Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

review-qonqer-too

Getest: QonQer Too E-bike

Bright, een platform dat bekend staat om hun glasharde testen van de nieuwste gadgets en e-bikes heeft de QonQer Too uitvoerig getest. Het resultaat? Een waardige tegenstander voor VanMoof en Cowboy. De achterwielmotor maakt het verschil.

blog-stormer3

Dealer of the year (2017): QicQ

Eind augustus is QicQ op de Eurobike in Friedrichshafen door Stromer Zwitserland verkozen tot Global Winner: Retailer of the Year 2017. Uiteraard zijn wij apetrots op deze prestatie en delen wij dit graag met onze trouwe en toekomstige klanten.

specialized-test

Getest: Specialized Vado SL 5.0 EQ

Bright, een platform dat innovativiteit aanmoedigt, is inmiddels een bekende naam voor de meeste e-bike kenners. Ze testen regelmatig de nieuwste e-bikes & speed pedelecs. Dit keer was het de beurt aan Specialized met hun flagship turbo e-bike; de Turbo Vado SL 5.0 EQ.

Specialized heeft verschillende modellen uitgebracht, de Turbo Como en de Turbo Vado, die vervolgens worden aangeduid met cijfers. Hoger cijfer? Meer extra’s. Gelukkig zijn ze allen van superieure kwaliteit en zal geen van de Turbo E-bikes je teleurstellen.

blog-wahoo

Speed pedelec boven de trein

Je route woon-werkverkeer ken je op je duimpje, maar hoe pak je het aan als je een leuke nieuwe route wilt fietsen naar een bepaalde plaats of als je een rondtocht wil maken van 50 km vanaf je huis of vakantie adres? Je hebt in Nederland natuurlijk de fietsknooppunten, je kunt een fysieke kaart gebruiken of Google maps op je smartphone. Ideaal is dat allemaal niet. Ontmoet Wahoo Elemnt

blog-rm-2

Speed pedelec boven de trein

“We mogen weer vaker naar kantoor. Maar het openbaar vervoer is nu niet ideaal om mee naar het werk te gaan, vinden veel Nederlanders. Zij zien in de elektrische fiets een prima alternatief voor de trein. En dat merken de fietsverkopers ook.”