Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Klever
Ervaring met kwaliteit

klever-head

Al jaren aan de top

Klever e-bikes

Klever is met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare partij om rekening mee te houden binnen zowel de elektrische fietsen als speed pedelec markt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dankzij goede rijeigenschappen en bijpassende af montage voor extra veiligheid, ben je op een Klever altijd in controle. Of je nu naar je werkt fietst, of comfortabel boodschappen haalt op je Klever e-bike (25 km/u), Klever is de btrouwbare constante.

Snel, makkelijk, makkelijker.

Waarom Klever?

klever big

Uniek

Met de unieke vormgeving van de Klever e-bikes, weet je zeker dat men je nakijkt.

Klever smal1 desktop

Doordacht

Klever heeft goed nagedacht over hun fietsen. Van de plaatsing van sloten tot de bijgeleverde tas waar precies een extra accu inpast.

Kleverdesktop2smal

Beveiligd

Mede door de meegeleverde E-KEY, weet je zeker dat niemand aan jouw fiets komt terwijl jij aan het werk bent.

klever big

Uniek

Met de unieke vormgeving van de Klever e-bikes, weet je zeker dat men je nakijkt.

Klever smal1 desktop

Doordacht

Klever heeft goed nagedacht over hun fietsen. Van de plaatsing van sloten tot de bijgeleverde tas waar precies een extra accu inpast.

Kleverdesktop2smal

Beveiligd

Mede door de meegeleverde E-KEY, weet je zeker dat niemand aan jouw fiets komt terwijl jij aan het werk bent.

Clever Klever

Energie opwekken on-the-go

Energie terugwinnen
Met de Klever Biactron achterwielmotor (eenzelfde motor positie die bijvoorbeeld gebruikt wordt door Stromer) heb je de mogelijkheid om regeneratief af te remmen, ofwel: op de motor afremmen en energie opwekken. Door dit te gebruiken vergroot je de actieradius en gaan de remblokken ook langer mee. Het is een optionele stand, vind je het niet prettig rijden, dan kan het uitgeschakeld worden. 

Extra veilig op slot
Naast het gebruik van een slot, is met het LC Display de klever eenvoudig te beveiligen tegen diefstal. Bij de fiets wordt een E-KEY geleverd, die in het display geplaatst wordt. Stel het zo in dat het beveiligingssysteem automatisch geactiveerd wordt wanneer de sleutel uit het display gehaald wordt. De bewegingssensor wordt ingeschakeld en een luid alarm gaat af wanneer de sensor merkt dat er met de fiets gerommeld wordt. Het achterwiel blokkeert zodat de fiets niet makkelijk weggerold kan worden.

BEKIJK KLEVER B-ECO Of boek direct een testrit
klever-ebike-side

Onze nieuwste foto modellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle Klever e-bikes

Onze nieuwste fotomodellen

Klever e-bikes bij QicQ

Shop nu

De perfecte stadsfiets Klever B Eco

Klever B Eco_01 600 x 412
 • Maximale snelheid 25 km/u
 • Accucapaciteit 360, 570 of 850 Wh
 • Actieradius 50 - 200 km
 • Motor Klever BIACTRON V2 (250W, 38 Nm)
 • Versnellingen Shimano Deore 10-speed derailleurversnelling
 • Prijs Vanaf €2.799,-

Het instap model van de Klever B zorgt dankzij de voor-en achtervering een enorm comfortabele rijhouding en rijervaring. Daarnaast is de Klever B Eco ook nog eens een heel praktische e-bike. Zo kun je er een voorrek op monteren waardoor je een oogje houdt op je persoonlijke spullen. Er wordt een goed slot bijgeleverd naast het elektronische slot. Je hebt bij de B-eco de keus uit drie accu’s 360, 570 of 850wh.

Shop nu

Dit wil je Klever Y Muse

Klever Y Muse_01 600 x 412
 • Maximale snelheid 25 km/u
 • Accucapaciteit 570, 850 of 1.200 Wh
 • Actieradius 50 - 250 km
 • Motor Klever BIACTRON V2 (250 W, 56 Nm)
 • Versnellingen Shimano Deore, 10-speed derailleurversnelling
 • Prijs Vanaf €4.199,-

Dankzij het unieke design van de Y Muse, komen snelheid en comfort samen op een manier die fietsers nog nooit hebben meegemaakt. Dankzij de sterke achterwielmotor rijd je moeiteloos tegen de wind in of steile hellingen op. Door de rechte zitpositie en lage instap is een comfortabele rit gegarandeerd. 

De e-bike krachtpatser.

Klever Y Muse

Kracht
De Klever Y Muse e-bike geeft je ongelofelijk veel kracht maar zeker ook een grotere actieradius. De Y Muse is enorm efficiënt en maakt zeker indruk met zijn kracht. Zelfs als je de bergop rijdt, is de Y Muse zo ingesteld dat de motor goed koel blijft. Dit kan doordat de motor een groter vermogen (500 Wh) heeft dan dat de software vraag (250Wh). Je kunt dus boodschappen, kampeerspullen, kindertrailers of andere spullen makkelijk meenemen en toch genieten van de rit met deze praktische e-bike.

Comfort
De Klever B Eco heeft zowel voor als achtervering. Hoe hobbelig de weg ook is, jij zit stabiel en comfortabel op deze e-bike. Op vakantie kun je met de B-Power ook je weg vinden over onverharde wegen. De bagagedrager kan maximaal 25 kg aan. De B Eco kan een totale belasting aan van 120 kg.

Beveiliging
Op e-bikes van Klever zit een elektronische beveiliging. Eenmaal ingeschakeld zet deze een bewegingssensor aan. Zit er iemand te knoeien aan je fiets, dan gaat er een luid alarm af. Ook wordt de motor in het achterwiel geblokkeerd, hierdoor kan je de elektrische fiets niet zomaar wegrollen. Daarnaast is het mogelijk om de e-bike te voorzien van een degelijk ART** ringslot waarmee je de e-bike kunt verzekeren.

Een e-bike om te proberen
Bright heeft het B model van Klever getest en daar wordt deze geroemd om zijn fietskwaliteiten. Het ontwerp is misschien niet een ontwerp waar je in op slag verliefd op wordt, maar wij weten zeker dat deze liefde ontstaat als je een B gaat test. Dat is toch de  meest duurzame liefde? De liefde die langzaam groeit en lang duurt. De B Power laat je niet in de steek.

Uiteraard is het ook mogelijk om elektrische fiets lease af te sluiten of een speed pedelec lease.

Klever zelf proberen? Snappen we. Maak een vrijblijvende afspraak via onze testrit planner door op deze link te klikken. Wij zorgen er voor dat de gekozen Klever én een bak koffie op jou staan te wachten!

Technische specificaties

Klever in cijfers

 • Keus 9 modellen
 • Accucapaciteit Van 360 wh tot max 1200Wh
 • Actieradius Van 30 km-200 km (afhankelijk accu)
 • Motor Klever Achterwielmotor
 • Connectiviteit Ja, via Bluetooth
 • Maximale snelheid 25 km (e-bike) of 45 km (speed pedelec)
 • Versnelling Derailleur of Pinion
 • Aandrijving Riem of Ketting
meer

Onze nieuwste fotomodellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle Klever Speed pedelecs

Technische specificaties

Alles over Klever

 • Waar komt Klever vandaan?
  Klever, officieel Klever Mobility, is een dochteronderneming van het bekende Kymco. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de e-mobility sector (waaronder scooters en motorfietsen) en heeft zich de afgelopen 25 jaar grotendeels op elektrische vervoersmiddelen gestort.
 • Wat maakt Klever uniek?
  Naast de unieke ontwerpen is Klever technisch een zeer uniek merk met oog op innovatie. Een voorbeeld van deze innovatie is de motor van Klever. De motor wekt energie op, tijden het fietsen; zo hoef jij minder vaak te laden. Ook is de E-KEY een vernieuwende techniek om je fiets te beveiligen.
 • Kan ik een Klever e-bike ook op afbetaling kopen?
  Het is niet mogelijk om gespreid te betalen, maar het is wél mogelijk om een elektrische fiets lease of speed pedelec lease af te sluiten. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en kan jij dagelijks naar werk toe met de fiets. En aan het einde van de lease heb je de optie om de e-bike over te nemen. Koop je de fiets zakelijk, als fiets van de zaak? Daar zitten veel belastingsvoordelen aan. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee.
 • Staat je vraag er niet bij? Lees meer

PROBEER KLEVER

De Klever B Eco & Y Muse staan klaar voor een testrit. Twijfel je? Boek een gratis testrit en de twijfels worden gauw vergeten.

Nu inplannen Of boek een test week
Boek een gratis testrit
newsletter-img

Dit kan je niet missen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

JA IK WIL