Kies een categorie
Naar de shop

E-bike met het Fietsplan

Partner van Fiscfree & Nationale Fiets Projecten

Een e-bike fietsplan regel je gewoon via QicQ! Geniet van een belastingvoordeel tot maar liefst 40% via je werkgever op de aanschaf van een elektrische fiets van de zaak. Dat klinkt leuk, toch? Controleer even of je werkgever aangesloten is bij FiscFree en Nationale Fiets Projecten. Is dat het geval? Dan ben je bij QicQ op het juiste adres voor de aanschaf van een fantastische e-bike van bijvoorbeeld het merk Stromer.

Lees op deze pagina meer over de voordelen van FiscFree en klop gerust bij ons aan voor vragen. Wij helpen je graag verder!

Stromer QonQer

Elektrische fiets van de zaak

Wil jij een elektrische fiets van de zaak, maar dan wel écht een leuke en mét voordeel aanschaffen? Dan hebben wij goed nieuws! Werkgevers kunnen namelijk hun medewerkers aanbieden gebruik te maken van de Werkkostenregeling (WKR). Dit betekent dat je werkgever een bedrag vrij maakt voor medewerkers dat zij mogen gebruiken om bijvoorbeeld een fiets van de zaak aan te schaffen voor het woon- werkverkeer. Dit bedrag kan fiscaal aantrekkelijk worden afgetrokken van je bruto loon of via je vakantiedagen worden verrekend met je werkgever. Dit levert je een fiscaal voordeel op tot maar liefst 40 procent.

Elektrische fiets van de zaak

Voordeel op je elektrische fiets met FiscFree

FiscFree

Is jouw werkgever aangesloten bij FiscFree? Dan kan je bij QicQ terecht voor jouw nieuwe Stromer, een fantastisch snelle en leuke elektrische fiets van de zaak. Stap binnenkort dus gewoon op je nieuwe Stromer naar en van je werk met een Stromer van QicQ. 


Hoe werkt het? Neem contact op met QicQ via het onderstaande contactformulier. Wij zorgen er dan voor dat jij als werknemer met voordeel jouw nieuwe Stromer kan aanschaffen.

Fiscfree-fiets-van-de-zaak

Jouw voordelen via QicQ

  • Keuze uit verschillende stijlvolle en sportieve elektrische fietsen van Stromer

  • Belastingvoordeel via je werkgever bij aanschaf van een elektrische fiets

  • De elektrische fiets wordt kosteloos op je werk of bij je thuis geleverd

  • Altijd een GRATIS vervangende leenfiets bij onderhoud via QicQ

  • 15% korting op fietsaccessoires bij QicQ bij aankoop of lease van een Stromer

fiscfree-qicq

Contactformulier