Kies een categorie
Naar de shop

Official partner van Stromer en Riese en Muller

Speed pedelec specialist voor heel Nederland

QicQ is een 100% e-bike store. Met Zwitserse kwaliteitsmerken Stromer & MTB Cycletech. Vanaf 2018 uitgebreid met de handgebouwde e-bikes van Riese en Müller. Niet voor niets zitten we in het autoluwe en bruisende Westerpark, een ideale plek voor een testrit. Kom langs voor een proefrit!

Kies voor QicQ!

Voor je een Speed Pedelec bij ons koopt, stellen wij je in staat om de ebike eerst te testen. Of een kort rondje in het Westerpark, of voor een dag of week. We kunnen de testfiets ook bij je thuis brengen. Zo weet je zeker dat de Stromer of Riese en Müller die je kiest de juiste keuze voor je is.

  • Gratis levering door heel Nederland
  • Gratis vervangende Stromer of R&M
  • Gratis 1e servicebeurt
  • Haal- en brengservice
  • Aantrekkelijke onderhouds contracten
  • Alle Stromer (en bijna alle R&M) modellen op voorraad

 

Meer over onze service
QicQ e-mobility

Proefrit maken?

Je bent van harte welkom om een proefrit te maken in het Westerpark in Amsterdam. Of wil je langer testen? Bel ons dan even, dan reserveren wij de gewenste ebike of speed pedelec voor je. Je kunt de Stromer of Riese en Müller ophalen of laten bezorgen. We hebben wel een rijbewijs van je nodig! We zijn op werkdagen geopend van 9:00 - 18:00 uur. Op zaterdag en op de 1e zondag van de maand van 10:00 - 17:00 uur (controleer altijd wel even onze website).

Proefrit Maken
speed pedelec

De missie van QicQ

QicQ is de eerste store in Nederland van het Zwitserse kwaliteitsmerk Stromer. Net even anders. Het is de missie van QicQ om zoveel mogelijk mensen zo vaak mogelijk uit de auto te krijgen met een glimlach. Dat lukt ons aardig. De vrijheid en fun die het geeft om te commuten op de Stromer of een Riese en Müller willen we graag delen. En iets dat leuker, sneller en gezonder is dan de auto en ook nog eens vele malen beter is voor onze leefomgeving en het milieu schreeuwen wij graag van de daken. 

Zakelijke oplossingen Maak een proefrit
QicQ Stromer concept store

Adres QicQ

QicQ
Pazzanistraat 41
1014 DB Amsterdam (Westergasfabriekterrein)