Kies een categorie
Naar de shop

Klever e-bikes

De duurzame mobiliteitsoplossing

Bij moderne mobiliteit, hoort een duurzame oplossing. Volgens Klever biedt de e-bike de oplossing om verkeersdrukte te omzeilen en met een goed gevoel op je bestemming aan te komen. Klever maakt elektrische fietsen waar je elke dag (ongeacht het weer) met plezier opstapt.

Direct testen? Klever e-bikes bekijken

Ontmoet Klever

Klever is met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare partij om rekening mee te houden. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel.


Dankzij goede rijeigenschappen en bijpassende afmontage voor extra veiligheid, ben je op een Klever altijd in controle. Of je nu sportief met 45 km/u je woon- werkverkeer aflegt, of comfortabel boodschappen gaat halen, er is een Klever waar jij je thuis op voelt.

Klever B Series

Bekijk specificaties

Klever X Speed

Bekijk specificaties

Klever X Speed Pure

Bekijk specificaties

Slim op weg

Energie opwekken on-the-go

Met de Klever Biactron achterwielmotor (eenzelfde motor positie die bijvoorbeeld gebruikt wordt door Stromer) heb je de mogelijkheid om regeneratief af te remmen, ofwel: op de motor afremmen en energie opwekken. Door dit te gebruiken vergroot je de actieradius en gaan de remblokken ook langer mee. Het is een optionele stand, vind je het niet prettig rijden, dan kan het uitgeschakeld worden. Met een maximum vermogen van 600W en koppel van 49 Nm heeft deze motor naast brains ook de spierkracht om gemakkelijk de 45 km/u te halen.

Klever E-KEY

Naast het gebruik van een slot, is met het LC Display de klever eenvoudig te beveiligen tegen diefstal. Bij de fiets wordt een E-KEY geleverd, die in het display geplaatst wordt. Stel het zo in dat het beveiligingssysteem automatisch geactiveerd wordt wanneer de sleutel uit het display gehaald wordt. De bewegingssensor wordt ingeschakeld en een luid alarm gaat af wanneer de sensor merkt dat er met de fiets gerommeld wordt. Het achterwiel blokkeert zodat de fiets niet makkelijk weggerold kan worden.

 

Klever actieradius

Als je naar een Klever kijkt, dan zie je vrijwel direct dat de accu tussen het frame geplaatst is. Goed over nagedacht, want vanuit deze positie is de accu eenvoudig uit de fiets te halen. Dankzij het handvat draag je de accu in een handomdraai naar binnen. De accu zit vergrendeld met een sleutel zodat niet iemand anders ermee vandoor kan gaan. Ze zijn verkrijgbaar in vier varianten: 360 Wh (normale e-bike) 570 Wh, 850 Wh en 1.200 Wh.


In onderstaande tabel vind je de actieradius die je kunt verwachten van de accu. Voor het minimum wordt rekening gehouden met zware omstandigheden, zoals; constant met volle ondersteuning rijden, tegenwind, slecht wegdek, koud weer, zware bepakking, etc. Het maximale is gebaseerd op rijden in de lichtste ondersteuningsstand, windstil, goed wegdek, zomers weer, etc. 

 Accu Type e-bike   Gem. Actieradius  Max. actieradius
360 Wh     25 km/u 41 km 95 km
570 Wh 25 km/u 65 km 150 km
  45 km/u 30 km 120 km
850 Wh 25 km/u 100 km 220 km
  45 km/u 45 km 180 km
1200 Wh 25 km/u 150 km 300 km
  45 km/u 70 km 260 km

Klever X speed modellen

Wanneer je op zoek bent naar een speed pedelec met een uitgesproken design en een krachtige achterwielmotor, dan is de Klever X Speed iets voor jou. Het unieke ontwerp met de accu tussen het frame is niet alleen mooi om naar te kijken maar ook functioneel. Het maakt de fiets stijf, waardoor sportieve karakter van de fiets goed merkbaar is. Dankzij de stille 600 W achterwielmotor, haal je gemakkelijk de topsnelheid van 45 km/u. Met de Schwalbe Super Moto X-banden heb je goede lekbescherming, grip en extra comfort. De perfecte combinatie om met hoge snelheden veilig op weg te gaan. Wil je toch iets gestroomlijnder? Kijk dan eens naar de Specialized Turbo E-bikes.

Binnen de Klever X Speed modellen vind je bij QicQ vier varianten: X Speed, X Speed Pure,  X Speed Original en de X Speed Pinion. Van een afstand lijken de modellen op elkaar, ze delen een aantal basisonderdelen zoals de motor, het frame en accu upgrade mogelijkheden. 

 

Welke past het beste bij jouw wensen? Hieronder een korte uitleg met de belangrijkste verschillen.

Klever X speed Pinion

Bekijk in shop

Klever X speed original

Bekijk in shop

Klever X speed pure

Bekijk in shop

Klever X Speed Original

Wanneer je veel woon-werk kilometers maakt is dit een serieus alternatief voor de auto. Met de vering in de zadelpen en geveerde voorvork, leg je comfortabel kilometers af. Om onderweg bereikbaar te blijven, wordt deze variant geleverd met universele telefoonhouder en USB poort. De bijgeleverde Ortlieb tas is speciaal ontworpen om de accu gemakkelijk en veilig vanuit de fietsenstalling mee te nemen. De 850 Wh accu is standaard, met een basisprijs van € 4.999,-.

 
Bekijk in shop Gratis testrit

Klever X Speed Pure

Compromisloos en snel, dat is de X Speed Pure. Wanneer je opzoek bent naar een fiets die je snel van A naar B brengt en voorzien is van sportieve rijeigenschappen, dan is dit de fiets voor jou. Op het gebied van comfort moet je er rekening mee houden dat de fiets weinig mee geeft. Op de brede banden na, is de fiets niet voorzien van comfortopties zoals een geveerde voorvork.

 

Standaard wordt de X Speed pure geleverd met een 850 Wh accu en is verkrijgbaar vanaf € 4.999,-.

Bekijk in shop Gratis testrit

Klever B speed pedelec

Van de B Speed hebben wij twee varianten in ons assortiment: B Speed Plus en de B Speed Original. Deze high speed e-bike is ontworpen om snelheid en comfort op een unieke manier samen te brengen. Dit kunnen wij beamen bij QicQ, er is geen andere speed pedelec op de markt met zulke fijne rijeigenschappen!

De lage instap maakt op en afstappen eenvoudig, dankzij de 600 W achterwielmotor rijd je moeiteloos 45 km/u. Met een rechte zitpositie, geveerde- achterbrug en voorvork, ben je verzekerd van een comfortabele rit. 

Standaard wordt de B Speed (45 km/u) geleverd met een 570 Wh accu die goed is voor een actieradius tussen de 22 - 120 km. De fiets heeft 10 versnellingen, verzorgd door het betrouwbare Shimano Deore XT systeem.

Klever B speed original

Bekijk in shop

Klever B speed plus

Bekijk in shop

Laat je overtuigen met een testrit

De Klever B Speed en X Speed zijn uniek en weten je te overtuigen wanneer je er op hebt gefietst. Je bent dan ook van harte welkom bij onze winkel aan het Westerpark in Amsterdam. Bij QicQ vind je het complete assortiment van Klever, wij vertellen je graag meer over dit interessante merk en laten je graag zelf ervaren waarom wij enthousiast zijn. Kom een proefrit maken, het is vrijblijvend en gratis.

 

Neem contact met ons op.