Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

blog-stromer4

E-bike keuzehulp

Tweede ontwerppluspunt: het beeldscherm. Bij veel fietsen een te groot en onooglijk ding op of rond het stuur, waarmee menig fietser tijdens het rijden aan het klungelen is. Stromer heeft het in de horizontale buisframe geplaatst en er een wonder van simpelheid, gebruiks-vriendelijkheid en veiligheid van gemaakt.

blog-stromer2

Review: Benen & Billen als een God

Het is fantastisch, heerlijk, euforisch ben ik, wind wapperend door de haren, frisse lucht, fit aan komen op je werk en zelfs de regen interesseert me geen moer. Droge kleren aan, een borstel door je haar, klaar.

blog-ebikes

Solaroad: Fietspad gemaakt van Zonnepanelen

Voor zo’n milieuvriendelijke opening heb je natuurlijk een innovatieve fiets nodig. Vandaar dat wij een aantal van onze Stomers hadden meegenomen, zodat de volksvertegenwoordiger even in stijl kon genieten van dit stukje nieuwe infrastructuur.

blog-rm-2

Oplossing mobiliteitsprobleem

In de wereld van de mobiliteit lijken oplossingen van het fileprobleem voornamelijk gezocht te worden in de auto-industrie. Maar als je bijvoorbeeld kijkt naar milieu, economie, en duurzaamheid dan is op zijn minst opmerkelijk dat de fiets en dan met name de e-bike zo weinig als serieus alternatief wordt gezien. En dat terwijl er toch zeer innovatieve, hightech oplossingen bestaan die zowel voor werkgever als werknemer interessant zijn.