Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

E-bike Keuzehulp
Vind de e-bike die bij jou past

ebike-keuzehulp-head

Een keuze voor de komende jaren

Welke elektrische fiets moet ik kopen?

Op zoek naar een nieuwe elektrische fiets of speed pedelec? De keuze is enorm! De e-bike markt heeft zich in rap tempo ontwikkeld en dit is te zien aan het diverse aanbod. Vragen als: ‘Welke e-bike is geschikt voor mij? Welke elektrische fiets of speed pedelec is het beste?’ Krijgen wij vaker te horen, we helpen je graag verder.

Officieel reseller van:

brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1

Breed assortiment

Welke e-bike past bij mij?

Misschien heb je al naar ons assortiment gekeken en zie je dat er veel verschil zit in prijs, functionaliteiten en snelheden. Doordat we in de loop der jaren een breed assortiment van e-bikes hebben opgebouwd, weten we zeker dat we voor iedereen een e-bike hebben, vaak zelfs uit voorraad leverbaar.

Om je alvast een beetje op weg te helpen, hebben wij een e-bike keuzehulp ontwikkeld. Door een vijftal vragen te beantwoorden, rolt er een selectie aan e-bikes uit die perfect aansluiten op jouw wensen. Geen zorgen, het is geheel vrijblijvend.

START KEUZEHULP
ebike-keuzehulp
ebike-keuzehulp-side1

Je hoeft ons niet blindelings te geloven

Test 'm gewoon

Test ingevuld, maar nog niet helemaal overtuigd? Snappen we. We staan klaar voor persoonlijk advies en nodigen je graag uit voor een testrit op een of meerdere e-bikes. Gratis en geheel vrijblijvend.

We zijn er van overtuigd dat je een onvergetelijke dag zal hebben, of je de e-bike uiteindelijk koopt óf niet. Heb je geen tijd om ons te bezoeken, maar nog wel een aantal vragen? We staan klaar in de chat of aan de telefoon! Een elektrische fiets leasen of een speed pedelec leasen ook mogelijk, mocht dit de keuze nét iets makkelijker maken.

BOEK TESTRIT Begin keuzehulp