Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Nieuws Blijf up to date met de nieuws blog van QicQ

ST5

Alles van wat je niet weet dat je wilt weten

Nieuws

Black Friday header 1240 x 520

Black Friday bij QicQ: profiteer van flinke kortingen!

Op vrijdag 26 november 2021 is het weer zo ver: Black Friday bij QicQ! Zoek jij al een tijd naar een speed pedelec of elektrische fiets? Dan is dit je kans om te profiteren van flinke kortingen! We hebben mooie aanbieden op Stromer, QonQer, Klever en accessoires om je fiets helemaal mee af te maken. Mocht je al voorzien zijn van een mooie ebike, dan hebben wij ook nog andere aantrekkelijke kortingen op accessoires. Houdt onze shop de komende tijd in de gaten, de speciale tarieven gelden alleen op 26 november en zo lang de voorraad strekt!

ST5

Vier redenen om nu voor een speed pedelec te kiezen

De hoge brandstofkosten, de toegenomen file druk, de Corona en griep epidemie, en last but certainly not least, de klimaatsverandering. Het zijn op dit moment de vier beste redenen om juist nu vaker op de speed pedelec of elektrische fiets te springen.

QicQ Tweewielerwinkel van het jaar 2021

QicQ pakt award bij Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing

De afgelopen maanden is er veel verandert bij QicQ. Begin dit jaar hebben wij een nieuwe werkplaats geopend en sinds mei staat onze vernieuwde website live. Er zijn flink wat nieuwe elementen geïntroduceerd, zo is het nu mogelijk om via de site leasetarieven te berekenen, direct een testrit te plannen en nog veel meer. Ons harde werken is niet onopgemerkt gebleven: tijdens de tweewielerwinkel van het jaar verkiezing heeft QicQ de award voor beste online performance in ontvangst mogen nemen.

fietsers in landschap NL

Lease fiets van de zaak voor medewerkers van de Rijksoverheid

Ben jij een van de gelukkige eerste deelnemers? QicQ werkt samen met Hellorider. Je kunt direct bij QicQ je nieuwe e-bike of speed pedelec uitzoeken, of via de website van Hellorider, en dan QicQ als dealer kiezen. QicQ heeft