Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles waarvan je niet weet dat je wilt weten

E-bike blog

Tiny Werkplaats-01-1240-x-520 (1)

Vacature: Chef werkplaats e-bikes

Zelf je team samenstellen en samen sleutelen aan topmerken e-bikes en speed pedelecs. Dat ga je bij QicQ in Amsterdam doen. Je bent een ondernemende chef. Dat belonen we graag met een mooi salaris, passend bij jouw werkervaring. Ben je opzoek naar en nieuwe uitdaging en wil je 10% meer verdienen dan je nu doet? Lees dan verder.

Tiny Werkplaats-02-1240-x-520 (1)

Vacature: Fietstechnicus

QicQ breidt uit. Ben je toe aan een uitdagende baan als fietstechnicus? Dan zoeken wij jou! Bij ons sleutel je aan de mooiste mooiste e-bikes en speed pedelecs. Je krijgt de ruimte om je verder te ontwikkelen en specialiseren als een echte ebike expert.

Black Friday header 1240 x 520

Black Friday bij QicQ: profiteer van flinke kortingen!

Op vrijdag 26 november 2021 is het weer zo ver: Black Friday bij QicQ! Zoek jij al een tijd naar een speed pedelec of elektrische fiets? Dan is dit je kans om te profiteren van flinke kortingen! We hebben mooie aanbieden op Stromer, QonQer, Klever en accessoires om je fiets helemaal mee af te maken. Mocht je al voorzien zijn van een mooie ebike, dan hebben wij ook nog andere aantrekkelijke kortingen op accessoires. Houdt onze shop de komende tijd in de gaten, de speciale tarieven gelden alleen op 26 november en zo lang de voorraad strekt!

ST5

Vier redenen om nu voor een speed pedelec te kiezen

De hoge brandstofkosten, de toegenomen file druk, de Corona en griep epidemie, en last but certainly not least, de klimaatsverandering. Het zijn op dit moment de vier beste redenen om juist nu vaker op de speed pedelec of elektrische fiets te springen.