Kies een categorie
Naar de shop

E-bike test

De Beste E-Bike

De beste e-bike test is natuurlijk de test die jezelf uitvoert! Test de Stromer nu en overtuig jezelf. Dat kan je doen door een proefrit te maken maar ook door de beste e-bike een paar dagen te huren. Of gewoon een hele week!

Op deze manier kan je alle ins en outs van de e-bike leren kennen. Besluit je de ebike aan te schaffen dan wordt het huurbedrag in mindering gebracht met het aankoopbedrag.

Maak een proefrit Reserveer een test week

De beste e-bike test

Het is heel verstandig vóór je een innovatieve e-bike aanschaft om deze te onderwerpen aan een gedegen e-bike test. Natuurlijk worden er op het internet en in tijdschriften al heel veel e-bikes getest. Google op het woord "e-bike test" en je vind een heleboel verschillende resultaten.

Vaak is dit echter een test die de gewone elektrische fiets bekijkt. Dat wil zeggen een test voor e-bikes die tot 25 km/uur gaan. De enige betrouwbare manier van testen is je eigen persoonlijke e-bike ervaring. Dat wil zeggen dat je de e-bike een week lang huurt en dagelijks gebruikt. Je wil zeker weten dat de je de juiste batterij kiest voor je eigen actieradius. De kosten hiervan worden bij aanschaf verrekend. Zo kunt u risicoloos e-bikes testen bij QicQ.

reserveer een testweek
e-bike test

Mijn e-bike test

Wij van QicQ kunnen natuurlijk wel zeggen dat we zeker weten dat na een persoonlijke e-bike test, de Stromer als beste uit de bus komt, maar dat zou zo iets zijn als wij van WC-eend vinden WC-eend de beste. En dus nodigen we iedereen uit om de sublieme rijervaring van een speed pedelec zelf te proberen.

Zonder moeite vlieg ik naar 45 km/uur. En uit mijn persoonlijke e-bike test blijkt ook dat deze e-bike super comfortabel is. Ik heb een aantal andere e-bikes getest, maar de Stromer wint.
Marjolein Anema
Het is ongelofelijk. Ik had al wat snelle e-bikes getest, maar de Stromer overtreft al mijn verwachtingen. Heel soepel gaat de fiets mee met de kracht die ik op de pedalen zet.
Remco Kuylenburg