Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu

Nieuws Blijf up to date met de nieuws blog van QicQ

ST5

Alles van wat je niet weet dat je wilt weten

Nieuws

fietsen-sneeuw-650x433

E-bike winterklaar maken

Hoe zorg je dat jouw elektrische fiets klaar is voor het najaar? En wat kun je het beste doen om jouw elektrische fiets tegen regen, kou, sneeuw te beschermen? In deze blog leggen we uit waar je op moet letten, zodat jouw elektrische fiets winterklaar is en langer meegaat.

riese-en-muller-multicharger-mixte-vrouw

Nieuw: voordelig elektrische fiets inruilen bij QicQ

Ben jij toe aan een nieuwe elektrische fiets of nieuwe speed pedelec? Ruil dan je oude e-bike in bij QicQ, Check de waarde van jouw fiets en koop heel voordelig bij QicQ.

QicQ, Stromer Retailer of The Year 2022

QicQ is Stromer Retailer of the Year

Met gepaste trots kunnen we vertellen dat QicQ Amsterdam voor de 3e keer Stromer Retailer of the Year is! Een titel die we heel 2023 mogen voeren.

fietshelm kopen

Een fietshelm kopen | 8 aandachtspunten waar je op moet letten

Een fietshelm is onmisbaar en zeker niet alleen voor wielrenners. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te fietsen met een helm. Rij je op een speed pedelec of een bromfiets? Dan is het dragen van een fietshelm zelfs verplicht. Ben je op zoek naar een fietshelm? Dan is het soms lastig zoeken in het enorme aanbod. In deze blog hebben we de 8 belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van een fietshelm voor je op een rij gezet.