Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu
AkkusMood250821_Newsletter_Header (1)

Verder fietsen en minder opladen met een sterkere accu

Stromer herfstactie 2021 - gratis accu upgrade

Stromer heeft de keus uit vier accu’s, 500wh, 618wh, 814wh, of 983 wh. Vergroot je actieradius met minimaal 30 km, en bespaar maximaal € 460! Lees verder hoe de actie precies werkt.

De Stromer herfstactie gratis accu upgrade uitgelegd

ST1 upgrade van 500 wh naar 618 wh ter waarde van € 300
ST2 upgrade van 618 wh naar 814 wh ter waarde van € 460
ST3 upgrade van 814 wh naar 983 wh ter waarde van € 340

Bestel je online bij QicQ gebruik dan een van de  volgende kortingscodes om te profiteren van de herfstactie:

ST1herfst  —  ST2herfst  —  ST3herfst

Het voordeel van een sterkere accu is dat je er verder mee kunt fietsen, en dat je deze minder vaak hoeft op te laden. Kortom de accu gaat langer mee.

Stromer Leasen kan natuurlijk ook!

Deze actie is ook geldig bij start van een nieuwe leasen van een Stromer. Benieuwd naar de leasetarieven? Je kan eenvoudig en snel een berekening op maat maken maken via onze lease calculator: https://www.qicq.nl/ebike-leasen/lease-calculator/
Tip: kies bij de configurator dan de standaard aanbetaling en trek de korting die hierboven genoemd staat van de aanbetaling af.

Stromer ST1 Sport

Stromer-st1

vanaf €4.628,-

Stromer ST5 ABS

ST5 ABS

vanaf €10.328,-

Stromer ST2 Comfort Special Edition

Stromer ST2 Ivory Cream SE 364 x 262

vanaf €7.149,-

Wat je nog meer kunt weten over Stromer accu’s

Stromer biedt vier verschillende opties als het aankomt op batterij capaciteit. Alle accu’s zijn gemakkelijk om zowel in, als buiten de speed pedelec te laden. De accu laad je volledig op van 0 tot 100% binnen maximaal 5 uur (afhankelijk van de grootte van de accu).  De actieradius per accu is afhankelijk van de sterkte van de accu. 

Actieradius per Stromer accu

500 Wh: 30 – 90 kilometer (groen)
618 Wh: 40 – 120 kilometer (paars)
814 Wh: 50 – 150 kilometer (geel)
983 Wh: 60 – 180 kilometer (blauw)

Range Anxiety

Dankzij deze Stromer aanbieding heb jij altijd voldoende accucapaciteit en hoef je geen angst te hebben om je eindbestemming niet te halen. Het maakt niet uit welk type Stromer je kiest, je krijgt altijd een upgrade naar de eerstvolgende grotere accu. Zo is “range anxiety” op je elektrische fiets verleden tijd.

Bij een speed pedelec van Stromer kies je zelf hoeveel ondersteuning je wilt. Met de knopjes op het stuur bepaal je de mate van ondersteuning. Elke Stromer kent 3 ondersteuningsstanden. Het minimale aantal kilometers dat hierboven genoemd wordt is gebaseerd op ondersteuningsstand “3”, de meeste comfortabele vorm van ondersteuning die Stromer heeft. In deze stand haal je gemakkelijk de topsnelheid van 45 km per uur. Het maximaal aantal kilometer is te behalen wanneer je alleen in ondersteuningsniveau “1” fietst. Houd er rekening mee dat de genoemde range slechts een indicatie is.

Benieuwd wat er allemaal van invloed is op de actieradius en hoe je het meeste uit je accu haalt? Lees dan onze blog over het efficiënt gebruiken van je accu: https://www.qicq.nl/kennisbank/actieradius-meer-kilometers-op-je-ebike-accu/

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kan gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week