Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd

Proberen is gratis

E-bike testen of elektrische fiets proberen?

Wij van QicQ hebben meer dan 100 fietsen in het assortiment. Wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal elektrisch aangedreven (behalve de Birdy vouwfiets). Elektrische fietsen, speed pedelecs en elektrische bakfietsen zijn te krijgen met allerlei verschillende specificaties. Dat maakt de keuze soms lastig. Daarom kun je alle fietsen gratis bij ons proberen – óf eerst de online E-bike keuzehulp doen. Maak hieronder een gratis afspraak voor een proefrit op de e-bike van jouw keuze. De koffie staat klaar!

Laden...

Test onze toppers

brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
Logo_QicQ_Small_2
Specter logo 182x77
Cube logo 182x77
Lovens Logo 182x77

Test niet bij de eerste de beste

Test bij de beste

We hebben jarenlange ervaring met het verkopen van elektrische fietsen en speed pedelecs. We hebben er sinds dag één in geloofd en zijn e-bike specialist vanaf het eerste uur. Ons diverse assortiment fietsen is volledig elektrisch. En als we zeggen volledig, dan bedoelen we niet enkele e-bikes.

Nee. We hebben honderden elektrische fietsen en speed pedelecs op voorraad. Allemaal klaar voor jou om te testen, te kopen en te leasen.

Ons team bestaat uit allemaal bevlogen adviseurs die je heel veel kunnen vertellen over alle verschillende e-bikes. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat zij altijd jouw wensen centraal zetten om de e-bike te vinden die het beste bij jou past. Wat ons betreft is een e-bike altijd een goed idee. Beter voor jouw gezondheid en beter voor de wereld.

Twijfel je nog? Boek een proefrit in wanneer het jouw uitkomt met het formulier hierboven. We zien je snel!