Kies een categorie
Naar de shop

Trek bikes

Net als BMC biedt Trek bikes een uitgebreide collectie racefietsen en mountainbikes aan. Daarnaast heeft Trek Bikes ook een serie van elektrische fietsen. Anders dan de Stromers bij QicQ ondersteunen deze elektrische Trek Bikes tot slechts 25 km/uur.

De Trek bikes zijn voorzien van een BionX voor of achter motor, maar er zijn ook Trek Bikes te krijgen met een motor in het midden van Bosch. De Stromers zijn voorzien van een krachtige motor (eigen merk) in het achterwiel. De motors die Stromer gebruikt zijn uniek voor de Stromers. Desalniettemin zijn de modellen van Trek bikes een prima optie in de middenmoot van elektrische fietsen.

Ook de racefietsen van Trek Bikes zijn voor ieder wat wils, van endurance, performance tot triatlon. Deze Trek bikes coveren daarmee dezelfde categoriën van de BMC racefietsen. Het unieke van BMC als Trek bikes is natuurlijk dat ze een eigen wielerploeg hebben, 

Het voordeel van een eigen wielerploeg is de feedback die de professionals geven aan de ingenieurs en ontwikkelaars van BMC. Het carbon voor de frames van de Trek bikes net als voor de meeste andere merken komt uit Aziatische fabrieken. Het carbon voor bijvoorbeeld de Impec wordt in Zwitserland gerpoduceerd. Ook dit maakt BMC zeker uniek.