten wij welke e-bike het beste bij jou past.

Laden...

 

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week