Official partner van BMC en Stromer

Speed pedelec winkel in Amsterdam

QicQ expert E-mobility


QicQ is de eerste 100% concept store in Nederland van de Zwitserse kwaliteitsmerken Stromer en BMC. Niet voor niets zitten we in het autoluwe en bruisende Westerpark, want met de snelle Stromer e-bike verleiden wij iedereen om uit de auto te komen. En voor de sportieve fietser hebben we state of the art racefietsen en mountainbikes van BMC. Kom langs voor een proefrit in onze speed pedelec winkel.

Kies voor QicQ!

Wanneer je een Speed Pedelec bij ons koopt, stellen wij de fiets helemaal af naar wens. Je maakt een korte proefrit in het Westerpark om te kijken of alles goed afgeregeld is. Natuurlijk geven wij ook een korte veiligheidsinstructie.

Uiteraard kunnen we meteen een fietsverzekering afsluiten. In de winkel op het Westergasterrein hebben wij een eigen werkplaats. Alle technici van QicQ zijn getraind in Zwitserland om een topservice te garanderen.

Verder hebben wij altijd een vervangende Stromer bij onderhoudWij bezorgen ook aan huis, of halen eventueel je fiets op voor onderhoud.

QicQ e-mobility

Proefrit maken?

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken in het Westerpark in Amsterdam. Neem wel even een rijbewijs mee! We zijn op werkdagen geopend van 9:00 - 18:00 uur. Op zaterdag en op de 1e en 3e zondag van de maand van 10:00 - 17:00 uur.

Proefrit Maken
speed pedelec

De missie van QicQ

QicQ is de eerste concept store in Nederland van de Zwitserse kwaliteitsmerken Stromer en BMC. Net even anders. Het is de missie van QicQ om zoveel mogelijk mensen zo vaak mogelijk uit de auto op de Stromer te krijgen. De vrijheid en fun die het geeft om te commuten op de Stromer willen we graag delen. En iets dat leuker, sneller en gezonder is dan de auto en ook nog eens duizend maal beter voor onze leefomgeving en het milieu schreeuwen wij graag van de daken. 

Zakelijke Oplossingen Maak een proefrit
QicQ Stromer concept store

Adres QicQ

QicQ
Pazzanistraat 41
1014 DB Amsterdam (Westergasfabriekterrein)