Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Menu
QicQ Tweewielerwinkel van het jaar 2021

Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing

Online performance van QicQ blinkt uit

De afgelopen maanden is er veel verandert bij QicQ. Begin dit jaar hebben wij een nieuwe werkplaats geopend en sinds mei staat onze vernieuwde website live. Er zijn flink wat nieuwe elementen geïntroduceerd, zo is het nu mogelijk om via de site leasetarieven te berekenen, direct een testrit te plannen en nog veel meer. Ons harde werken is niet onopgemerkt gebleven: tijdens de Tweewielerwinkel van het jaar verkiezing heeft QicQ de award voor beste online performance in ontvangst mogen nemen.

Op maandag 20 september was het zo ver, de awards voor de Tweewielerwinkel van het jaar werden uitgereikt. De vakjury heeft QicQ op diverse punten beoordeeld en bevonden dat wij online onze zaakjes het beste op orde hebben! Voor ons een mooie bevestiging dat wij op de goede weg zijn en een goede basis hebben waar wij de komende tijd verder op door kunnen bouwen. De vakjury geeft het volgende oordeel:

‘Online is een belangrijk kanaal geworden in de huidige retail. Om die reden is dit al een aantal jaren een aandachtspunt van de jury. Een goede presentatie op de – vooral mobiele – website is belangrijk om contact met klanten te leggen en te onderhouden. Met ruime afstand tot de rest van de deelnemers heeft QicQ in Amsterdam laten zien dat online performance meer is dan alleen een berichtje op Facebook posten. Het bedrijf zet alle beschikbare kanalen in, vraagt actief om reviews en reageert hier ook gericht op en heeft de digitale wereld volledig in haar dagelijkse bedrijfsvoering geïntegreerd.’

Online aanwezigheid is voor QicQ een belangrijk speerpunt. Wij maken het voor onze klanten zo eenvoudig mogelijk om een passende elektrische fiets te vinden. Met een grote bron aan informatie over verschillende fietsen en een keuzehulp tool, kan je in ieder stadium van het keuzeproces bij ons terecht. Heb je vragen? Open de live-chat en kom direct met een van onze medewerkers in contact. Of je nu digitaal onze website bezoekt, of onze winkel binnen stapt voor een testrit, wij staan altijd voor je klaar.

Cube Kathmandu Hybrid One Trapeze

Cube Kathmandu Hybrid One Trapeze 364 x 262

vanaf €3.199,-

Cube Kathmandu Hybrid One

Cube Kathmandu Hybrid One 625 364

vanaf €3.199,-

Cube Kathmandu Hybrid Exc

Cube Kathmandu Hybrid EXC 750 364

vanaf €3.899,-

BOEK EEN GRATIS TESTRIT

Genoeg over e-bikes gelezen? Tijd voor actie. Je kunt gratis een e-bike bij ons komen testen. De koffie staat klaar!

Nu inplannen Of boek een test week