Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Riese & Müller
De speed pedelec die je verder brengt

Header1

Het wiel opnieuw uitgevonden

Een speed pedelec voor iedereen

Riese & Müller hebben het wiel opnieuw uitgevonden, zo zeggen ze, en ze blijven niet stil staan. Zo langzamerhand kun je Riese & Müller best een van de meest toonaangevende merken speed pedelecs en elektrische fietsen noemen. En alleen voortdurende innovatie en verbetering leiden tot de beste speed pedelecs, zo is het devies van Riese & Müller. Er is niet één speed pedelec voor iedereen, maar er is voor iedereen de juiste speed pedelec. Dé reden dat Riese & Müller zo’n ongelofelijk breed assortiment aan speed pedelecs heeft. Voor sporters, forenzen, gezinnen, fietsreizigers, vakmensen voor iedereen die gewoon graag fietst, bij Riese & Müller vind je de speed pedelec die bij je past.

betrouwbaar degelijk en krachtig

Waarom Riese & Müller

Dog

Alles klopt

Welk model je ook kiest, de Supercharger of de high speed Load 60 elektrische bakfiets, alle componenten zijn goed doordacht en zorgen voor een meer dan complete speed pedelec

SUPERCHARGER2-2

Vrijheid in Keuze

Stel je Speed pedelec samen zoals jij dat wilt. Een derailleur of een riemaandrijving met versnellingsnaaf? Extra brede banden of extra vering. Geen probleem, bij Riese & Müller stel je je e-bike samen zoals jij dat wilt.

bosch2

Bosch middenmotor

Alle e-bikes van Riese & Müller zijn opgebouwd rondom het Bosch aandrijfsysteem, de accu en de middenmoter. Daarin kun je nog kiezen uit verschillende displays en verschillende accu’s. De ervaren medewerkers helpen je bij je keus.

Dog

Alles klopt

Welk model je ook kiest, de Supercharger of de high speed Load 60 elektrische bakfiets, alle componenten zijn goed doordacht en zorgen voor een meer dan complete speed pedelec

SUPERCHARGER2-2

Vrijheid in Keuze

Stel je Speed pedelec samen zoals jij dat wilt. Een derailleur of een riemaandrijving met versnellingsnaaf? Extra brede banden of extra vering. Geen probleem, bij Riese & Müller stel je je e-bike samen zoals jij dat wilt.

bosch2

Bosch middenmotor

Alle e-bikes van Riese & Müller zijn opgebouwd rondom het Bosch aandrijfsysteem, de accu en de middenmoter. Daarin kun je nog kiezen uit verschillende displays en verschillende accu’s. De ervaren medewerkers helpen je bij je keus.

De rit is het doel

Een dubbele actieradius

Hoe kies je de beste speed pedelec van Riese en Müller die bij je past? Natuurlijk kijk je hierbij allereerst naar je budget. Maar ook hoe wil je de e-bike gaan gebruiken? Welke actieradius heb je nodig? Is de DualBattery een must voor jou?

DualBattery – Dubbel zoveel vrijheid
Een dubbele actieradius door de parallelle toepassing van twee accu’s; met de DualBattery techniek van Bosch. Hierdoor beschik je over maar liefst 1.250 Wh accucapaciteit. Gegarandeerd onbezorgd 85 kilometer fietsen op een high speed e-bike.

Hoe werkt DualBattery?
Tijdens het fietsen worden de twee accu’s niet gelijktijdig, maar afwisselend aangesproken. Het slimme Bosch systeem houdt continu bij wat de laadtoestand van elke accu is. Zodra er een ladingsverschil van 5% tussen de accu’s is, schakelt het systeem automatisch over. Dit zorgt voor een permanent gelijkmatige belasting van beide accu’s, wat de levensduur enorm verlengt. Maar je kunt er ook voor kiezen om maar één accu te belasten. Dat kan handig zijn voor extra lange tochten. Dan kun je bijvoorbeeld tijdens een lunch een accu helemaal weer opladen.
Beide accu’s zijn makkelijk uit de e-bike te halen, met dezelfde sleutel. Zo kun je de accu’s ook heel makkelijk buiten de e-bike opladen Daar is over nagedacht!

Het concrete voordeel
Een dubbele actieradius en een langere levensduur van je accu’s. De DualBattery techniek wordt aangeboden o.a. in de Superdelite, Homage, Supercharger, Charger3 en Nevo.

BEKIJK R&M SPEED PEDELECS Of neem contact op
Overzicht

Bekijk R&M speed pedelecs

Populair bij QicQ

Bekijk alle R&M s-pedelecs

Als warme broodjes

Riese & Müller speed pedelecs

Shop nu

Lage instap en een volledig geveerde speed pedelec. Meer comfort is bijna niet denkbaar. Homage GT Vario HS

homeage-product
 • Maximale snelheid 45km/u
 • Kleuren Deepsea Blue & Pearl White
 • Framematen 49 cm (1,65 - 1,80 m), 54 cm (1,75 - 1,90 m) en 58 cm (1,80 - 2,00 m)
 • Versnellingen Enviolo 380, traploze naafversnelling met riem
 • Accucapaciteit 625 Wh (upgrade naar 1.250 Wh mogelijk)
 • Prijs Vanaf €7.019,-

Voor iedereen die opzoek is naar het beste en het meeste comfort. Deze volledig geveerde speed pedelec heeft een voor- en achtervering. Standaard is deze e-bike uitgevoerd als GT variant, dat wil wil zeggen; met lekker brede banden. Iedere oneffenheid in het terrein wordt soepel opgevangen door de vering, de rijder merkt er nog maar weinig van.

Shop nu

Ideaal voor de commuter Charger3 GT touring HS

rm-charger3-feature
 • Maximale snelheid 45 km/u
 • Kleuren Caribbean Matt, Ceramic White, Storm Blue Matt
 • Framematen 46 cm (1,65 - 1,75 m),49 cm (1,70 - 1,80 m) 53 cm (1,75- 1,85 m)en 56 cm (1,80 - 1,90 m)
 • Versnellingen Shimano SLX 11-speed, 11-46
 • Accucapaciteit 500 tot 1.125 Wh
 • Prijs Vanaf €5.549,-

Een perfecte speed pedelec voor het dagelijkse het woon- werkverkeer. Voor de sportieve rijder die toch ook wel een beetje van comfort houdt. Met verende voorvork en comfort zadelpen zit het wel goed met dat comfort. De nieuwste motorgeneratie van Bosch wordt gebruikt in deze speed pedelec. Dankzij daglichtlampen en permanente verlichting is deze speed pedelec onder alle weersomstandigheden veilig te gebruiken. Een e-bike die zo robuust is dat je hem makkelijk buiten kunt laten staan.

Shop nu

Een mooie lichte speed pedelec, lekker wendbaar voor in de stad Roadster Vario HS

RM Roadster vario 600 x 412
 • Maximum snelheid 45 km/u
 • Kleuren Black Matt & Grey Matt
 • Framematen 51 cm (1,65 - 1,80 m), 56 cm (1,75 - 1,85 m) en 61 cm (1,80 - 2,00 m)
 • Versnellingen Enviolo 380, 36H
 • Accucapaciteit 500 Wh (upgrade naar 625 Wh mogelijk)
 • Prijs Vanaf €5.549,-

Een speed pedelec die door zijn lichte gewicht en sportieve uiterlijk nauwelijks op een speed pedelec lijkt. Geschikt voor de fietser die in de stad grote afstanden aflegt van oost naar west en van noord tot zuid. De riemaandrijving op deze speed pedelec zorgt ervoor dat je nooit je ketting hoeft te smeren, en je broekt dus niet vies kan worden. Kortom de ideale urban speed pedelec.

Shop nu

De speed pedelec die alles kan Supercharger GT Rohloff HS

RM Supercharger2 HS Vario 600 x 412
 • Maximum snelheid 45 km/u
 • Kleuren Curry Matt & Silver Matt
 • Framematen 46 cm (1,60 - 1,75 m), 49 cm (1,70 - 1,85 m), 53 cm (1,80 - 1,95 m) en 56 cm (1,95 - 2,05 m)
 • Versnellingen Rohloff E-14 naafversnelling, elektronisch schakelen (14 versnellingen) met riem
 • Accucapaciteit 1.000 Wh (upgrade naar 1.250 Wh mogelijk)
 • Prijs vanaf €8.239

Mooier, sneller en verder. Spreekt dit je aan? Dan is de Supercharger2 met Rohloff zeker een speed pedelec die je eens nader moet bekijken. De Rohloff naaf is de Rolls Roys onder de naven en bijna niet kapot te maken. Altijd betrouwbaar. Niet zo raar dus dat dit deze Rohloff naaf de keus is van veel vakantiefietsers. De Dualbattery techniek in de Supercharger2 zorgt er ook nog eens voor dat je een optimale actieradius hebt. Geen zorgen meer om lege accu’s. Deze e-bike is ook nog eens uit te breiden met een voordrager. Hoe compleet wil je het hebben?

Fitt en gezond, fiets naar je werk

Woon- werkverkeer op een speed pedelec

OV, file of fiets?
Als je zo’n 15 tot 40 kilometer van je werk woont kun je serieus gaan overwegen om op een speed pedelec naar je werk te gaan. Of denk je dat dat alleen is weggelegd voor de superfitte en sportieve fietser? Het antwoord daarop is; nee. Dit is voor iedereen haalbaar.

Charger3 mixte geschikt voor de dames
Riese en Müller heeft ook voor jou een perfecte speed pedelec. Neem de Charger3 en de Charger3 mixte (lage instap). De Charger3 mixte wordt vaak gekozen door de dames. Gelukkig zien wij steeds meer dames ook voor een speed pedelec kiezen. Ook zij ontdekken het gemak en de vrijheid van een speed pedelec. Geen mondkapjes in het ov, of stress in de file meer. En een simpele openbaring voor veel dames is dat je niet altijd 45 km/u hoeft te rijden op een speed pedelec, maar ook langzamer kan en mag fietsen!

Robuust
De Charger3 en de Charger3 mixte zijn robuuste fietsen, die er ook nog eens strak uit zien De accu is mooi geïntegreerd in het frame en de kabels zijn netjes weggewerkt. Houd je je bagage altijd graag in het zicht, dan kun je ook nog eens kiezen voor een voordrager. Op deze speed pedelec zit je in een perfecte houding. De geveerde voorvork en geveerde zadelpen zorgen dat elke hobbel in de weg makkelijk opgevangen worden, ook bij hoge snelheden. Je merkt er dus niets van. Ook in de Charger3 kun je kiezen voor Dualbattery of een enkele accu, afhankelijk van de actieradius die je nodig hebt. Wil je een speed pedelec met een ketting of riem, het kan allebei.

Test je woon- werk rit
De beste manier waarop wij jou kunnen overtuigen, is om je uit te nodigen voor een proefrit op een Charger3 of een andere Riese en Müller speed pedelec. Dit kan een korte rit zijn, maar wij bieden je ook de mogelijkheid om eens een week je woon- werkverkeer te proberen.
De verschillen zelf ervaren? Plan direct een vrijblijvende afspraak.

Laden...

Technische specificaties

Riese & Müller in cijfers

 • Keus 24 modellen
 • Accucapaciteit 500 tot 1.250 Wh (DualBattery)
 • Actieradius Van 35 tot 370 km (afhankelijk accu)
 • Motor Bosch Middenmotor
 • Connectiviteit Optioneel via Bosch display en RX-chip (GPS)
 • Maximale snelheid 45 km/u
 • Versnelling Derailleur- of naafversnelling
 • Aandrijving Riem of ketting
meer

Bekijk R&M speed pedelec

Populair bij QicQ

Bekijk alle R&M e-bikes

Technische specificaties

Alles over Riese & Müller

 • Wat is de levertijd?
  Bij QicQ zijn zijn er altijd diverse Riese & Müller e-bikes uit voorraad leverbaar, het is dus goed mogelijk dat wij jouw droomfiets uit voorraad kunnen leveren. Mochten wij de fiets niet met de gewenste configuratie hebben, dan kunnen wij deze altijd bestellen. De meeste fietsen hebben een verwachte levertijd van 4 tot 8 weken.
 • Waar komt Riese & Müller vandaan?
  Van oorsprong komt Riese & Müller uit het Duitse Mühltal. Liefhebbers over de hele wereld weten het merk ondertussen te vinden. Kijk niet gek op als je ze in Japan of Amerika tegenkomt.
 • Welke fietsen hebben jullie op voorraad?
  Veel modellen zijn uit voorraad leverbaar en staan ook in onze webshop met een aangepaste levertijd. Staat het model waar je naar opzoek bent er niet tussen? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.
 • Wat kan ik bij jullie testen?
  De modellen in de winkel rouleren, een kleine greep uit het huldigde assortiment bestaat uit de: Supercharger2, Nevo3, Charger3, Roadster, Superdelite, Birdy en Homage. Testritten gaan bij voorkeur op afspraak, dan weet je zeker dat het gewenste model aanwezig is wanneer je langskomt.
 • Hoe lang gaat de accu mee?
  Van een accu mag je verwachten dat deze tussen de 6 en 8 jaar mee gaat. Na verloop van tijd neemt de capaciteit van de accu af en daarmee dus ook de actieradius. Om de levensduur te maximaliseren, adviseert Bosch om de accu in een droge omgeving op te slaan, waar de temperatuur tussen de 10 en 20 graden is. Laadt de accu minimaal 1 keer per maand op, of wanneer deze rond de 30% komt.
 • Hoe ver kan ik met een volle accu fietsen?
  Er zijn veel factoren die invloed hebben op de actieradius van een e-bike. Denk bijvoorbeeld aan tegenwind, of het gewicht van de fietser en berijder. Daarnaast spelen ook de buitentemperatuur en het wegdek een belangrijke rol. Hierdoor is het lastig om een hard cijfer te geven, maar gelukkig heeft Bosch een uitgebreide calculator beschikbaar. Op basis van een aantal criteria heb je een mooi overzicht van de verwachtte actieradius op de Bosch website.
 • Hoe duurt het voordat de accu volgeladen is?
  Een enkele accu van 500 Wh is na 3 uur volledig opgeladen. De 625 Wh batterij neemt 3 uur en 45 minuten in beslag. Voor de DualBattery systemen moet je rekening houden met 6 uur (1.000 Wh), 6 uur en 45 minuten (1.125 Wh) en 7 uur en 30 minuten (1.250 Wh).
 • Staat je vraag er niet bij? Lees meer

GRATIS TESTRIT

Van Nevo tot Supercharger, elektrische fiets of speed pedelec: we hebben ze voor je klaar staan. Boek een gratis testrit.

Nu inplannen Of boek een test week
Boek een gratis testrit
newsletter-img

Dit kan je niet missen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

JA IK WIL