Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

E-bike leasen
Per maand betalen, dagelijks genieten

ebike-lease-head

Breed aanbod

Speed pedelec of elektrische fiets leasen

De elektrische fiets van je dromen gevonden maar vind je het aanschaf bedrag van je toekomstige tweewieler te hoog om in een keer te betalen? Dan is de elektrische fietsen lease een uitkomst voor jou. Bij QicQ kun je zelf je lease afsluiten zonder tussenkomst van een werkgever (private lease). Uiteraard kan het ook via je werkgever. We zijn aangesloten bij verschillende aanbieders, en hebben fiscaal voordelige zakelijke fiets-oplossingen. En we kunnen natuurlijk altijd voor jouw werkgever een mooi leaseplan op maat maken.

Niemand is het zelfde

E-bike op maat

We hebben twee tools voor je gemaakt om je te helpen kiezen, de ebike keuzehulp en de lease calculator.

Met de ebike keuzehulp bekijk je welke ebike of speed pedelec het meest geschikt is voor jouw wensen. Tevreden met het resultaat, of weet je al welke e-bike je wilt? Ga naar de lease calculator volg de vier stappen en er rolt direct en voorstel uit. Liever een offerte op maat? Doen we ook.  Als we de fietsen op voorraad hebben en we snel de documentatie hebben geregeld kan het zo maar zijn dat je binnen 3 dagen op je nieuw lease speed pedelec of elektrische fiets zit.

START KEUZEHULP Of bereken direct jouw leasebedrag
lease-mid-specialized1
maintenance-icon

Onderhoud aan huis

bike-icon

Fiets testen? Makkelijk en snel

e-bike-icon

Eigen service center & winkel

key-icon

Bij pech gratis vervangende e-bike

location-icon

Leasen? Doen we ook.

Onze nieuwste foto modellen

Populair bij QicQ

Bekijk alle POPULAIRE modellen

Nog meer keuzes

Private Lease of Lease via je werkgever?

Oei. Het is helemaal niet makkelijk om daar een goed antwoord op te geven. Op internet zijn er verschillende calculators te zien die gouden bergen beloven als je via je werkgever least. Maar is dat ook zo?

Een paar belangrijke dingen om te weten als je een fiets wilt leasen via je werkgever. Eerst de nadelen

 • Je hebt geen recht meer op een fiscaal vrije kilometervergoeding voor de dagen waarop je naar je werk fietst (dat komt in de lease calculators op internet niet terug). Stel je fietst elke dag in totaal 40 kilometer naar je werk op en neer en krijgt daarvoor 0,19 cent per kilometer, die vergoeding van ongeveer €152/maand vervalt dan.
 • Je krijgt een bijtelling bij je salaris van 7% van de waarde van de ebike
 • Soms wordt het lease bedrag betaald via een zogenaamde bruto uitruil (veel calculators op internet tonen dit). Wat deze calculators niet berekenen zijn gevolgen voor de opbouw van vakantiegeld,  voor de pensioenopbouw en de negatieve invloed op de hoogte van een mogelijke sociale zekerheidsuitkering (WW, WIA, ZW)

Maar er zijn ook voordelen:

 • De lease wordt ingehouden op het brutosalaris, en dan pas gaan de sociale lasten eraf. Dit voordeel hangt af van de hoogte van de schaal waarin je zit.
 • De werkgever kan de btw op de leasefiets aftrekken tot 749 euro maximaal en dat voordeel kan bij jou vallen.

Jouw persoonlijke situatie bepaalt wat voor jouw interessant is. Bij QicQ kun je altijd terecht voor een privé leaseovereenkomst. Wil je toch de lease bij QicQ afsluiten via je werkgever en is je werkgever nog niet aangesloten bij ons? Maak dan je werkgever enthousiast om zich hier aan te melden. Wij regelen dan alles verder.

tot €1300 voordeel

Lease aanbieding

Krachtig, betrouwbaar Stromer ST3

stromer-st3-featured

  Vragen over leasen

  Alles over e-bikes leasen

  • Wat zijn de verschillen tussen een elektrische fiets en speed pedelec?
   Eigenlijk zijn beide varianten te bestempelen als een elektrische fiets. Speed pedelec staat namelijk letterlijk vertaald voor snelle fiets. Dit is dan ook het grootste verschil, een speed pedelec gaat sneller dan de ‘standaard’ elektrische fiets. Een elektrische fiets gaat tot 25 kilometer per uur, een speed pedelec gaat tot 45 kilometer per uur.
  • Welke elektrische fiets past bij mij?
   Deze vraag krijgen we vaak, zo vaak dat we zowaar een e-bike keuzehulp tool hebben ontwikkeld. Door enkele vragen te beantwoorden zetten wij een selectie van e-bikes voor je klaar die -gebaseerd op je antwoorden- bij jou passen. Je kan deze fietsen natuurlijk aansluitend gratis proberen.
  • Kan ik een e-bike ook gespreid betalen?
   We snappen dat een uitgave van een elektrische fiets een flinke investering kan zijn van de spaarrekening. Lease is daarvoor eigenlijk een mooie oplossing. Aan het einde van het lease termijn heb je de optie om de e-bike over te nemen. Heb je een bepaalde e-bike op het oog? Bereken jouw e-bike leasebedrag in onze e-bike lease calculator.
  • Doen jullie ook het onderhoud?
   Het is mogelijk om je elektrische fiets bij QicQ te onderhouden, ook wanneer je de e-bike niet bij ons gekocht hebt. Houd er rekening mee dat QicQ gespecialiseerd is in Stromer, Riese & Muller, Specialized en Klever en QonQer. Het is ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, zo weet je zeker dat je nooit zonder fiets komt te zitten; bij problemen komen we op locatie langs om het probleem te verhelpen. Lukt dat niet? Dan krijg je van ons een altijd leen e-bike. Deze is gratis als je ook je e-bike of speed pedelec bij QicQ gekocht hebt.
  • Staat je vraag er niet bij? Lees meer
  leasen-mid-specialized

  Hoe nu verder

  Zorgeloos leasen in enkele stappen

  Je kunt heel makkelijk online je lease fiets bestellen bij QicQ. Vul bijvoorbeeld de lease calculator in en laat ons weten waarop je keuze is gevallen. We nemen dan contact met je op om je keus nog even door te nemen. Misschien wil je er ook nog wat accessoires, zoals een helm of telefoonhouder erbij leasen. Het kan allemaal!

  Als je eruit bent we je vragen wat documenten te uploaden op basis waarvan we je een leasecontract zullen aanbieden. Zodra deze ondertekend zijn, wordt je lease fiets klaar gemaakt.

  Als je lease fiets klaar is kun je deze bij QicQ ophalen of we leveren deze gratis bij je thuis af. Ga je zelf de fiets onderhouden of wil je dat wij dat doen? Kies uit de verschillende e-bike onderhoudspakketten. Bij pech krijg je van ons altijd een gratis vervangende en vergelijkbare e-bike of speed pedelec. Zorgeloos leasen dus!

  BEKIJK LEASE VOORDELEN Meer informatie over speed pedelec leasen

  TESTEN IS GELOVEN

  Een ruim assortiment, QicQ heeft zich getransformeerd tot de snoepwinkel voor commuters en e-bike enthousiastelingen. Valt je oog op iets speciaals? Testen is gratis en geheel vrijblijvend, alles om jou uit de auto te krijgen.

  Nu inplannen Of boek een test week
  Boek een gratis testrit
  newsletter-img

  Dit kan je niet missen

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  JA IK WIL