Kies een categorie
Naar de shop

Kia, Mia & Vamil 2018

Bespaar op je zakelijke investeringen

Wil jij besparen als ondernemer en profiteren van belastingvoordelen in 2018? Lees dan snel verder! Via QicQ kun je namelijk e-bikes en high speed e-bikes aanschaffen en het grootste deel van de kosten al binnen het eerste fiscale jaar versneld afschrijven van de winst. Door gebruik te maken van de Kia, Mia en Vamil regelingen kun je tot maar liefst 40% van de aanschafwaarde via de belasting terugverdienen.

Kia, Mia & Vamil 2018

De Nederlandse staat geeft ondernemers en bedrijven de mogelijkheid om belastingvoordelen te behalen door de aanschaf van milieuvriendelijke apparatuur en vervoersmiddelen. Hiervoor kun je als ondernemer gebruikmaken van de volgende regelingen:

  • Kleinschaligsheidinvesteringsaftrek (Kia);
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA);
  • Regeling willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Download hier meer informatie over de Kia, Mia en Vamil 2018.

Belastingvoordeel

In onderstaand overzicht hebben wij de kosten en het beslastingvoordeel over een periode van 5 jaar voor jou als ondernemer op een rijtje gezet. Voor het gemak hebben wij een Stromer ST2 met 814 Wh accu gekozen voor onze berekening.

  • Investering : € 6490
  • BTW 21 % : € 1126,36
  • Nettoprijs : € 5363,64
  • Fiscaal voordeel: € 2598

De totale investering voor de onderneming zal uitkomen op een bedrag van € 3892,- na een 5 jaar. Dit is een besparing van meer dan 40% van de advies verkoopprijs. Voor de volledige berekening en meer informatie, download de PDF.

NB: Bovengenoemde bedragen zijn indicatief en kunnen per onderneming verschillen.

Download PDF
kia mia vamil 2018

Mia & Vamil Aanvragen

Wanneer je gebruik wilt maken van de Mia en Vamil regeling in 2018, dien je deze binnen 3 maanden na aankoop aan te vragen. Je kunt de Mia en Vamil aanvragen via het Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Wees dus op tijd met het aanvragen van de Mia en Vamil en bespaar op je winstbelasting. 

Voor vragen of suggesties, neem contact op met QicQ via het onderstaande contactformulier.

Mia & Vamil 2018 aanvragen
aanvragen kia mia vamil 2018