Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Al jaren aan de top

Klever e-bikes

Klever is met meer dan 25 jaar ervaring een betrouwbare partij om rekening mee te houden binnen zowel de elektrische fietsen als speed pedelec markt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dankzij goede rijeigenschappen en bijpassende afmontage voor extra veiligheid, ben je op een Klever altijd in controle. Of je nu sportief met 45 km/u je woon- werkverkeer aflegt, of comfortabel boodschappen gaat halen op een e-bike (25 km/ur), er is een Klever waar jij je thuis op voelt.

Snel, sneller, snelst.

Waarom Klever

klever big

Uniek

Met de unieke vormgeving van de Klever e-bikes, weet je zeker dat men je nakijkt.

Klever smal1 desktop

Doordacht

Klever heeft goed nagedacht over hun fietsen. Van de plaatsing van sloten tot de bijgeleverde tas waar precies een extra accu inpast.

Kleverdesktop2smal

Beveiligd

Mede door de meegeleverde E-KEY, weet je zeker dat niemand aan jouw fiets komt terwijl jij aan het werk bent.

klever big

Uniek

Met de unieke vormgeving van de Klever e-bikes, weet je zeker dat men je nakijkt.

Klever smal1 desktop

Doordacht

Klever heeft goed nagedacht over hun fietsen. Van de plaatsing van sloten tot de bijgeleverde tas waar precies een extra accu inpast.

Kleverdesktop2smal

Beveiligd

Mede door de meegeleverde E-KEY, weet je zeker dat niemand aan jouw fiets komt terwijl jij aan het werk bent.

Clever Klever

Energie opwekken on-the-go

Met de Klever Biactron achterwielmotor (eenzelfde motor positie die bijvoorbeeld gebruikt wordt door Stromer) heb je de mogelijkheid om regeneratief af te remmen, ofwel: op de motor afremmen en energie opwekken. Door dit te gebruiken vergroot je de actieradius en gaan de remblokken ook langer mee. Het is een optionele stand, vind je het niet prettig rijden, dan kan het uitgeschakeld worden. Met een maximumvermogen van 600W en koppel van 49 Nm heeft deze motor naast brains ook de spierkracht om gemakkelijk de 45 km/u te halen.

Naast het gebruik van een slot, is met het LC Display de klever eenvoudig te beveiligen tegen diefstal. Bij de fiets wordt een E-KEY geleverd, die in het display geplaatst wordt. Stel het zo in dat het beveiligingssysteem automatisch geactiveerd wordt wanneer de sleutel uit het display gehaald wordt. De bewegingssensor wordt ingeschakeld en een luid alarm gaat af wanneer de sensor merkt dat er met de fiets gerommeld wordt. Het achterwiel blokkeert zodat de fiets niet makkelijk weggerold kan worden.

BEKIJK KLEVER X-ALPHA Of boek direct een testrit
klever-ebike-side

Onze nieuwste foto modellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle Klever e-bikes

Onze nieuwste fotomodellen

Klever ebikes bij QicQ

Shop nu

De perfecte stadsfiets Klever B Speed

feature_klever_grey
 • Maximale snelheid 45 km/u
 • Accucapaciteit 570, 850 of 1.200 Wh
 • Actieradius 25 - 250 km
 • Motor Klever BIACTRON V2 (600 W, 49 Nm)
 • Versnellingen Shimano Deore XT, 10-speed derailleurversnelling
 • Prijs Vanaf €4.299,-

Dankzij het unieke design van de B Speed, komen snelheid en comfort samen op een manier die fietsers nog nooit hebben meegemaakt. Met een 600 W sterkte achterwielmotor rijd je moeiteloos 45 km/u. Door de rechte zitpositie en geveerde achterbrug is een comfortabele rit gegarandeerd. 

Shop nu

De perfecte stadsfiets Klever X Speed

Featured_klever_x_speed
 • Maximale snelheid 45 km/u
 • Accucapaciteit 850 of 1.200 Wh
 • Actieradius 25 - 250 km
 • Motor Klever BIACTRON V2 (600 W, 49 Nm)
 • Versnellingen Shimano Deore XT, 11-speed derailleurversnelling
 • Prijs Vanaf €4.999

De Klever X Speed is de stijlvolle speed pedelec van Klever. Volledig opgebouwd met hoogwaardige onderdelen is dit het alternatief voor de auto. Met voldoende kracht beschikbaar in de achterwielmotor, rijd je eenvoudig de topsnelheid van 45 km/u. Het frame is stijf en de 27.5 inch velgen met Super Moto X banden zorgen voor een perfect rijgevoel.

Shop nu

Dit wil je Klever B Speed Plus

klever_b_speed_plus_feature
 • Maximale snelheid 45 km/u
 • Accucapaciteit 570, 850 of 1.200 Wh
 • Actieradius 25 - 250 km
 • Motor Klever BIACTRON V2 (600 W, 49 Nm)
 • Versnellingen Shimano Deore XT, 10-speed derailleurversnelling
 • Prijs Vanaf €4.999,-

Dankzij het unieke design van de B Speed, komen snelheid en comfort samen op een manier die fietsers nog nooit hebben meegemaakt. Met een 600 W sterkte achterwielmotor rijd je moeiteloos 45 km/u. Door de rechte zitpositie en geveerde achterbrug is een comfortabele rit gegarandeerd. De Plus is voorzien van upgrades in verlichting, remmen en handvatten.

Wat is de bestemming.

Klever X Speed

Wanneer je op zoek bent naar een speed pedelec met een uitgesproken design en een krachtige achterwielmotor, dan is de Klever X Speed iets voor jou. Het unieke ontwerp met de accu tussen het frame is niet alleen mooi om naar te kijken maar ook functioneel. Het maakt de fiets stijf, waardoor sportieve karakter van de fiets goed merkbaar is. Dankzij de stille 600 W achterwielmotor, haal je gemakkelijk de topsnelheid van 45 km/u. Met de Schwalbe Super Moto X-banden heb je goede lekbescherming, grip en extra comfort. De perfecte combinatie om met hoge snelheden veilig op weg te gaan. Wil je toch iets gestroomlijnder? Kijk dan eens naar de Specialized Turbo E-bikes. Binnen de Klever X Speed modellen vind je bij QicQ vijfvarianten: X Alpha, X Speed,  X Speed Original,  X Speed Pure en de X Speed Pinion. Van een afstand lijken de modellen op elkaar, ze delen een aantal basisonderdelen zoals de motor, het frame en accu upgrade mogelijkheden. Welke past het beste bij jouw wensen? 

Klever X Speed Original

Wanneer je veel woon-werk kilometers maakt is dit een serieus alternatief voor de auto. Met de vering in de zadelpen en geveerde voorvork, leg je comfortabel je kilometers af. Om onderweg bereikbaar te blijven, wordt deze variant geleverd met universele telefoonhouder en USB poort. De bijgeleverde Ortlieb tas is speciaal ontworpen om de accu gemakkelijk en veilig vanuit de fietsenstalling mee te nemen. De 850 Wh accu is standaard, met een basisprijs van € 4.999,- (maar upgraden is ook mogelijk) Uiteraard is het ook mogelijk om elektrische fiets lease af te sluiten of een speed pedelec lease.

Klever zelf proberen? Snappen we. Maak een vrijblijvende afspraak via het formulier hieronder en wij zorgen dat de gekozen Klever én een bak koffie op jou staan te wachten!

Laden...

Technische specificaties

Klever in cijfers

 • Keus 10 modellen
 • Accucapaciteit Van 360 wh tot max 12oo
 • Actieradius Van 30 km-200 km (afhankelijk accu)
 • Motor Klever Achterwielmotor
 • Connectiviteit Ja, via Bluetooth
 • Maximale snelheid 25 km (e-bike) of 45 km (speed pedelec)
 • Versnelling Derailleur of Pinion
 • Aandrijving Riem of Ketting
meer

Onze nieuwste fotomodellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle Klever Speed pedelecs

Technische specificaties

Alles over Klever

 • Waar komt Klever vandaan?
  Klever, officieel Klever Mobility, is een dochteronderneming van het bekende Kymco. Het bedrijf heeft inmiddels meer dan 50 jaar ervaring in de e-mobility sector (waaronder scooters en motorfietsen) en heeft zich de afgelopen 25 jaar grotendeels op elektrische vervoersmiddelen gestort.
 • Wat maakt Klever uniek?
  Naast de unieke ontwerpen is Klever technisch een zeer uniek merk met oog op innovatie. Een voorbeeld van deze innovatie is de motor van Klever. De motor wekt energie op, tijden het fietsen; zo hoef jij minder vaak te laden. Ook is de E-KEY een vernieuwende techniek om je fiets te beveiligen.
 • Kan ik een Klever e-bike ook op afbetaling kopen?
  Het is niet mogelijk om gespreid te betalen, maar het is wél mogelijk om een elektrische fiets lease of speed pedelec lease af te sluiten. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en kan jij dagelijks naar werk toe met de fiets. En aan het einde van de lease heb je de optie om de e-bike over te nemen. Koop je de fiets zakelijk, als fiets van de zaak? Daar zitten veel belastingsvoordelen aan. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee.
 • Staat je vraag er niet bij? Lees meer

PROBEER KLEVER

De Klever B Speed & X Speed staan klaar voor een testrit. Twijfel je? Boek een gratis testrit en de twijfels worden gauw vergeten.

Nu inplannen Of boek een test week
Boek een gratis testrit
newsletter-img

Dit kan je niet missen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

JA IK WIL