Kies een categorie
Naar de shop

De beste elektrische fiets

De Stromer

De beste elektrische fiets is een Stromer. Dat zeggen wij niet alleen, maar een jury van onze vakbroeders ook. Hieronder een aantal van de prijzen die Stromer gewonnen heeft. 

Ga naar de modellen

De beste elektrische fiets

De Stromer zorgt voor een onovertroffen rijervaring. Dit is werkelijk een visionaire fiets, in zijn soort de beste en de meest unieke fiets. En niet in de laatste plaats doordat deze GPRS en bluetooth connected is. Zou je dit de Tesla onder de elektrische fietsen mogen noemen?

Via de Stromer app op je smart phone kun je zien waar de fiets zich bevindt, handig! Zeker als je denkt dat de fiets gestolen is. Als dat het geval is, zet je deze op slot en de dief heeft er niets meer aan. Ook daarom is dit de beste elektrische fiets, dieven hebben er niets aan.

de beste elektrische fiets

Prijzen voor de Stromer

Beste E-bike winner

Beste E-bike winnaar

De Stromer heeft een prestigieuze onderscheiding gekregen: de Interbike Award. Dit is een internationaal gerenommeerde award. De jury erkent in het bijzonder de geïntegreerde connectiviteit, aangevuld door het zuivere design.

 iF design award 2015

iF design award

Als het gaat om uitstekend product design, heeft de iF design award wereldwijd erkend keurmerk al meer dan 60 jaar. De iF label is een internationaal erkende symbool van uitstekende prestatie in het ontwerp.

De internationale jury van topexperts ontving bijna 5.000 inzendingen uit 53 landen voor de toekenning van de felbegeerde keurmerk.

De Stromer ST2 is een van de trotse winnaars van de " Voertuigen Automobiles / / Bikes " categorie.

Award digital networking

Taipeicycle Gold award

Stromer is de enige Europese fabrikant die de felbegeerde Golden Taipei Cycle Award heeft gewonnen

De jury eerde de ST2 voor zijn pioniersrol in digitale connectiviteit.

Een totaal van 209 producten uit 15 landen werden ingediend . Slechts vijf gouden awards werden gegeven.

Gewoon de beste.

De accu in de fiets is echt een accu die hoort bij de beste elektrische fiets, een accu met een onovertroffen actieradius. Namelijk van 150 km. En opgeladen in 3 tot 4 uur. Nog twijfels over de beste elektrische fiets? Hoe kunnen we je overtuigen?

Als leverancier van de  beste elektrische fiets 2015 zijn we niet bang voor de concurrentie. We weten zeker als je bij ons langs komt en de ST2 mee neemt, ook dit jouw beste elektrische fiets wordt. Zo niet dan laten we ons graag overtuigen van iets beters. Maar wij kennen nog niet een betere elektrische fiets. Gewoon de beste elektrische fiets.

de-beste-elektrische-fiets