Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Proberen is gratis

E-bike testen of elektrische fiets proberen?

We hebben meer dan 100 fietsen in ons assortiment, wat ze gemeen hebben? Ze zijn allemaal elektrisch aangedreven (behalve de Birdy vouwfiets). Elektrische fietsen en speed pedelecs zijn er met allerlei verschillende specificaties, dat maakt de keuze soms lastig. Om die reden kan je alle fietsen gratis bij ons proberen -óf eerst een online ebike keuzehulp doen. Maak hieronder een gratis afspraak; de koffie staat klaar!

Laden...

Test onze toppers

brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
Logo_QicQ_Small_2

Test niet bij de eerste de beste

Test bij de beste

We hebben jaren ervaring met het verkopen van elektrische fietsen. We hebben er sinds dag één in geloofd. Ooit begonnen met een divers assortiment zijn we nu trots ons momenteel volledig elektrisch te noemen. En wanneer we zeggen volledig, bedoelen we niet enkele elektrische fietsen.

Nee. We hebben honderden elektrische fietsen en speed pedelecs op voorraad. Allemaal klaar voor jou, om te testen, te leasen en te kopen.

Ons team adviseert dagelijks klanten in het belang van de klant. Simpelweg omdat een e-bike altijd een goed idee is. Beter voor jouw gezondheid en beter voor de wereld.

Geloof je ons niet? Boek hier boven een testrit in; we zien je snel!