Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

Specialized Turbo Como SL 4.0 & 5.0

Specialized Como SL 4.0 versus Como SL 5.0

Een e-bike zonder grote motor of accu op de bagagedrager, een die lijkt op een normale fiets. Dat willen we allemaal wel! De elektrische fietsen van Specialized binnen de Super Light (SL) modelgroep, voldoen hier helemaal aan. Bij de nieuwe Como SL blijft het niet alleen bij het design, de fiets is ook nog eens licht in gewicht en heeft een super comfortabele zithouding. De Como SL wordt geleverd in twee varianten, de 4.0 en 5.0. Welke variant past het beste bij jou?

review-qonqer-too

Getest: QonQer Too E-bike

Bright, een platform dat bekend staat om hun glasharde testen van de nieuwste gadgets en e-bikes heeft de QonQer Too uitvoerig getest. Het resultaat? Een waardige tegenstander voor VanMoof en Cowboy. De achterwielmotor maakt het verschil.

specialized-test

Getest: Specialized Vado SL 5.0 EQ

Bright, een platform dat innovativiteit aanmoedigt, is inmiddels een bekende naam voor de meeste e-bike kenners. Ze testen regelmatig de nieuwste e-bikes & speed pedelecs. Dit keer was het de beurt aan Specialized met hun flagship turbo e-bike; de Turbo Vado SL 5.0 EQ.

Specialized heeft verschillende modellen uitgebracht, de Turbo Como en de Turbo Vado, die vervolgens worden aangeduid met cijfers. Hoger cijfer? Meer extra’s. Gelukkig zijn ze allen van superieure kwaliteit en zal geen van de Turbo E-bikes je teleurstellen.