Kies een categorie
Naar de shop

Bright.nl snelle e-bikes

Video reviews MTB Cycletech & Stromer ST5

"De Code 45 van MTB Cycletech is een speed pedelec van hoge kwaliteit, met een riemaandrijving en een versnellingsbak. Bright testte deze snelle e-bike. Wat schakelt 'ie lekker." (David Lemereis)

David heeft al veel elektrische fietsen getest, maar de Stromer ST5 is volgens hem de 'Cadillac onder de speed pedelecs'. In deze video vergelijkt David de MTB Cycletech met de Stromer. 

Proefrit MTB Cycletech Proefrit Stromer ST5

Bekijk Bright's e-bike video review: MTB Cycletech

Actie MTB Cycletech

Wow wat een speed pedelec! De eerste MTB Cycletech code 45 zijn bij ons binnen. David Lemereis van Bright heeft deze speed pedelec bij ons getest, en vergeleken met de Stromer. Bekijk zijn video voor een onafhankelijke review, maar bekijk eerst deze waanzinnige introductie aanbieding.

Koop een MTB Cycletech Code 45 en krijg van QicQ gratis een pakket ter waarde van € 300,-

  • Kentekenregistratiepakket RDW € 157,30
  • Abus Pedelec helm € 139,95

 

MTB Cycletech Bestellen Eerst een proefrit maken
belt drive snelle e-bike

Bekijk Bright's video review van de Stromer ST5

Stromer ST5 review

Deze Stromer ST5 is een high speed e-bike om bij weg te dromen, het vlaggenschip van Stromer. Er is nog nooit een model op de markt gebracht met zo veel allure als deze Stromer ST5.

Laat je verrassen door de nieuwste features van de Stromer ST5, zoals het keyless bluetooth locking system, OMNI kleuren display, elektrisch schakelen en een enorm krachtige verlichting. De Stromer ST5 heeft als enige een ingebouwde turbo boost en is te krijgen in M, L en XL, standaard uitgevoerd met de grootste 983 Wh accu. De kleur zorgt niet voor keuzestress: Grijs


Stromer ST5 983 Wh accu € 9490-

Bestellen Stromer ST5 Maak een proefrit op de ST5