Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Nieuws blogs De laatste nieuwtjes over de nieuwste E-bikes

blog-img4

De laatste nieuwtjes over de nieuwste E-bikes

Nieuws blogs

QicQ Tweewielerwinkel van het jaar 2021

QicQ pakt award bij Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing

De afgelopen maanden is er veel verandert bij QicQ. Begin dit jaar hebben wij een nieuwe werkplaats geopend en sinds mei staat onze vernieuwde website live. Er zijn flink wat nieuwe elementen geïntroduceerd, zo is het nu mogelijk om via de site leasetarieven te berekenen, direct een testrit te plannen en nog veel meer. Ons harde werken is niet onopgemerkt gebleven: tijdens de tweewielerwinkel van het jaar verkiezing heeft QicQ de award voor beste online performance in ontvangst mogen nemen.

Low Car Diet header

Mooie kortingen voor deelnemers aan het Low Car Diet

Laat jij tijdens het Low Car Diet de auto staan en wil je met de elektrische fiets naar kantoor? Dan ben je bij QicQ aan het juiste adres. QicQ ien Stromer zijn dit jaar de partner van het Low Car Diet in e-bikes en speed pedelecs. Deelnemers kunnen het woon-werkverkeer testen op een e-bike, gebruikmaken van mooie kortingen bij aanschaf of lease van een nieuwe elektrische fiets en sparen voor korting op accessoires.

blog-stormer3

Dealer of the year (2017): QicQ

Eind augustus is QicQ op de Eurobike in Friedrichshafen door Stromer Zwitserland verkozen tot Global Winner: Retailer of the Year 2017. Uiteraard zijn wij apetrots op deze prestatie en delen wij dit graag met onze trouwe en toekomstige klanten.

blog-wahoo

Speed pedelec boven de trein

Je route woon-werkverkeer ken je op je duimpje, maar hoe pak je het aan als je een leuke nieuwe route wilt fietsen naar een bepaalde plaats of als je een rondtocht wil maken van 50 km vanaf je huis of vakantie adres? Je hebt in Nederland natuurlijk de fietsknooppunten, je kunt een fysieke kaart gebruiken of Google maps op je smartphone. Ideaal is dat allemaal niet. Ontmoet Wahoo Elemnt

blog-rm-2

Speed pedelec boven de trein

“We mogen weer vaker naar kantoor. Maar het openbaar vervoer is nu niet ideaal om mee naar het werk te gaan, vinden veel Nederlanders. Zij zien in de elektrische fiets een prima alternatief voor de trein. En dat merken de fietsverkopers ook.”