Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

review-qonqer-too

Getest: QonQer Too E-bike

Bright, een platform dat bekend staat om hun glasharde testen van de nieuwste gadgets en e-bikes heeft de QonQer Too uitvoerig getest. Het resultaat? Een waardige tegenstander voor VanMoof en Cowboy. De achterwielmotor maakt het verschil.

specialized-test

Getest: Specialized Vado SL 5.0 EQ

Bright, een platform dat innovativiteit aanmoedigt, is inmiddels een bekende naam voor de meeste e-bike kenners. Ze testen regelmatig de nieuwste e-bikes & speed pedelecs. Dit keer was het de beurt aan Specialized met hun flagship turbo e-bike; de Turbo Vado SL 5.0 EQ.

Specialized heeft verschillende modellen uitgebracht, de Turbo Como en de Turbo Vado, die vervolgens worden aangeduid met cijfers. Hoger cijfer? Meer extra’s. Gelukkig zijn ze allen van superieure kwaliteit en zal geen van de Turbo E-bikes je teleurstellen.

blog-stromer6

Speed Pedelec als Vervanging Auto

“Bijna een week zijn we samen geweest. Ik was op voorhand al gewaarschuwd voor je elegantie, je kracht en jouw vermogen om zelfs de meest standvastige mannen én vrouwen te verleiden. Maar ik wist dat ons samenzijn niet lang zou duren en had me voorgenomen om tijdens deze periode sterk en kritisch te blijven. Dat is deels gelukt. Maar één ding is voor mij zeker, wij gaan elkaar in de toekomst weer zien!”

Stromer ST1X Review: geweldig humeur

Inmiddels staat er dik 1000 kilometer op de teller van mijn Stromer ST1-X en ik voel me geweldig. Met een uitstekend humeur arriveer ik op kantoor. En hoe mijn dag ook verloopt; tijdens de terugrit op de Stromer glijdt alles van me af.

blog-stromer4

E-bike keuzehulp

Tweede ontwerppluspunt: het beeldscherm. Bij veel fietsen een te groot en onooglijk ding op of rond het stuur, waarmee menig fietser tijdens het rijden aan het klungelen is. Stromer heeft het in de horizontale buisframe geplaatst en er een wonder van simpelheid, gebruiks-vriendelijkheid en veiligheid van gemaakt.