Kies een categorie
Naar de shop

E-bike

High speed E-bikes van QicQ

Wilt u meer weten over onze high speed e-bikes.


speed pedelec

Voordelen E-bike

Blijf moeiteloos in conditie

De tijd die je normaal in de auto door brengt, zit je nu op de e-bike. (helaas misschien zelfs iets korter). Je benen bewegen, je ademt de buitenlucht, je fietst door het groen, de wind waait door je haar, je hartslag gaat omhoog, het landschap vliegt aan je voorbij. Je voelt je vrij. Je hartslag komt in de ideale zone, de zone waarin je lekker vet verbrandt. Zonder te transpireren.

Slecht weer bestaat niet

Alleen slechte kleding. QicQ maakt het makkelijk en heeft duurzame wind- en waterdichte kleding. En zelfs waterdichte fietsschoenen die er niet uitzien als fietsschoenen. Er is natuurlijk wel weer te bedenken waarin je niet met de Leaos op pad gaat, maar iedereen die vaak op de fiets gaat, zal je vertellen hoe zelden het ècht slecht weer is. En als je niet meer op de Leaos kunt vanwege sneeuw en gladheid, zijn er ook lange files vanwege slecht begaanbare wegen, en liggen de treinen op hun gat. Dus...?

Haal file en wielrenners in

Allebei erg leuk om te doen. Op afstanden tot zo’n 30 km ben je op drukke verkeerstrajecten gewoon sneller van deur tot deur dan met de auto. Ga de test aan en reserveer een proefrit. Dan ontdek je meteen hoe leuk het is om wielrenners in te halen die niet in de gaten hebben dat je op een e-bike zit! Ze proberen een stukje in je wiel mee te gaan, maar dat houden de meeste niet lang vol als ze geen Mollema heten.

Fiets jezelf rijk en gezond

Hm?! De Leaos is toch geen goedkope fiets in de aanschaf? Dat klopt. Maar er zijn werkgevers die onbelast € 0,19 per kilometer vergoeden, of je nou op de fiets of met de auto komt. En als je elke dag 20 km heen en 20 km terug fietst, levert je dit per jaar, 48 weken x 5 werkdagen x 40 km x € 0,19 dus € 1.824,- op. Je bent ook nog eens energieker en gezonder omdat je minder in de auto zit. Maar er zijn nog veel meer voordelen te bedenken. Vraag ze ons!

Windkracht 6

Ook dan fiets je nog moeiteloos rond de 40 km/uur. En nee, je raakt niet uitgeput, je accu is wat sneller leeg. In windkracht 6 fiets je op de Leaos high speed e-bike nog steeds 42 km/uur. En het vrijheidsgevoel krijg je er gratis bij

Leaos e-bikes

Leaos e-bike white

Leaos white

Deze high speed ebike is geschikt voor echte design liefhebbers. De fiets wordt geleverd met design spiegel, spatborden en bagagedrager. 100% carbon. Schakelt met Nuvinci naaf.

Top aanbieding!
Meer dan € 3.100,- korting!

Van  6.624,- voor  3.490,- 

Leaos wood inlay sales

Leaos wood inlay

Leaos met wood inlay. Alsof de ebike al niet bijzonder design genoeg was.

  • 100% carbon
  • Automatisch Nuvinci naaf
  • Bagagedrager ook carbon
  • Design spiegel
  • Spatborden

Top aanbieding!
Meer dan € 4.400,- korting!

voor € 4.590,- (van € 8.069,-)