Kies een categorie
Naar de shop

Officieel Dealer Cirrus Cycles

Geveerde zadelpen

De verende zadelpennen van Kinekt (Bodyfloat) zijn voorzien van het gepatenteerde Kinekt Isolation System. Dit systeem zorgt voor optimaal comfort voor de bestuurder van een fiets, e-bike of speed pedelec. 

 • Small P/P: 18 - 46 kg (paars)
 • Medium B/B: 68 - 92 kg (zwart) 
 • Large O/O: 92 -118 kg (oranje) 
 • XL : 109-145 kg (geel)
Bestellen

Producten Cirrus Cycles

Kinekt Seatpost Aluminium

Kinekt Bodyfloat met aluminium zadelpen. Verkrijgbaar in de volgende maten:

 • 2.0 AL 31.6 x 420
 • 2.0 AL 31.6 x 350
 • 2.0 AL 27.2 x 350

De Kinekt Bodyfloat wordt geleverd met verschillende soorten veren.

MSRP: € 299,- 

Bestel

Kinekt Bodyfloat Carbon Fiber

Kinekt Bodyfloat met een Carbon Fiber zadelpen. De volgende varianten zijn verkrijgbaar:

 • 3.0 CF 27.2 x 380
 • 3.0 CF 27.2 x 330

De Kinekt Bodyfloat wordt geleverd met verschillende soorten veren.

MRSP: € 395,-

Bestel
bodyfloat-titanium-geveerde-zadelpen

Bodyfloat Titanium

Kinekt Bodyfloat met een titanium buis. Dit materiaal is licht, sterk en zeer corrosiebestendig. 

 • 3.0 TI 27.2 x 420

De Kinekt Bodyfloat wordt geleverd met verschillende soorten veren.

Niet Leverbaar

  Kinekt in Actie (Bodyfloat)

  Voordelen Bodyfloat

  De verende zadelpennen van Cirrus Cycles Kinekt Bodyfloat zijn voorzien van een speciaal veersysteem dat naar wens kan worden afgesteld. De veren zorgen voor optimaal comfort door trillingen veroorzaakt door oneffenheden op de weg te absorberen alvorens deze normaliter doordringen tot het lichaam. Doordat het systeem verticaal beweegt blijven de verhouding tussen stuur en zadel altijd constant. Naast dat dit het rijcomfort verhoogd, zorgt het Isolation System van Cirrus Cycles Kinekt Bodyfloat er voor dat er geen of nauwelijks energie verloren gaat tijdens het fietsen. De Bodyfloat Kinekt Seat Post is geschikt voor het gebruik op (sport)fietsen en e-bikes, maar is ook uitermate geschikt voor de speed pedelec. Dit product wordt geleverd met meerdere veringen die te wisselen zijn om zo tot de perfecte set te komen.

  voordelen bodyfloat

  Montage Kinekt Seatpost (Bodyfloat)

  Reviews Kinekt Seatpost (Bodyfloat)

  Ben je nog niet overtuigd over het comfort van de Cirrus Cycles Kinekt seatpost? Lees dan hier de reviews van verschillende gebruikers van het product.

  "WOW! De Bodyfloat biedt zoveel meer comfort dan een standaard zadelpen. Echt iedere cent waard.
  M. Jansen
  Kinekt Bodyfloat has changed the way I ride! I love this post. Brilliant design and so easy to set up and use. I'd give it 6 out of 5 if I could.
  S. Devlin

  Over Cirrus Cycles Kinekt Bodyfloat

  Het idee voor de fabricatie van de verende zadelpen BodyFloat is ontstaan toen de mede-oprichter van Cirrus Cycles Paul Barkley op vredesmissie was in Urganda. Tijdens zijn missie kwam hij op het idee om een verende zadelpen te maken die ervoor zou zorgen dat er minder lichaamsenergie verloren zou gaan tijdens het fietsen. Dit ten behoeve van het uithoudingsvermogen van de fietser.

  Als fietstechnicus, voormalig framebouwer, fabrikant en eigenaar van een fietsenwinkel, heeft Paul Barkley de eerste Isolation Seatpost ontwikkeld. Dat ontwerp werd later gebruikt als basis voor de ontwikkeling van de BodyFloat Kinekt Isolation System, een verende zadelpen dat het comfort en de prestaties van de fietser aanzienlijk verbeterd. Eind 2011 brachten Paul Barkley en Charly Heggem via Cirrus Cycles de Kinekt BodyFloat met succes op de markt.

  Over Cirrus Cycles Kinekt BodyFloat