Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Blog Alles over e-bikes & QicQ

banner-inner-img2

Alles waarvan je niet weet dat je wilt weten

E-bike blog

fietshelm kopen

Een fietshelm kopen | 8 aandachtspunten waar je op moet letten

Een fietshelm is onmisbaar en zeker niet alleen voor wielrenners. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te fietsen met een helm. Rij je op een speed pedelec of een bromfiets? Dan is het dragen van een fietshelm zelfs verplicht. Ben je op zoek naar een fietshelm? Dan is het soms lastig zoeken in het enorme aanbod. In deze blog hebben we de 8 belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een fietshelm voor je op een rij gezet. 

kerstwensen

Wij wensen iedereen hele fijn feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Het jaar is bijna ten einde dus het is de hoogste tijd om jou en al onze andere geweldige klanten te bedanken die dit jaar tot een succes hebben gemaakt.

fietsgeschenk

Vijf cadeautips voor de fietsliefhebber

Wat geef je iemand cadeau die alles al heeft? Een vraag die elk jaar weer opdoemt als de feestdagen in aantocht zijn. Maar één ding weet je zeker… deze persoon is een echte fietsliefhebber. Dit maakt de zoektocht naar het ultieme cadeau al iets makkelijker. Maar wat geef je nu aan een fietsliefhebber?

Adviseur-duurzame-mobiliteit-Stromer_BLOG 2

Vacature: QicQoloog

QicQoloog* kick·o·loog (de; m/v/x; meervoud: qicqologen) 1iem. die adviseert in duurzame mobiliteit; = raadsman/vrouw: lease QicQoloog

Als QicQoloog adviseer jij onze zakelijke en particuliere klanten in België en Nederland. Je ondersteunt ze in de keuze van de juiste fiets en met alles wat erbij komt kijken. Met de zakelijke klanten bespreek je wat de beste manier is om medewerkers te stimuleren om de fiets te gaan pakken. Je adviseert over de mogelijkheden van lease, organiseert eventueel een demodag bij het bedrijf zelf. Ben jij op zoek naar zingeving in je werk in een dynamische en creatieve omgeving? Lees dan verder.