Kies een categorie
Naar de shop

Reizen als een Pro! Amsterdam

Kosteloos een e-bike of speed pedelec proberen

Wil jij duurzamer, goedkoper, sneller én gezonder naar je werk reizen en ben jij een Publieke Professional voor de gemeente Amsterdam? Heb je interesse in een e-bike of speed pedelec maar wil je het eerst gewoon eens proberen? Dat kan nu, gedurende twee maanden geheel kosteloos via Reizenalseenpro.nl!

Kies voor een E-bike!

In samenwerking met Dumoco wil de gemeente Amsterdam jou laten zien dat er veel alternatieve reismogelijkheden voor je woon- werkverkeer zijn. Hoe doe je mee? Meld je aan bij reizenalseenpro.nl en geef aan dat je graag in aanmerking zou komen voor het Probeeraanbod. Er wordt contact met je opgenomen door Dumoco als je in aanmerking komt voor deelname.

Zodra je als deelnemer van start gaat met het Probeeraanbod maak jij kennis met een gezonde en vogelvrije levensstijl op de e-bike!

Speciaal voor deze actie bieden wij het volgende aan:

  • € 250 per maand

  • 2 maanden voordelig testen op een van onze testfietsen

  • Inclusief helm en tas

Geen Publieke Professional? Geen probleem, lease dan voordelig een Stromer bij QicQ!

Reserveer nu je testfiets Lease een Stromer bij QicQ

Reizen in de stad

Als nooit tevoren zien wij steden groeien en drukker worden. Hierdoor worden de wegen in de binnenstad erg vol en duurt het pendelen met de auto steeds langer. Door deze toename wordt ook het openbaar vervoer ook steeds drukker. De verwachting is dat dit in de toekomst ook steeds duurder zal worden. 

Duurzaam en goedkoper reizen

Gelukkig zijn er veel ontwikkelingen rondom e-bikes en speed pedelecs en hebben wij voor jou een slimme mobiliteitsoplossing die ervoor zorgt dat jou woon-werk verkeer duurzamer, goedkoper, vaak sneller en vooral gezonder kan!

Gratis proefrit e-bike