Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

AkkusMood250821_Newsletter_Header (1)

Stromer herfstactie 2021 - voor een grotere actieradius

Kijk je al langer naar Stromer? Wil je graag een Stromer rijden? Dan is het nu je moment. Tot en met 31 oktober krijg je een gratis accu upgrade bij de aanschaf of lease van een nieuwe Stromer ST1, ST2 of ST3.

Stromer ST1X Review: geweldig humeur

Inmiddels staat er dik 1000 kilometer op de teller van mijn Stromer ST1-X en ik voel me geweldig. Met een uitstekend humeur arriveer ik op kantoor. En hoe mijn dag ook verloopt; tijdens de terugrit op de Stromer glijdt alles van me af.

blog-stromer4

E-bike keuzehulp

Tweede ontwerppluspunt: het beeldscherm. Bij veel fietsen een te groot en onooglijk ding op of rond het stuur, waarmee menig fietser tijdens het rijden aan het klungelen is. Stromer heeft het in de horizontale buisframe geplaatst en er een wonder van simpelheid, gebruiks-vriendelijkheid en veiligheid van gemaakt.

blog-stromer2

Review: Benen & Billen als een God

Het is fantastisch, heerlijk, euforisch ben ik, wind wapperend door de haren, frisse lucht, fit aan komen op je werk en zelfs de regen interesseert me geen moer. Droge kleren aan, een borstel door je haar, klaar.

blog-ebikes

Solaroad: Fietspad gemaakt van Zonnepanelen

Voor zo’n milieuvriendelijke opening heb je natuurlijk een innovatieve fiets nodig. Vandaar dat wij een aantal van onze Stomers hadden meegenomen, zodat de volksvertegenwoordiger even in stijl kon genieten van dit stukje nieuwe infrastructuur.