Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Speed pedelec leasen
Uit de auto, op de fiets

01_charger_mixte_por_15909_02_header_1920x730 (1)

Lease jezelf fit

Speed e-bike leasen

Een Stromer, Riese & Müller, Specialized of Klever speed pedelec leasen is binnen handbereik met de scherpe lease tarieven van QicQ.

Fiets lachend de file rijders in hun leasebakken voorbij. Je hebt ook nog eens 250 calorieën meer verbrand dan je collega’s in de auto. Fit en energiek op het werk en ’s avonds weer thuis. Stress blijft niet hangen aan je op de speed pedelec, de wind waait alle zorgen weg.

Lease direct een

brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
ST5 Lifestyle

Echte keuzevrijheid

De speed pedelec lease voor jou

Geen mens is hetzelfde. Een geen situatie is hetzelfde. Wij geloven niet in “one size fits all”.

Vandaar de keuzes die we aanbieden. Waar we je graag bij helpen. Weet je nog niet welke speed pedelec je wilt leasen? Loop dan eens door onze e-bike keuzehulp heen, door een vijftal vragen vind je jouw e-bike match.

Direct weten wat het je per maand kost?  Stel je fiets dan samen in onze lease calculator en kies de lease die het beste bij je past. Afhankelijk van je looptijd en aanbetaling rolt hier een op maat gemaakt maandbedrag uit. Hoe hoger de aanbetaling hoe lager het maandtarief. Oh, en accessoires? Die lease je gewoon mee met je fiets.

Speed pedelec lease van je dromen gevonden? Dan heb je nog maar een paar keuzes te maken. Kies je e-bike onderhoud bij je lease speed pedelec en we leveren de fiets thuis bij jou af.

Naar keuzehulp Naar lease calculator

Een greep uit ons aanbod

Vaak geleasd

Bekijk alle speed pedelecs

De voordelen van s-pedelec leasen op een rijtje

Speed pedelec voor iedereen

Private lease:
Ben je particulier en wil je een speed pedelec leasen? Dat kan bij QicQ. En ook nog eens voor scherpe tarieven. Aan het einde van de lease termijn kun je de speed pedelec aantrekkelijk overnemen. Of lever de fiets in en start met de lease van een nieuwe fiets met extra korting.

Werknemer:
Kun je via je werkgever een speed pedelec leasen? Bijvoorbeeld via Lease a Bike of Hellorider die kun je bij ons bestellen. Het kan ook zijn dat wij al afspraken hebben met je werkgever. Het voordeel van leasen via je werkgever is dat de lease ingehouden wordt op je brutosalaris en je over het lease bedrag geen afdracht hebt (checken of dat klopt. Aan de andere kant krijg je een bijtelling van 7% en verlies je je recht op reiskostenvergoeding voor de dagen dat je op de fiets naar het werk gaat.

Werkgever:
Meld je eenvoudig aan als werkgever bij QicQ. Wij hebben verschillende aantrekkelijke opties voor werkgever, lees verder over onze zakelijke fiets oplossingen. Er zijn verschillende manieren om de lease speed pedelec gratis aan medewerkers aan te bieden dus zonder extra kosten voor jou als werkgever. Wij kunnen ook alles uit handen nemen, waardoor er geen extra belasting komt voor HR.

Zelfstandig ondernemer
Je kunt de btw van een lease fiets tot maximaal € 749 terug krijgen van de fiscus. De kosten die je maakt voor de lease zijn natuurlijk aftrekbaar van het resultaat. Je kunt jezelf voor de dagen dat je fietst geen onbelaste reiskosten uitbetalen, wel weer voor de dagen dat je niet fietst. Maar dat moet je dan wel kunnen aantonen door middel van bijvoorbeeld een treinkaartje

Producten

producten

Bekijk meer speed pedelecs

De leuke extra's

Inbegrepen bij de speed pedelec lease

De kosten voor een kenteken en de all-risk verzekering zijn inbegrepen. En bij pech onderweg word je opgehaald door de pechhulp die je samen met de speed pedelec naar ons breng of weer naar huis. En kunnen we je fiets niet meteen oplappen dan krijg je van ons gratis een vergelijkbare speed pedelec. Dus je bent altijd mobiel. Wel zo belangrijk als je je fiets voor woon-werkverkeer gebruikt.

Sluit je 36 maanden lease af, en mocht er iets gebeuren met de accu of de motor van de fiets in het jaar nadat de garantie is afgelopen heb jij geen extra kosten. De motor en de accu worden gewoon gratis vervangen.

speed-pedelec-lease2
maintenance-icon

Onderhoud aan huis

bike-icon

Fiets testen? Makkelijk en snel

location-icon

Eigen service center & winkels

e-bike-icon

Bij pech gratis vervangende E-bike

key-icon

Leasen? Doen we ook

speed-pedelec-lease-3-stromer

Kind kan de was doen

Speed pedelec lease afsluiten

Laat ons via het contact formulier, of via chat, mail of telefoon weten welke speed pedelec je zou willen gaan leasen en voor welke termijn 24 of 36 maanden. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op en bespreken je wensen. We kijken meteen na hoe snel we je speed pedelec kunnen leveren

Na je akkoord hebben we nog wat informatie van je nodig op basis waarvan we je een overeenkomst sturen. Zodra wij deze ondertekend retour hebben ontvangen gaan we aan de slag om je speed pedelec klaar te maken of te bestellen. En dan is het aftellen begonnen totdat je op je eigen speed pedelec kunt stappen.

Eerst gratis proberen?

Een lease voor 24- of 36 maanden is een flinke commitment. Probeer de de speed pedelec eerst eens een dag, of een week. Zo weet je het zeker.

TESTRIT BOEKEN Of boek een testweek