Stromer aanbieding

QicQ aanbiedingen

Op zoek naar een mooie aanbieding? Op deze pagina vind je de lopende acties van QicQ voor de Stromer speed pedelec. Interessant als je een Stromer wilt kopen. Regelmatig hebben we hier ook bijzondere lease aanbiedingen staan voor bepaalde Stromer modellen

Ben je op zoek naar een perfecte demo Stromer, kijk dan HIER

WoW aanbieding

WoW.Een helemaal nieuwe ST1 x met een beperkte lakschade. Soms ontstaan in de fabriek, en een enkele keer heeft een Stromer bij het transport een krasje opgelopen. Deze kunnen we natuurlijk niet meer verkopen als een nieuwe Stromer. Dus pak je voordeel hiermee.

ST1 x 814 wh accu € 4633,-
(van € 5450)

  • 24 maanden garantie
  • 100% Mobiliteitsgarantie
  • Gratis levering aan huis

Liever eerst een Stromer testen? Dat kan natuurlijk alle modellen en maten zijn beschikbaar bij QicQ. Je kunt natuurlijjk ook deze Stromer ST1 x reserveren. Bel ons dan op 020 70 52 350

kom langs

Dwaze Stromer dagen

De Dwaze Dagen bij QicQ komen er aan op 2 en 3 december. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om niets te missen. wees er als eerste bij! Bijzondere aanbiedingen en cadeau's!

Maak ook gebruik van onze Grab&Go! service tijdens deze dagen. Heb je de Stromer van je dromen gevonden, dan wil je toch niet langer wachten? Reken af en fiets direct de deur uit met je Stromer, verzekerd en wel. Dus ook met het kenteken op jouw naam.

In de nieuwsbrief lees je ook met welke bijzondere aanbiedingen we komen in november en december. Niet voor niet feestmaanden!

Nieuwsbrief aanmelden
Stromer ST1 x speed pedelec

QicQ Topservice in a nutshell

En natuurlijk geldt voor iedereen die voor de bijzondere aanbiedingen gaat van lease of koop, de excellente service van QicQ, 

  • Gratis levering door heel Nederland
  • Gratis vervangende Stromer
  • Gratis 1e onderhoudsbeurt
  • Gratis halen en brengen
  • All inclusive onderhouds contracten
  • Alle Stromer modellen op voorraad
meer info over de service Alle Stromer modellen

Lager maandbedrag lease?

Wil je liever een lagere maandlasten voor de lease van een Stromer speed pedelec? Dat kan! Geef ons door wat je wilt aanbetalen voor de lease en wij maken een offerte op maat voor je. Dat geldt voor alle aanbiedingen hierboven, maar ook voor andere modellen die niet op deze pagina worden weergegeven.

speed pedelec

Offerte aanvragen