Gratis proefrit
Modellen uit voorraad leverbaar
Kosteloos thuis afgeleverd
Gratis proefrit
Gratis proefrit
Menu

Elektrische fiets leasen
Zo gezegd, zo gedaan

elektrische-fiets-leasen

Maandelijks betalen, dagelijks genieten

Elektrische fiets leasen of e-bike leasen

Een elektrische fiets leasen wordt steeds populairder. Een fiets van de zaak of persoonlijke lease; het kan allemaal. Inmiddels hebben we een breed assortiment met toonaangevende merken als Riese & Müller en Specialized. Zo zijn we er zeker van dat er een fiets voor jou is.

Lease direct een

brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
brand-logo5
brand-logo4
brand-logo3
brand-logo2
brand-logo1
Specialized Turbo Como e-bikes

We maken het je makkelijk

Elektrische fiets lease uitkiezen

Met honderden fietsen op voorraad, is het in eerste instantie misschien wat onoverzichtelijk. Maar we helpen je graag. De reden van zo’n grote voorraad is juist dat we altijd een passende elektrische fiets voor jou hebben. Een elektrische fiets die bij jouw wensen en doelen past. Kleine en grote afstanden; wij hebben het. En we leveren ‘m nog eens gratis bij jou thuis, op het werk of bij je vriend af ook.

Je bent natuurlijk welkom om langs te komen in onze fietsen-snoepwinkel, maar wil je je voor je bezoekje alvast oriënteren? Dan kan je onze e-bike keuzehulp doen. Door vijf vragen te beantwoorden zetten we direct een selectie van elektrische lease fietsen voor je klaar die bij jouw wensen passen.

 

NAAR E-BIKE KEUZEHULP Naar lease calculator

Een greep uit ons aanbod

Vaak geleasd

MEER E-BIKES

Geen zorgen, enkel genieten

Elektrische fiets leasen

Het leasen van een elektrische fiets heeft veel voordelen ten opzichte van een elektrische fiets kopen

Voor de hand liggende voordelen zoals geen groot aanschaf bedrag is voor veel mensen de voornaamste reden. Maar er zijn meer voordelen, ben je ondernemer of kan je de elektrische fiets via je werk leasen? Dan scheelt dat al snel flink in je maandbedrag.

Daarbij weet je zeker wanneer je een elektrische fiets bij QicQ least dat je altijd een werkende fiets hebt. Wanneer jouw fiets het even af laat weten, dan komen wij zo snel mogelijk naar je toe om een vergelijkbare elektrische fiets te brengen. Zo kan jij ook blijven fietsen wanneer wij jouw trouwe elektrische fiets repareren.

Op zoek naar een e-bike?

Lease fietsen

BEKIJK MEER MODELLEN

Goedkoop een elektrische fiets leasen?

Geen verrassingen.

Wanneer je besluit een elektrische fiets te leasen, nemen wij de kosten voor een kenteken en de all-risk verzekering voor onze rekening. Gewoon omdat we willen dat jij zorgeloos kan rijden.

Heb je nou toch eens pech onderweg? Dan haalt de pechhulp je op en krijg je van ons vervangende elektrische fiets, terwijl jouw lease elektrische fiets door ons wordt gerepareerd. Zo kunnen we je garanderen dat jij geen excuus meer hebt om niet te fietsen.

Samen maken we de wereld een stukje mooier, fitter én verantwoord.

Als je een lease voor 36 maanden afsluit en er gaat toch iets mis met je accu of motor na je verlopen garantie, dan vervangen wij die alsnog gratis voor je. Uiteraard is het ook mogelijk om na de lease een elektrische fietsen onderhoudspakket af te sluiten om net zo zorgeloos als de afgelopen 36 maanden door te rijden.

Bereken jouw lease Bekijk alle elektrische lease fietsen
look-img3
maintenance-icon

Onderhoud aan huis

bike-icon

Fiets testen? Makkelijk en snel

location-icon

Eigen service center & Winkels

e-bike-icon

Bij pech gratis vervangende e-bike

key-icon

Leasen? Doen we ook

leasen-mid-specialized

In 3 stappen

Geregeld

Een maandtarief zo laag als €69,- per maand en als het voordelig uitpakt zit je binnen drie dagen al op je nieuwe elektrische lease fiets.

Laat ons via het contact formulier, live chat, mail, telefoon, lease calculator of wat ons betreft per SMS weten welke elektrische fiets je wilt leasen, en welk termijn (24 of 36 maanden). Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om jou zo snel mogelijk op de fiets te krijgen.

Nadat we het eens zijn geworden hebben we nog wat informatie van je nodig om de overeenkomst op te kunnen maken. Wanneer je de overeenkomst ondertekend hebt teruggestuurd gaan we aan de slag om je elektrische lease fiets voor je klaar te maken en natuurlijk bij jou thuis of op werk af te leveren.

Bereken mijn lease bedrag Vind jouw elektrische fiets

Aanvullende informatie

Over een elektrische fiets leasen

Eerst gratis proberen?

TESTRIT BOEKEN Of boek een testweek