Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles van wat je niet wist dat je wilde weten

E-bike blog

Specialized Turbo Como SL 4.0 & 5.0

Specialized Como SL 4.0 versus Como SL 5.0

Een e-bike zonder grote motor of accu op de bagagedrager, een die lijkt op een normale fiets. Dat willen we allemaal wel! De elektrische fietsen van Specialized binnen de Super Light (SL) modelgroep, voldoen hier helemaal aan. Bij de nieuwe Como SL blijft het niet alleen bij het design, de fiets is ook nog eens licht in gewicht en heeft een super comfortabele zithouding. De Como SL wordt geleverd in twee varianten, de 4.0 en 5.0. Welke variant past het beste bij jou?

calorieen-fietsen

Hoeveel calorieën verbrand je met fietsen?

Een dagelijkse e-bike fietsrit verbetert ook de doorstroming van bloed en zorgt voor vermindering van stress. Wellicht kunnen we hier een voorbeeld nemen aan Mark Rutte. Zou fietsen zijn ‘escape’ van de stress zijn?

verende-zadelpen

Verende zadelpen; deze wil je hebben

Hoewel we in Nederland het wegdek goed onder controle hebben én weinig bergen en heuvels kennen is een hobbelvrije fietsrit toch verre van een garantie. Een verende zadelpen kan deze hobbels opvangen en je dus tóch de illusie van de hobbelvrije rit geven.

kosten-elektrischefiets

Wat kost een e-bike?

Wanneer je begint met de zoektocht naar een elektrische fiets, bekijk je het model, kleur en natuurlijk de prijs. De prijzen staan op websites naast de fietsen, en jij moet dit maar vinden kloppen. Maar hoeveel kost een elektrische fiets nou écht? Waar wordt de prijs op gebaseerd? De prijs van een elektrische fiets bij QicQ varieert al gauw tussen de €1950,- tot €11499,-. Een gigantisch verschil; welke eigenlijk niet zo gek is.

blog-welke-ebike

Welke elektrische fiets moet ik kiezen?

Wanneer je opzoek bent naar een elektrische fiets, kan je nog wel eens overspoeld worden met informatie. Jij hebt waarschijnlijk alle benodigde informatie allang klaar, en al die jargon is simpelweg niet relevant op eerste zicht. Tóch is de informatie achter die jargon belangrijk, zaken waar jij misschien nog niet over hebt nagedacht.