Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Welkom bij QicQ
De e-bike expert

overons-head

De enige e-bike specialist voor jou

Welkom bij QicQ

QicQ is een 100% e-bike store. Met kwaliteitsmerken als Stromer, Klever, Specialized, Riese & Muller en Carqon. Niet voor niets zit onze conceptstore in het autoluwe en bruisende Westerpark, een ideale plek voor jouw testrit. Kom je met de auto? Parkeer dan op de Waterkeringweg. Het is dan nog maar 450 meter lopen naar QicQ.

Wil je een speed pedelec testen? Neem dan een geldig rijbewijs mee. Als je een elektrische fiets gaat testen, voldoet elk geldig ID.

Van onderhoud en reparaties zijn we ook niet vies. We hebben een eigen service center. Onze monteurs helpen je graag weer snel de weg op. Bij het service center kun je gratis parkeren voor deur.

delivery-img

Hoe QicQ een feit werd

De e-bike specialist

QicQ was de eerste officiële Stromer dealer in Nederland. Net even anders. Inmiddels hebben we het assortiment uitgebreid met onder andere Klever, Specialized, Riese & Muller, Cube, Bird, Carqon, Desiknio en QonQer. Merken die allemaal kwaliteit bovenaan in het vaandel hebben staan, kwaliteit gegarandeerd. QicQ is de one-stop-shop voor elektrische fietsen, speed pedelecs & elektrische bakfietsen.

Het hangt aan onze muur en we schreeuwen het graag van de daken: het is onze missie om zoveel mogelijk mensen zo vaak mogelijk uit de auto te krijgen met een glimlach.

En dat lukt ons aardig. De vrijheid en fun die het geeft om te commuten op een Stromer of een Riese & Muller willen we graag delen. Iets dat leuker, sneller en gezonder is dan de auto en ook nog eens vele malen beter is voor onze leefomgeving en het milieu. We raden het iedereen aan. Letterlijk.

Direct naar de shop

Op zoek naar QicQ?

Hier vind je ons!

Kopen, leasen, proefrit, oriënteren, advies

Conceptstore QicQ

Bezoekadres

Pazzanistraat 41, 1014 DB Amsterdam

+ 31 (0)20 705 23 50

Openingstijden

  • Ma-Vr 09:00 – 18:00 uur
  • Za 10:00 – 17:00 uur
  • Zo Gesloten
Routebeschrijving
Reparaties, onderhoud

QicQ Service Center

Bezoekadres

Sierenborch 14C, 1046 CJ Amsterdam

+ 31 (0)20 705 23 51

Openingstijden

  • Ma-Vr 09:00 – 18:00 uur
  • Za & Zo Gesloten
Routebeschrijving

'Uit de auto en op de e-bike met een glimlach'

In voor- en tegenspoed

Ons eigen service center

Heeft je e-bike onderhoud nodig? Vraagt het seizoen om winterbanden? Of mankeert er iets aan je e-bike? Daar hebben we bij QicQ een service center voor. Bij het service center ben je welkom voor reparaties, onderhoud en andere technische zaken.

Of je nou een elektrische fiets of speed pedelec bij ons koopt of een elektrische fiets of speed pedelec lease bij ons afsluit, je krijgt altijd gratis je eerste servicebeurt van ons binnen de eerste drie maanden. Hoe? Nou, gewoon, breng je e-bike naar ons service center en onze monteurs zullen alles weer in orde maken. Kom je niet uit de buurt? Geen probleem. We hebben de fiets hoogstwaarschijnlijk ook bij je bezorgd. We kennen de weg.

Naast een ruim service center hebben we ook een mobiele werkplaats. We komen dus ook op locatie voor reparaties of om je elektrische fiets of speed pedelec op te halen voor onderhoud.

Heb je een onderhoudscontract afgesloten? Dan is dit allemaal geregeld!

Bekijk onze onderhoudsopties
maintenance-img
maintenance-icon

Haal- en brengservice

bike-icon

Fiets testen? Makkelijk en snel!

e-bike-icon

Eigen service center & winkel

key-icon

Bij pech gratis vervangende e-bike

location-icon

Leasen? Doen we ook.