Kies een categorie
Naar de shop

Grand Prix Zandvoort kaarten

2 Grand Prix tickets bij aankoop van 2x Stromer ST5

Wat krijg je wanneer je Formule 1 en speed pedelecs combineert? Gratis kaartjes voor de Grand Prix in Zandvoort!

Nu bij aankoop van twee Stromer's ST5 ontvang je twee gratis kaartjes voor de Grand Prix in Zandvoort. Maak jezelf en je partner blij met een ST5 of zoek een goede vriend en ga samen Stromeren. Dan gaan jullie samen naar de Grand Prix in Zandvoort in 2020!

Stromer ST5 Bestellen Gratis Proefrit

Gratis kaartjes Grand Prix Zandvoort bij 2x Stromer ST5

Wij vinden benzine slurpende auto's eigenlijk alleen maar cool wanneer het om een Formule 1 wagen gaat. Anders kiezen wij liever voor een Stromer ST5. Eerlijk gezegd is de Grand Prix onze "guilty pleasure". De Formule 1 Grand Prix in Zandvoort 2020 is hét spektakel dat je meegemaakt moet hebben!

Daarom hebben wij voor diegene die twee Stromer's ST5 aanschaffen twee gratis kaartjes voor de Grand Prix 2020 in Zandvoort.  

Meer weten over de Stromer ST5
Gratis kaartjes Grand Prix Zandvoort bij 2x Stromer ST5

STROMER ST5 ACTIE

De aankoop van een Stromer ST5 is een groots moment. Wanneer je besluit dit avontuur aan te gaan, samen met je partner, dan moet dat gevierd worden. En dit leek ons een ludieke manier om de liefde voor de auto in goede banen te leiden. Het aanbidden van de heilige koe doen we voortaan waar het hoort, op het circuit van Zandvoort. 

Samen rijden jullie straks op je gloednieuwe Stromer's ST5 naar het circuit. Parkeerproblemen bestaan voortaan niet meer. En met je actieradius tot wel 180km kan je na de Grand Prix van Zandvoort gewoon naar huis fietsen en hoef je niet mee met de massa in de trein.

Gratis kaartjes bij Stromer ST5
GRAND PRIX TICKETS

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Grand Prix tickets bij Stromer ST5

  • QicQ heeft 2 tickets in totaal die bij ingang van de actie beschikbaar zijn.
  • Om in aanmerking te komen moeten in een keer twee Stromers ST5 gekocht worden. De actie geldt niet bij aankoop van een enkele ST5, of bij de aankoop van een ander model.
  • De Stromers dienen volledig betaald te zijn en kunnen niet geannuleerd worden.
  • De 2 Grand Prix tickets zijn: Arena Grand Stand 1 - weekend- Gold t.w.v € 485 per stuk
  • Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Wil je online bestellen, informeer dan eerst bij ons of de tickets nog beschikbaar zijn.
Online ST5 bestellen

Stromer ST5 Video

Contactformulier

Grand prix Zandvoort

Grand prix tickets

Het registratieproces is inmiddels gesloten. Na de registratie periode ontvangen geregistreerden per e-mail de informatie over hoe en per wanneer ze tickets aan kunnen vragen. 

Q. Grand prix wanneer wordt deze gehouden?

A. Op 1, 2 en 3 mei 2020 zal Circuit Zandvoort volstromen met duizenden Oranje fans voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Grand prix kaartjes

Wij waren er gelukkig op tijd bij en hebben tickets voor de toekomstige Stromer ST5 eigenaren klaar liggen.

Grand prix routebeschrijving

Ga je met de auto dan kun je het adres van het Circuit Zandvoort invoeren. Dat is Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort. Indien de navigatie niet het huisnummer herkent, volstaat ook alleen de straatnaam. De hoofdingang van Circuit Zandvoort bevindt zich direct aan de straat. Geen navigatie? Volg dan vanaf de snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Of vanaf de A9 (via de afrit Haarlem) de A200 en de N200 richting Zandvoort. 

 

Grand prix parkeren

Parkeerplaatsen zandvoort: 

Het evenemententerreinen van Circuit Zandvoort omvat meerdere parkeerterreinen, met capaciteit voor enkele duizenden auto’s. Bij de meeste evenementen kunnen bezoekers hier tegen betaling hun auto parkeren. Hierbij geldt vol=vol. Bezoekers dienen de borden Parking B/C te volgen, tenzij anders vermeld. Echter zijn er ook evenementen waarbij er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Indien parkeren niet (meer) mogelijk is op Circuit Zandvoort, kan worden uitgeweken naar de parkeerterreinen van de Gemeente Zandvoort. Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal parkeeradvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement. Houd er rekening mee dat er ook evenementen zijn waarbij bezoekers niet op het evenemententerrein kunnen parkeren.

Let op! Bij een aantal evenementen zal een speciaal reisadvies opgesteld worden. Check altijd de webpagina van het betreffende evenement.  Handiger is het om in plaats van de auto de Stromer ST5 te pakken en naar de Grand Prix te rijden.