BMC bikes

SALE!

BMC kijkt naar fietsen vanuit een onconventioneel perspectief. Niet met als doel om anders te zijn, maar in de wetenschap dat de beste oplossingen nu eenmaal onconventioneel zijn. Iedere BMC is daarom iets bijzonders, zowel qua ontwerp als performance. BMC is de enige fabrikant met twee eigen professionele raceteams: road en off-road. En reken maar dat de R&D-afdeling nauw samenwerkt met de profs.

BMC Uitverkoop

SALE BMC FIETSEN

BMC Grandfondo GF02Disc

Grandfondo GF02Disc

Ultegra 56 cm

Endurance series

Ideaal voor veldrijden door de 28 mm banden. Carbon vork. Schijfremmen! 9,02 kg. DT-Swiss X-1900 Spine wielen.

van € 2.999,-

voor € 2.275,-

Koop

BMC Impec

Dura Ace Di2

Impec series

Op maat gemaakte carbon racefiets. Ieder frame is uniek. Met elektronisch schakelsysteem.

van € 10.999,-

voor € 8.990,-

Koop

BMC Uitverkoop

BMC Teammachine SLR03 Tiagra

Teammachine SLR03

Tiagra

Een super lichte stijve fiets van full carbon. Met vernieuwde Tiagra groep een feest voor berg en polder.

van € 1.699,-

voor € 1.375,-

Meer info

Alpenchallenge

BMC Alpenchallenge AC02 IGH Alfine 8

Alpenchallenge AC02 IGH Alfine 8

Mooi geïntegreerde 8 versnellingsnaaf. Lekker smooth schakelen. De kabels zijn prachtig weggewerkt in het frame. Stijlvol en snel de stad door. En geen zorgen om vet aan je broek met de carbon belt drive (getande riem).

van € 1.349,-

voor € 1.199,-

Lees meer

How to look nice

Onze De Marchi tip

Exclusief in Amsterdam in onze winkel, een uitgebreide collectie van De Marchi. Net even wat gesoigneerder dan andere wielerkleding. Met ook een prachtige retro collectie..

Onze tip
lake schoenen

Design je schoen

Verbeter je prestaties en je look met de schoenen van Lake. En wil je je eigen unieke schoenen? Dan kun je bij Lake je eigen carbon schoen vormgeven. Kom passen bij QicQ en enjoy de sales prijzen!

Casco Speedairo

Met de Casco speedairo hou je je hoofd koel. De helm geeft optimale ventilatie en een topbescherming. Bij een topfiets hoort een tophelm.

Casco Speedairo

Service

Alle technici van QicQ hebben een training gehad bij BMC Zwitserland. Met Zwitserse precisie onderhouden ze jouw fiets. Op kleine reparaties kun je wachten. In onze koffiehoek liggen leuke tijdschriften en wij serveren heerlijke (bio) koffie.

De technici zijn allround. Dus met een ander merk racefiets of mountainbike ben je welkom voor onderhoud of reparaties. We repareren geen stadsfietsen.

Service afspraak

QicQ to do

Clinic Onderhoud

Je ketting loopt aan en je bent onderweg. Wel zo handig dat je dan zelf weet wat je moet doen. En hoe onderhoud je je fiets het best. Moet die ketting er echt helemaal af om goed schoon te maken of is dat eigenlijk niet nodig?

Alle tips en trucs komen aan bod bij de clinic onderhoud van QicQ. In kleine groepen van 6 personen kun je, als je wilt, met je eigen fiets aan de slag.

Kijk op Facebook of op onze blog wanneer er weer een clinic is.

Facebook Naar de blog