Kies een categorie
Naar de shop

BMC bikes

SALE!

BMC kijkt naar fietsen vanuit een onconventioneel perspectief. Niet met als doel om anders te zijn, maar in de wetenschap dat de beste oplossingen nu eenmaal onconventioneel zijn. Iedere BMC is daarom iets bijzonders, zowel qua ontwerp als performance. BMC is de enige fabrikant met twee eigen professionele raceteams: road en off-road. En reken maar dat de R&D-afdeling nauw samenwerkt met de profs.

How to look nice

Wielerkleding

Bekijk de wielerkleding in onze shop

Wielerkleding bestellen

Brooks zadels

Lekker zitten is belangrijk bekijk onze Brooks Zadels.

Brooks zadels

Casco Speedairo

Met de Casco speedairo hou je je hoofd koel. De helm geeft optimale ventilatie en een topbescherming. Bij een topfiets hoort een tophelm.

Casco Speedairo

Service

Alle technici van QicQ hebben een training gehad bij BMC Zwitserland. Met Zwitserse precisie onderhouden ze jouw fiets. Op kleine reparaties kun je wachten. In onze koffiehoek liggen leuke tijdschriften en wij serveren heerlijke (bio) koffie.

De technici zijn allround. Dus met een ander merk racefiets of mountainbike ben je welkom voor onderhoud of reparaties. We repareren geen stadsfietsen.

Service afspraak

QicQ to do

Clinic Onderhoud

Je ketting loopt aan en je bent onderweg. Wel zo handig dat je dan zelf weet wat je moet doen. En hoe onderhoud je je fiets het best. Moet die ketting er echt helemaal af om goed schoon te maken of is dat eigenlijk niet nodig?

Alle tips en trucs komen aan bod bij de clinic onderhoud van QicQ. In kleine groepen van 6 personen kun je, als je wilt, met je eigen fiets aan de slag.

Kijk op Facebook of op onze blog wanneer er weer een clinic is.

Facebook Naar de blog