Kies een categorie
Naar de shop

Elektrische bezorgfiets

Test de multi charger

Omdat: 

 • Koeriers sneller op hun bestemming zijn
 • Een e-bike slechts 27kg weegt 
 • Je kan kiezen tussen een 25km/uur of 45km/uur ebike
 • Benzinekosten tot de verledentijd zullen behoren
 • Je geen tijd meer kwijt zal zijn aan tanken 
 • Elektrische bezorgfietsen geen olie lekken
 • Deze geen geluidsoverlast veroorzaken voor omwonenden
 • De banden zijn voorzien van een anti-lek laag
 • Elektrische fietsen nagenoeg onderhoudsvrij zijn
 • Een milieuvriendelijk en duurzaam imago altijd fijn is
 • Voor onderhoud breng je de e-bike gewoon naar de QicQ concept store
Bezorgfiets leasen

Riese & Muller Nevo 25km/u

Wie op een e-bike met de carbon-riemaandrijving van Gates CDX rijdt, hoeft zich nergens druk om te maken. En dat in dubbel opzicht. Want enerzijds zorgt de innovatieve aandrijving voor een mooie rustige loop en daarmee voor heel veel rijcomfort. Tegelijkertijd is de aandrijving onderhoudsarm en uitermate betrouwbaar. Zo maakt de carbon-riemaandrijving een nieuw, moeiteloos rijgevoel mogelijk - voor alle wensen en elk doel.

36 maanden lease

Prijs per maand : € 139,-
(Incl. verz. € 8,76)
Aanbetaling:€ 850,-

Bekijk de andere Riese en muller leasetarieven

Stromer ST1 met 814 Wh Accu

De accu bepaalt niet de performance van de Stromer ST1, maar wel de actieradius. Afhankelijk van het aantal kilometers dat je wilt gaan afgeleggen kun je kiezen tussen 500 wh, 618 Wh, 814 Wh of 983 Wh. Vraag een specialist bij QicQ welke accu het beste bij jou en jouw traject past!

36 maanden speed pedelec lease
Prijs per maand : € 149,-
(Incl. verz. & kenteken € 21,86)
Aanbetaling :€ 750

Alle tarieven zijn incl. BTW

Bekijk ook de andere lease mogelijkheden

Stromer fiets leasetarieven
elektrische bezorgfiets leasen

Waterdichte bezorgtas

Een bezorg box op een e-bike is vaak vragen om problemen. De boxen zijn kwetsbaar en zorgen ervoor dat de e-bike gemakkelijk uit evenwicht raakt door het zwaarte punt op de achterzijde of voorzijde van de e-bike te plaatsen.

Deze bezorg tas is licht en voorzien van een isolerende laag aan de binnenzijde en is bovendien waterdicht. Zo houd je het voedsel lekker warm en droog voor je klanten.

Bestellen bezorgtas
fiets bezorgtas rug

Tomatillo bezorgt per e-bike

Tomatillo Tex-Mex to-go neemt het voortouw en heeft de scooter ingeruild voor de high-speed ebike voor de bezorging van hun maaltijden. Een primeur in Amsterdam.

Lees zijn verhaal
QicQ in het Haarlems Dagblad

Elektrische Bezorgfiets kopen

Ben je enthousiast over het gebruik van de elektrische fiets voor de bezorging? Dan kan je overgaan tot aankoop van een elektrische bezorgfiets. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een Stromer ST1, Riese & Müller Nevo of Multicharger of de Riese & Muller Packster bakfiets. 

short-lease elektrische bezorgfiets

Elektrische Bezorgfiets

Soms kunnen bedrijven aanspraak maken op subsidies voor de aanschaf of lease van een elektrische fiets of scooter. Ga daarom na of er voor jouw gemeente een dergelijke regeling geldt. 

Naast deze gemeentelijke subsidies voor elektrsiche fietsen en scooters, kun je ook aanspraak maken op de Kia, Mia en Vamil regeling. Met deze regeling kun je de investering voor een elektrische bezorgfiets binnen het eerste jaar al afschrijven van de winstbelasting. Let wel, dit kan alleen in geval van koop. 

Neem contact op met QicQ voor meer informatie over jouw fiscale en financiële voordelen.

Meer weten
 elektrische bezorgfiets

Onderhoud Bezorgfiets

Wanneer je een elektrische bezorgfiets least via QicQ, kun je bij onderhoud je fiets eenvoudig langsbrengen bij de QicQ conceptstore. We helpen je dan snel weer op weg. 

onderhoud elektrische bezorgfiets

Testimonials

Duurzaam, leuker, gezonder voor de bezorger en de brandstofkosten zijn vaak de meest gehoorde argumenten om de bezorgscooters in te ruilen voor de high speed ebikes. Lees hier wat anderen van de elektrische bezorgfiets vinden en laat je inspireren.

(..) het leasen van de elektrische fiets (is) vele malen goedkoper dan de scooter, en gezonder voor de bezorger.
Max Olivier

Contactformulier

Subsidie Bezorgfiets Rotterdam

Bezorgdiensten binnen Rotterdam? Laat dan je snor- of bromfiets slopen een vraag subsidie aan bij de gemeente Rotterdam, tot maar liefst € 1000,-. 

Breng vandaag dus nog je snor- of bromfiets weg en verruil deze voor een nagenoeg onderhoudsvrije electrische bezorgfiets van QicQ! Let er wel op dat je scooter moet voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie. Vraag dit na bij de gemeente Rotterdam.

Meer over deze subsidie!
Subsidie bezorgfiets Rotterdam