Kies een categorie
Naar de shop

Lease of koop een fiets via o2o? Dat kan bij QicQ

Uw droomfiets op kosten van uw werk

Dankzij o2o is zakelijk een (high speed) e-bike leasen of kopen in België via QicQ nu nog gemakkelijker en leuker! Met de tussenkomst van de overheid, uw werk en uw eigen bijdrage is het nu mogelijk om op een hoger segment ebike te fietsen. Kies nu voor de vrijheid van een speed pedelec of e-bike van de merken Stromer, Riese & Müller of QonQer.

Meer over e-bikes

Hoe werkt het?

  1. Vraag bij je werkgever of ze zijn aangesloten bij o2o.
  2. Kies een ebike of speed pedelec uit. 
  3. Vraag een offerte aan bij QicQ en geef aan dat het via o2o loopt.
  4. Lever je offerte in bij o2o en zij regelen de rest! 

Zorgeloos en goedkoop

Lease of koop uw (high speed) e-bike zakelijk via o2o bij QicQ en ga zorgeloos de weg op!

Wij nemen namelijk al uw fiets zorgen uit handen met onze onderhoudsservice bij u aan huis of op uw werk. Daarnaast is zelfs diefstal geen probleem, dankzij de diefstalverzekering die wij voor u afsluiten.

Door de subsidie van de overheid en uw werkgever is een fiets via o2o bij QicQ veel goedkoper dan zelf een fiets te kopen en te onderhouden. U kunt namelijk tot wel €0,23 per kilometer verdienen door voor deze actievere en gezondere mobiliteitsoplossing te kiezen. Daarnaast werken we op deze manier samen aan een mooiere wereld.

Kies je Stromer pedelec

Stromer ST1 X

De ST1 X is een zeer mooi instapmodel van de Stromer met een prachtig design en scherpe prijs. De ST1 X heeft een motor van kwaliteit die niet onder doet aan de ST2. Binnen no-time vliegt u van 0 naar 45 kilometer per uur! Mis uw auto geen moment met de ST1 X.

Prijzen:

618 Wh accu: € 5190
814 Wh accu: € 5650
983 Wh accu: € 5990

Lees meer

Stromer ST2

Met remlicht, kentekenverlichting en een koplamp van maar liefst 1600 Lumen voelt u zich nooit meer ongezien. De ST2 is een absolute koploper onder de speed pedelecs en verzekerd u van een goede rit. Het elegante lijnspel van de ST2 maakt u de verfijnste rijder op de weg!

 

Prijzen:

 

814 Wh accu: van € 6650 voor € 5650*

983 Wh accu: van € 6990 voor € 5950*

Lees meer

Stromer ST3

Kiest u voor dé Stromer van 2019, dan kiest u voor de ST3. Met zijn krachtige motor en piek vermogen van 820 watt schiet u in een flits vooruit! Voordat u het door heeft is de werkplek bereikt en begint u met veel energie de dag. Met de ondersteuning van de ST3 heeft u nooit meer wind tegen.

 

Prijzen:


814 Wh accu: € 6990
983 Wh accu: € 7330

Lees meer

Stromer ST5 o2o België

De Stromer ST5 is een e-bike met een hoger kaliber. Zo gelikt als de ST5 was er nog nooit een Stromer. Laat je verrassen door de nieuwste ontwikkelingen van het top merk, zoals de keyless bluethooth locking technologie, OMNI kleuren display, en zo nog vele features. Met deze Stromer zul je iedere andere high speed e-biker met verbazing zien omkijken.

Meer over de Stromer ST5

Riese & Müller e-bikes en speed e-bikes via o2o

Riese & Müller is een e-bike merk met ouderwetse passie voor het vak. De fietsen zijn met zorg gemaakt en geven vertrouwen waar u op kunt rekenen. Met respect voor details en extra comfort zijn de e-bikes van Riese & Müller perfect voor het dagelijkse pendel werk. De producent is ooit begonnen als vouwfietsen fabrikant en uitgegroeit tot een elektrische fietsen merk van het hogere segment. Met het zeer ruime aanbod van modellen zit er altijd iets voor u tussen!

Kies uw Riese & Müller