Kies een categorie
Naar de shop

Stromer ST1x

De Stromer ST1 x modellen zijn inmiddels allemaal uitverkocht en niet meer leverbaar. Soms krijgen we nog een DEMO model beschikbaar.  

Bekijk daarom onze demo pagina voor Stromer ST1x demo modellen met garantie! 

ST1x demo modellen Gratis proefrit op een Stromer

Waanzinnig design voor een scherpe prijs.

De Stromer ST1x zit qua performance en prijs net iets onder de ST2. De ST1x heeft wel dezelfde accu pakketten als de ST2. Hoe komt het dat Stromer ST1x goedkoper is dan de Stromer ST2? De ST1x heeft o.a. een andere motor dan de ST2 en de voorvork is van aluminium (ipv carbon)

De ST1x is het perfecte alternatief voor diegenen die de ST2 net iets te hoog gegrepen vinden financieel.

De ST1x was te krijgen in de volgende configuraties:

  • Framemaat: 17", 20" en  22" en comfort model 
  • Voorraad kleuren: Charcoal of Ocean
  • Accu 618, 814 of 983 wh • In ebike uitvoering, 25km/u of als speed pedelec, 45 km/u
stromer st1x review

Stromer ST1 x review

ST1x motor

De motor van de ST1x is super krachtig en heeft een koppel van 35Nm.  Een speed pedelec waarmee je makkelijk snelheden boven de 45 km/uur haalt.

Geruisloos snel optrekken. En lange trajecten tegen een flinke wind?
Op de ST1x geen enkel probleem.

Probeer eens een weekje een Stromer. Wij weten zeker dat je daarna overtuigd bent. Zeker als je ook vindt dat je te veel zit, en graag wat fitter thuis komt van je werk. 

ST1x motor

Stromer ST1x accu

Alle ST1x modellen zijn te verkrijgen met drie verschillende accu's. Afhankelijk van het aantal kilometers dat afgelegd wordt is er de keuze tussen 618, 814 of 983 wh. Laat QicQ je helpen bij de juiste keuze.

Het opladen van de accu duurt gemiddeld zo'n 4 uur, als deze helemaal leeg is. Omdat Stromer enkel werkt met kwalitiets accu's, lithium-ion, zijn deze ook op te laden als de accu niet helemaal leeg is. k

Elke accu loopt altijd iets terug in kwaliteit gedurende de tijd. Maar Stromer garandeert nog 80% na 2 jaar. Geen zorgen dus!

ST1x accu

Display Stromer ST1x

Het display zit bij de ST1x mooi weggewerkt in de bovenste framebuis. Op het kleuren touch screen (2018 modellen)  zie je in een oogopslag in welke ondersteuning je rijdt, lees je hoeveel accu je nog hebt, en krijg je informatie over je snelheid. Via dit touch screen kun je de Stromer ST1x ook op slot zetten.

De Stromer ST1x is te verbinden met je smartphone. Bij aanschaf download je de app MyStromer op je Iphone of Android toestel. Wij zorgen er dan voor je dat de connectie tot stand komt. Handig, dan kun je op je telefoon zien waar je fiets staat, of je krijgt een melding wannneer deze gestolen wordt.

stromer st1x prijs

Stromer ST1x prijzen

stromer st1 x sport

ST1 X

Het is nu de tijd om de kiezen voor de Stromer ST1 x

De oorspronkelijke prijzen:
618wh accu: € 5190,-
814wh accu: € 5650,-
983 wh accu: € 5990,-

Klik op de button hieronder voor de prijzen van de demo modellen

Lees meer

Contactformulier