Kies een categorie
Naar de shop

Dealer of the Year

2017 By Stromer: Global Winner!

Eind augustus is QicQ op de Eurobike in Friedrichshafen door Stromer Zwitserland verkozen tot Global Winner: Retailer of the Year 2017. Uiteraard zijn wij apetrots op deze prestatie en delen wij dit graag met onze trouwe en toekomstige klanten.


Uiteraard gaan wij gewoon door met waar wij mee bezig zijn. Zo zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk mensen de auto zullen laten staan en op de Stromer zullen springen!

Geweldig nieuws!

De medewerkers van QicQ streven naar perfectie. Dat mag je dan ook zeker verwachten van een retailer die volledig is toegewijd aan het Zwitserse premium high speed e-bike merk Stromer. Met deze geweldige onderscheiding van Stromer wordt onze extra inzet beloond. 

Wij bedanken onze klanten voor hun vertrouwen in QicQ als conceptstore van Stromer. Samen werken wij hard, zodat jullie en toekomstige klanten met veel plezier zullen kunnen en blijven genieten van jullie Stromers. 

global winner Stromer retailer of the year 2017

Stromer Conceptstore

QicQ is dé Stromer conceptstore van Nederland en België. Je kan ons vinden in het bruizende Westerpark van Amsterdam. Laat je verrassen door de fantastische prestaties van het merk. Een van onze medewerkers informeert je graag over de mogelijkheden, met een lekker kopje koffie of thee natuurlijk!

Route naar QicQ
QicQ Stromer Conceptstore Nederland België

Excellente Service bij QicQ

Start bij QicQ voor een gratis testrit en goed advies. Enthousiast? Wij helpen je vervolgens om te bepalen of je beter kunt leasen of kopen. Ben je ondernemer of zzp'er? Dan weten we ook alles over de Kia, MIA en Vamil regeling. Dit kan grote fiscale voordelen opleveren. Heb je een Stromer besteld? Dan leveren wij deze aan huis bij je af. We geven je een uitgebreide uitleg en stellen de fiets volledig voor je af. Onderhoud? We halen de Stromer speed pedelec of ebike bij je op en je krijgt altijd tijdelijk Stromer in bruikleen. Want je kunt de Stromer straks echt niet langer dan een dag missen. 

QicQ, more than a choice!

Excellente Service bij QicQ

Stromer Leasen

Via QicQ kan je naast het kopen van een Stromer, ook leasen. Bij QicQ lease je al een Stromer vanaf € 81,50


Onderhoud Stromer

Met technici die 100% gespecialiseerd zijn in Stromer zit je altijd goed bij QicQ. We geven service door het hele land! Zelfs België is ons niet te ver.

Webshop

Hoe kleed je jezelf op een Stromer? Welke helm kies je? Hoe blijf je in de winter warm op je Stromer? Op onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om comfortabel op jouw Stromer te stappen.

Garantie Stromer

Stromer geeft 2 jaar garantie op het frame van de ST1 en ST2. En 3 jaar garantie op de ST2 S. Op alle overige onderdelen, ook op de accu. Geen zorgen dus!