Kies een categorie
Naar de shop

Elektrische bezorgfiets

Eerst testen kan ook!

Omdat: 

  • koeriers sneller op hun bestemming zijn
  • een e-bike slechts 27kg weegt 
  • je kan kiezen tussen een 25km/uur of 45km/uur ebike
  • benzinekosten tot de verledentijd zullen behoren
  • je geen tijd meer kwijt zal zijn aan tanken 
  • elektrische bezorgfietsen geen olie lekken
  • deze geen geluidsoverlast veroorzaken voor omwonenden
  • de banden zijn voorzien van een anti-lek laag
  • Nagenoeg onderhoudsvrij
  • Milieuvriendelijk en duurzaam imago.

Tomatillo bezorgt per e-bike

Tomatillo Tex-Mex to-go neemt het voortouw en heeft de scooter ingeruild voor de high-speed ebike voor de bezorging van hun maaltijden. Een primeur in Amsterdam. Bij succes worden alle scooters ingeruild voor een high speed ebike. QicQ, leverancier van Stromer e-bikes en high speed e-bikes voor bezorging, heeft een speciale aanpassing gemaakt zodat de bezorgbak op de fiets gemonteerd kan worden.

Lees zijn verhaal
QicQ in het Haarlems Dagblad

Elektrische Bezorgfiets Testen

Bij QicQ kun je een elektrische bezorgfiets testen voor € 150,- (exclusief btw) per week, met een maximum van twee weken. Bovendien zijn de elektrische bezorgfietsen altijd WA + Casco verzekerd. Zo kan je tijdelijk de voordelen van de elektrische bezorgfiets ervaren. 

Ben je enthousiast over het gebruik van de elektrische fiets voor de bezorging? Dan kan je overgaan tot lease of koop van een elektrische bezorgfiets. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit voor een Stromer ST1 of een Riese Müller Swing City voor 12, 24 of 36 maanden.

Vraag een testperiode aan!
short-lease elektrische bezorgfiets

Elektrische Bezorgfiets

Soms kunnen bedrijven aanspraak maken op subsidies voor de aanschaf of lease van een elektrische fiets of scooter. Ga daarom na of er voor jouw gemeente een dergelijke regeling geldt. 

Naast deze gemeentelijke subsidies voor elektrsiche fietsen en scooters, kun je ook aanspraak maken op de Kia, Mia en Vamil regeling. Met deze regeling kun je de investering voor een elektrische bezorgfiets binnen het eerste jaar al afschrijven van de winstbelasting. Let wel, dit kan alleen in geval van koop. 

Neem contact op met QicQ voor meer informatie over jouw fiscale en financiële voordelen.

Meer weten
 elektrische bezorgfiets

Subsidie Bezorgfiets Rotterdam

Bezorgdiensten binnen Rotterdam? Laat dan je snor- of bromfiets slopen een vraag subsidie aan bij de gemeente Rotterdam, tot maar liesft € 1000,-. 

Breng vandaag dus nog je snor- of bromfoets weg en verruil deze voor een nagenoeg onderhoudsvrije electrische bezorgfiets van QicQ! Let er wel op dat je scooter moet voldoen aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de subsidie. Vraag dit na bij de gemeente Rotterdam.

Meer over deze subsidie!
Subsidie bezorgfiets Rotterdam

Onderhoud Bezorgfiets

Wanneer je een Stromer elektrische bezorgfiets least of koopt via QicQ, kun je ervoor kiezen een onderhoudsovereenkomst bij ons af te sluiten. Voor de bezorgdiensten kun je het volgende onderhoudspakket kiezen:

D > 15.000 km 2 onderhoudsbeurten + 3x lekrijden € 28,50

Met een onderhoudsovereenkomst wordt je geheel ontzorgt door QicQ. De enige kosten die je dan nog hebt zijn de kosten voor het vervangen van de buitenbanden.

onderhoud elektrische bezorgfiets

Testimonials

Duurzaam, leuker, gezonder voor de bezorger en de brandstofkosten zijn vaak de meest gehoorde argumenten om de bezorgscooters in te ruilen voor de high speed ebikes. Lees hier wat anderen van de elektrische bezorgfiets vinden en laat je inspireren.

(..) het leasen van de elektrische fiets (is) vele malen goedkoper dan de scooter, en gezonder voor de bezorger.
Max Olivier

Bezorgtassen

Voor het bezorgen van voedsel en drank op een elektrische fiets leveren wij top kwaliteit tassen. Deze kunnen ook voorzien worden met je eigen logo, of recalme tekst.

Bestel nu
bezorgtas-elektrische-bezorgfiets

Contactformulier