Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

E-bike leasen
Per maand betalen, dagelijks genieten

ebike-lease-head

Breed aanbod e-bike leasen

Speed pedelec, elektrische fiets of elektrische bakfiets leasen

Elektrische fietsen worden steeds populairder. En dat is wel te begrijpen want of je nu een korte of lange rit wilt maken, af en toe of regelmatig fietst, met een e-bike ben je mobiel en onafhankelijk met minder inspanning en minder zweet.  Comfort en veiligheid zijn de redenen om voor kwaliteit te kiezen. Een kwaliteitsfiets is nou eenmaal wat duurder. Maar dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, want bij QicQ kun je een elektrische fiets leasen, een snellere speed pedelec of een e-bakfiets leasen.

Sterker nog, bij QicQ kun je iedere e-bike leasen uit ons assortiment. Je betaalt dan per maand en aan het einde van het contract kun je de e-bike voordelig overnemen of voor een nieuw leasecontract gaan. We hebben allerlei oplossingen: zowel voor werkgevers, voor zelfstandigen, voor werknemers als ook private lease (dus voor jezelf, privé). Daarnaast zijn we ook aangesloten bij verschillende aanbieders waaronder Hellorider, Lease a Bike, Fiscfree en andere. Informeer bij ons altijd naar de mogelijkheden.

En we kunnen natuurlijk voor jouw werkgever een mooi leaseplan op maat maken.

Verschillende oplossingen, voor verschillende vragen

E-bike lease voor wie?

e-bike-icon

Private Lease

Liever alles in eigen hand houden? Dan hebben we private lease voor jou. Zo houd je controle en onafhankelijkheid, terwijl je onderhoud en service goed geregeld zijn. Bekijk onze opties.

maintenance-icon

Werkgever

Gaat jouw bedrijf voor duurzaamheid en vitale medewerkers? Wil je zakelijk elektrische fietsen leasen aabieden? Lees dan wat we jouw organisatie voor aantrekkelijke oplossingen kunnen bieden.

key-icon

Werknemer

Een leasefiets van de zaak: geen files meer of treinen met vertraging, wel zorgeloos fietsen door top service en financiële voordelen – zeker als je werkgever meebetaalt. Dit bieden we je.

maintenance-icon

Zzp'er

Werk jij als zelfstandige en wil je jouw kosten drukken en flexibel zijn? Dan geeft een e-bike leasen veel vrijheid en het is ook nog eens fijn voor je bankrekening. Bekijk ons aanbod.

Niemand is het zelfde

E-bike op maat

We hebben verschillende tools voor je gemaakt om je te helpen kiezen: de Ebike keuzehulp en de Lease calculator.

Met de E-bike keuzehulp bekijk je welke elektrische fiets of speed pedelec het beste past bij jouw wensen. Tevreden met het resultaat, of weet je al welke e-bike je wilt? Ga dan naar de Lease calculator, volg de vier stappen en er rolt direct een voorstel uit. Liever een offerte op maat? Doen we ook. Als we de fietsen op voorraad hebben en we snel de documentatie hebben geregeld, kan het zo maar zijn dat je binnen 3 dagen op je nieuwe lease speed pedelec of lease elektrische fiets zit.

Daarnaast hebben we voor werkgevers, werknemers en Zzp’ers handige lease rekentools ontwikkeld.

START E-BIKE KEUZEHULP Of bereken direct jouw leasebedrag
lease-mid-specialized1
maintenance-icon

Onderhoud aan huis

bike-icon

Fiets testen? Makkelijk en snel

e-bike-icon

Alles onder één dak: lease, winkel en service center

key-icon

Bij pech gratis vervangende e-bike

location-icon

Voordelige lease tarieven

Onze nieuwste foto modellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle POPULAIRE modellen

Nog meer keuzes

Private lease of lease via je werkgever of eigen zaak?

Als werknemer kun je altijd kiezen voor private lease, of je kunt zelf een fiets kopen. Soms wordt door je werkgever een aantrekkelijke regeling aangeboden voor een leasefiets van de zaak. Is dan een elektrische fiets leasen of speed pedelec leasen via je werkgever ook voor jouw interessanter dan private lease? Dat hangt van meerdere factoren af, zoals bijvoorbeeld de secundaire arbeidsvoorwaarden, welke fiets je kiest, je woon-werkafstand  etc.

Kort samengevat zou je kunnen zeggen dat als jij de maximaal fiscaal onbelaste kilometervergoeding krijgt van €0,19 en straks €0,23 én je woont lekker ver van je werk (>15 km), dat private lease dan héél interessant voor je is. Krijg je geen fiscaal onbelaste kilometervergoeding, dan is lease via je werkgever interessant. Waarom? De lease wordt dan verrekend door een bruto-netto uitruil op je salaris. En afhankelijk van de belasting die je betaalt, levert dit je een mooi voordeel op.

Biedt jouw werkgever nog geen leasefiets van de zaak aan? Wij komen graag in contact met je werkgever. Want ook voor de werkgever biedt het aanbieden van een e-bike lease van de zaak voordelen.

En het grote voordeel voor je als zzp’er behalve een fiscaal voordeel? Dat is natuurlijk dat je geld vrijhoudt voor belangrijke andere investeringen. Bekijk onze lease calculator voor de zzp’er, en meer informatie over e-bike lease zzp.

Vragen over leasen

Alles over e-bikes leasen

 • Uit welke lease termijnen kan ik kiezen?
  Als je een e-bike gaat leasen, kun je kiezen uit 24 of 36 maanden leasetermijn. Het maandtarief voor 36 maanden private lease is lager dan het tarief per maand voor 24 maanden. Voor QonQer fietsen biedt QicQ ook een abonnementsvorm aan die je per maand kosteloos kunt opzeggen.
 • Is de e-bike aan het einde van de leasetermijn van mij?
  Nee, aan het einde van het lease termijn heb je de optie om de elektrische fiets, speed pedelec of elektrische bakfiets over te nemen. Bij de offerte van je leasefiets geven we dit overname bedrag al aan. Zo weet je waar je aan toe bent, en je kunt van tevoren al uitrekenen wat leasen je kost.
 • Wat is inbegrepen bij de e-bike lease?
  Inbegrepen is altijd de all-risk verzekering, pechhulp en een gratis vervangende elektrische fiets of speed pedelec. Bij speed pedelecs zijn ook de verplichte WA verzekering en de kentekenregistratie inbegrepen. Het onderhoud kun je als optie toevoegen. Sommige mensen willen graag hun leasefiets zelf onderhouden. Zij besparen daarmee onderhoudskosten. Daarom kun je bij QicQ het onderhoud als optie erbij kiezen. We hebben daarvoor verschillende onderhoudspakketten, die je hier kunt bekijken.
 • Ik woon niet in de buurt van Amsterdam, is dat een probleem?
  Nee, geen enkel probleem. Wij leveren gratis door heel Nederland en België. En in geval van onderhoud of reparatie kun je ervoor kiezen om de fiets door ons op te laten halen.
 • Ik kan via mijn werkgever een leasefiets uitzoeken, kan ik dan ook bij jullie terecht?
  Jazeker. Of je werkgever is bij ons een overeenkomst aangegaan voor jou, of met een van de vele partijen waarmee we samenwerken, zoals bijvoorbeeld Hellorider, Lease a Bike, Fiscfree etc. En ook dan kun je je droomfiets bij ons uitkiezen en rekenen op de topservice van QicQ.
 • Staat je vraag er niet bij? Lees meer
leasen-mid-specialized

Hoe nu verder

Zorgeloos leasen in enkele stappen

Je kunt heel makkelijk online je leasefiets bestellen bij QicQ. Vul de lease calculator in en laat ons weten waarop je keuze is gevallen. We nemen dan contact met je op om alles nog even door te nemen. Misschien wil je er ook nog accessoires, bij leasen zoals een helm of telefoonhouder. Het kan allemaal!

Als je eruit bent, vragen we je wat documenten te uploaden op basis waarvan we je een leasecontract zullen aanbieden. Zodra het contract is ondertekend, wordt jouw lease fiets klaargemaakt.

Is je lease e-bike klaar, dan kun je die bij QicQ ophalen of we leveren die gratis bij je thuis af. Ga je zelf de e-bike onderhouden of wil je dat wij dat doen? Kies uit de verschillende e-bike onderhoudspakketten. Bij pech krijg je van ons altijd een gratis vervangende en vergelijkbare elektrische fiets of speed pedelec. Zorgeloos leasen dus!

BEKIJK LEASE VOORDELEN Meer informatie over speed pedelec leasen

TESTEN IS GELOVEN

Met een ruim assortiment met alleen maar kwaliteitsmerken is QicQ dé snoepwinkel voor commuters en e-bike enthousiastelingen. Valt je oog op iets speciaals? Testen is gratis en geheel vrijblijvend. Alles om jou uit de auto te krijgen.

Nu inplannen Of boek een test week
Boek een gratis testrit
newsletter-img

Dit kan je niet missen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

JA IK WIL