Kies een categorie
Naar de shop

Elektrische bakfiets kopen

Kopen of leasen

Van de elektrische fietsen is de bakfiets een populaire variant. Voor je een bakfiets gaat kopen, zal je je natuurlijk eerst goed willen oriënteren. De bakfiets met ondersteuning is erg populair onder ouders met kinderen.

Speciaal voor hen heeft Riese & Müller prachtige bakfietsen ontwikkeld. Ben jij op zoek naar een vlotte en fraaie elektrische bakfiets om je kinderen veilig naar school of de opvang te brengen? Of gewoon voor de boodschappen? Dan ben je bij QicQ aan het juiste adres!

Bakfiets bestellen

Online Bakfiets Kopen

Koop je elektrische bakfiets online met de allerbeste service van QicQ. Wij leveren de bakfiets geheel gratis aan huis, door heel Nederland én België. Is er iets mis met de bakfiets dat onder garantie gerepareerd dient te worden, dan komen wij kosteloos aan huis of op je werk om het probleem volledig kosteloos weer op te lossen. 

Bestel hieronder je Riese & Müller bakfiets online bij QicQ en geniet ook van onze premium service.

online bakfiets kopen

Aanbod elektrische bakfietsen

Packster 40

De Packster 40 is een compacte bakfiets, geschikt voor klein transport en het vervoeren van kinderen. Bestel deze bakfiets als low speed of high speed model. 

Vanaf € 4079,-

Bekijk ons aanbod

Packster 60

De Packster 60 brengt je met de boodschappen of pakketjes moeiteloos overal naartoe. De bakfiets is te verkrijgen als low speed en high speed model.

Vanaf € 4689,-

Bekijk ons aanbod

Packster 80

Wil je een bakfiets met maximale ruimte voor je kinderen én de boodschappen? Kies dan de Packster 80 en je zal geen spijt hebben van je keuze.

Vanaf € 4689

Bekijk ons aanbod

Elektrische bakfietsen vergelijken

Zie je door de bomen het bos niet meer tijdens je zoektocht naar een elektrische bakfiets? Frustrerend, want er valt zo veel te kiezen!

Bij QicQ maken wij het je makkelijk: we helpen je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jouw situatie. Bij QicQ bieden we een select aantal elektrische bakfietsen aan van het merk Riese & Müller.
Je kan bij ons kiezen uit de modellen Packster 40, 60 en 80 of de Load. 

In onze webshop kun je eenvoudig deze bakfietsen met elkaar vergelijken, om te bepalen welke het beste bij je past.

elektrische bakfiets kopen

High Speed vs Low Speed

De elektrische bakfietsen van Riese & Müller zijn verkrijgbaar als high en low speed model. De keuze voor de een of ander hangt af van het doel waarvoor de bakfiets gebruikt gaat worden. Voor korte afstanden tot ongeveer 15 kilometer raden wij een low speed bakfiets aan, bij grotere afstanden is een high speed bakfiets aan te raden.

Kinderen vervoeren met een snelle bakfiets, mag dat wel? Ja, dat kan en mag gewoon. De bakfietsen van Riese & Müller voldoen volledig aan de eisen voor het vervoeren van kinderen. Houd wel rekening met de helmplicht die geldt voor de high speed e-bike, dus ook voor de kinderen op een snelle bakfiets.

high speed bakfiets

Bakfiets Leasen

Wanneer je liever een bakfiets van Riese & Müller zou willen leasen, dan kan dat ook bij QicQ. Wij bieden zowel private als zakelijke lease aan. 

Ben je geinteresseerd in de lease van een elektrische bakfiets, dan kan je ons altijd mailen voor advies op maat en een persoonlijk aanbod gebasseerd op jouw wensen. Lease in België is overigens ook gewoon mogelijk via QicQ!

Mail voor meer informatie en een lease-voorstel naar tom@QicQ.nl of bel naar 020-7052350.

Bakfiets Leasen

Stel je vraag!